Съвети за срещи от ангелите на Victoria's Secret

Едни от най-красивите жени споделят как според тях трябва да протече една среща
Обновена: 29 фев 2012 17:41 | 29 фев 2012 17:41,
36
Съвети за срещи от ангелите на Victoria's Secret
Снимка: Victoria's Secret

Мъжете копнеят за готини мацки. Но когато дойде моментът на срещата, краката им се подкосяват, защото знаят, че дамите им са специални и ще очакват нещо специално. Ето какво казват едни от най-красивите жени в света, които покориха милиони мъже, разхождайки се по бельо на модния подиум.

Дауцен Крос, Адриана Лима и Линдзи Елингсън споделят своите впечатления и представи от срещите им със силния пол:

Преди да се омъжиш, каква беше философията ти за срещи?

Адриана Лима: В моята родина, Бразилия, не излизахме по срещи. Всичко се приемаше доста сериозно. Мисля, че повечето хора в страната ми избираха един човек и стояха само с него месец или година, за да разберат що за човек е. Едва тогава минаваха към друг, ако нещата не потръгваха. Но аз все още излизам на срещи със съпруга си. Перфектната среща с него започва с ресторант, някое романтично място с хубав десерт. Говорим си за нас, за връзката ни, а след това в употреба влиза хубавото бельо, парфюм и шоколад. Повече нищо няма да издам.

Опиши ми идеалната за теб първа среща.

Линдзи Елингсън: За мен би била в Ню Йорк. Ще бъде страхотно, ако мъжът ме заведе на някое шоу в Бродуей. Когато се преместих в града, ходех сама, защото ги обожавам. Обичам танците и съм страхотна танцьорка. Там има толкова много талантливи хора, но не знам дали на мъжете им допада.

Дауцен Крос: Да ме заведе на обяд, лек обяд, а не вечеря. Винаги можеш да „избягаш", ако се наложи.

Кой е най-запомнящият се начин, по който си била канена на среща?

Линдзи Елингсън: Срещнах първото си гадже на улиците в Париж след едно шоу. Не изглеждах никак бляскаво. Косата ми беше на една страна, гримът ми течеше и той все пак ме хареса. Помислих си: Този човек наистина ме харесва.

А коя е най-оригиналната среща, на която си била?

Линдзи Елингсън: Всъщност беше през деня. Отидохме в Central Park , където оставихме колелата си. Пихме вино на одеяло в парка. Беше много сладко и оригинално, наистина ми хареса.

Адриана Лима: Когато съпругът ми ми предложи. Беше специална среща, защото в Бразилия Денят на влюбените е на 12 юни, когато е и рожденият ми ден. Той избра този ден да ми предложи брак в един малък, романтичен, италиански ресторант. Беше перфектно!

Дауцен Крос: Не съм излизала с по-оригинално мислещи мъже. Съжалявам, майтапя се. Мисля, че е най-хубаво, когато е изненада: мъжът ти казва да си готова в еди-колко си часа, да облечеш нещо хубаво и идва и те взима. Толкова ли е трудно? Разходка с хеликоптер над Махнатън би била чудесен начин да запомниш една среща.

Останалото може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
5
 
! Отговори
ot 10 преди 12 години
а ти какво правиш, да не би да си известен/на с интелектуалните си постижения, ползи за обществото и морални ценности.Момичетата поне имат едно нещо-красота и знаят как да я използват и в момента са богати и известни.Докато някои и акъл нямат, като гледам тъпите коментари.
11
6
 
4
 
! Отговори
до 10 преди 12 години
Какво имаш предвид над нечие ниво. Дадените личности са известни с интелектуални постижения, ползи за обществото, с интереси, с морални ценности или с това че си връткат дир.....ниците по подиума и се клатурят с платежоспособни господа????????????????
10
4
 
5
 
! Отговори
Harmony преди 12 години
Ще го кажа по-шеговит начин,ако слушате такива жени ви чака сериозна криза.Пожелавам на всички вас да имате пълноценни връзки ,а не издокарани кукли
9
3
 
6
 
! Отговори
the goddess преди 12 години
естествено, че могат да имат целия свят и ти би могъл ако се пробваш да се потрудиш малко за да живееш по-добре, вместо да си губиш времето да коментираш статии, които са за хора, много над твоето ниво :)
8
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахаха, после мъжете мрънкат, че всички жени били ку*ви, които гонят парите... Ми като търчите само по такива жени - ще ви гонят парите и ще ви зарязват без свян :) Толкова красива крава няма как да върже на мъж, който няма достатъчно пари, за да може тя на спокойствие да си гледа красотата :) Страшно красиви и много известни - защо такива жени да се задоволяват с малко, когато могат да имат целия свят ;)
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Съвети за срещи от ангелите на Victoria's Secret"Най-важен е парфюма. Трябва да смърдите на пари, на кеш. Всички останали неща като, чар, излъчване, интелект, и др се оценяват с коефициент 0,00000000000000000001както и недостатъци като миризма, лоши навици и т.н.Основно се оценява аромата на Кееееееееееешшшшшшшшшшшшш, с коефициент 99,9999999999999
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Адриана Лима, както винаги е много красива.
5
6
 
6
 
! Отговори
brigante преди 12 години
всички умни хора знаят и чувстват нещата, така че е излишно коментирането на такива "дами", които заработват така...
4
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
днес бг моля забранете коментарите на слабоумни хора.До "аз"- откъде пари-*** напрегни се и изкарай пари. Повечето българите са мързеливи, *** и за нищо не стават, че и претенции имат.Моля престанете да пишете по сайтове, че се излагате(за номер 1,2,3 и следващите, които ще последват)
3
6
 
21
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 12 години
...и един съвет от нашият елит:Как протече първата ви среща:Той ме погледна и каза Ей сладур, искаш ли да лапнеш моя ...Аз му казах :ДъртакТой изръси: Дъртак ама дава стотакПрелъсти ме мигновено. Отвърнах: Хей младеж, кога ще ми ги дадеш
2
8
 
14
 
! Отговори
Жена преди 12 години
Давайте подобни съвети на подрастващите момичета и после не се чудете защо са такива златотърсачки. Ако едно момиче е наистина влюбено в момче, и на дюнер да я заведе пак ще е на 7- мото небе само, защото е с любимия си човек.
1
8
 
23
 
! Отговори
аз преди 12 години
а с хелиХоптера нещо друго не искаш ли откъде пари ***