Секс пози, които мъжете обожават

Открийте кои са позите, които го побъркват от удоволствие
11 апр 2012 13:45, Мария Дуковска
19
Секс пози, които мъжете обожават
Снимка: Reuters

Направете от спалнята място за горещ секс, който дълго време ще си припомняте, защото от сън спомени няма. Опитайте тези секс пози още тази вечер:
 
Кучешката
С тази поза той командва и може да избере ритъма на движенията. Освен това позволява по-дълбоко проникване и по-голямо удоволствие и за двамата.
 
Прави
Идеална поза за спонтанен и бърз секс без значение къде ще го направите. Без значение дали сте лице в лице или сте с гръб към него е еднакво възбуждащо.
 
Мисионерска
Тази секс поза е класика, тъй като той държи нещата под контрол и в същото време можете да сте много близо един до друг. Ако искате да забави ритъма и да навлезе по-дълбоко, сложете ръце на хълбоците му и го водете.
 
Вие сте отгоре
Когато вие сте върху него, не му остава нищо друго, освен да се наслади на изкусните ви движения и на невероятната гледка.

Още интересна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: флиртсекссекс поза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
нимфоманка преди 11 години
твоята поза е див селянин с голям свитък те *** в тесното дупенце без розови листенца и романтични обещания в задна докато през това време травестит те лиже по бобенцето ауууу това май не сте го пробвали не е важна позата а оръдието
18
1
 
0
 
! Отговори
Реми преди 11 години
кой ми изневерява и къде Не мисля защото просто няма достатъчно пари за да го прави Просто е А ти си гледай твоя *** къде тича по чуждите апартаменти Говориш с недомлъвки тоест нищо нямаш на среща или просто си страхлива да кажеш ?Остави чуждите проблеми и си виж твоите собствени !12 години не знаеш какво е секс после изведнъж решаваш че си нещо и то с тези 10 см хо хо хо
17
1
 
0
 
! Отговори
ЛИЛА преди 11 години
СЪС СЕЛЯНИНА ПРЕДИ ГОДИНИ МНОГО ПО-ДОБРЕ ИЗИГРАХМЕ ГАДЖЕТА ОТКОЛКОТО ВИЕ -СЛАБ 2 А И КАК ДА КАЖА ИМАШЕ ЕДНО ОЧАРОВАНИЕ И ТРЪПКА С НЕГО И ДА Я СЛАГАШ ТАЯ НЕВЗРАЧНИЦА В 1100 ОБРАЗА ВСЕ ТАЯ -МНЕНИЕТО СИ НЕ ПРОМЕНЯМ ДОРИ НАПРОТИВ УБЕЖДАВАМ СЕ ЧЕ СЪМ ПОСТЪПИЛ ПРАВИЛНО!НЯМА ДА СТАНЕ ДРЪЖ СИ МИЗЕРНАТА ПОДЧИНЕНА НАДАЛЕЧЕ *** КОЙ ЩЕ ТЕ ВЗЕМЕ ПЪК ТЕБЕ *** ?KRUFX !КАТО СИ ЗАКЪСАЛ ЗА ЖЕНА НИЕ КАКВО СМЕ ВИНОВНИ ?ТИ ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СИ ЗАКЪСАЛ И ЩЕ СИ ПЛАЩАШ ЗАЩОТО СИ МНОГО КРАСИВ *** !ПУ НА ОЧИТЕ ТИ
16
1
 
0
 
! Отговори
еднодневка преди 11 години
о играч ха ха ха имитира думите на Ицко но те звучаха така шамандуро ХВЪРЛЯМ И 10 СТ ТЯ СЕ НАВЕЖДА ДА ГИ ВЗЕМЕ И СЛЕД ТОВА ЕДНО ВОЛЕ В ТРЪТКАТА И ПРАЩАМ !ЯЗАК ЧЕ УШИТЕ СА ТИ СТАНАЛИ НА ЛОКАТОРИ НО ЗА ТОВА ПЪК МОЗЪКЪТ ТИ Е ПОЗАГУБИЛ НЯКОЛКО ГЪНКИ БОЖЕ ТАЯ ОВЦА ИГРАЧ СТИИМ МОП СИ НЕ ИГРАЧ !
15
1
 
0
 
! Отговори
саня преди 11 години
*** боже *** майко от вчера топнал чушлето в най-голямото блато но вече днес пише статии за позите секса и мъжете е не е ли ненормален и гаден и противен вземи се покрии някъде *** това не ти е квартирата -дупка да се окопаеш в купчината писма и да маструбираш яко докато през това време бъдещата ти жена се скъсваше да прави секс във всякакви пози и с най-различни
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kim karda6an gi znae si4ki tankosti ,zatva nii ot dnes bg ja obo6avame
13
8
 
3
 
! Отговори
играч преди 12 години
а моята поза е се нарича -дузпа-жената си сваля гащите навежда се лекоооо и аз и бия дузпата..със засилка!!!!!
12
1
 
35
 
! Отговори
до 14 наивен си преди 12 години
Може да си надарен,може да си всякакъв ,но си глупав щом си мислиш ,че по този начин ,че я лишиш от желанието да опита с чужд мъж ! Жените на такива мъже като тебе най-много изневеряват ,защото сте дърдорковци и си мислите ,че вие сте най-най ! И когато жените видят ,че немогат да говорят свободно с мъжете си за секс и сексуално разнообразие , правят се на приятно разсеяни и изневеряват на глупавия си мъж !
11
15
 
4
 
! Отговори
надарен-40 см преди 12 години
Любима поза ми е "кръстачка" и да се въртя като пумпал, докато и насиня инструмента...После 3 месеца не си и помисля за секс, камо ли за изневяра!
10
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
moqta poza e kostenurka zastavam pod masata i toi s to4ilkata me udrq v glavata i az se dupq na zade
9
24
 
20
 
! Отговори
най-хубавата поза я преди 12 години
няма ! На мен ми харесва когато жената на приятеля ми е легнала по гръб ,аз правя секс с нея ,а моята жена се е навела над нея ,двете се целуват и милват ,а приятелят ми е застанал зад жена ми и я задоволява ! Опитайте и ще разберете ,че това е най-готината поза ! Убеден съм ,че точно тези ,които не са го опитвали ,ще слагат най-много минуси ,сякаш са опитали и знаят ,че не е "хубаво"!
8
4
 
19
 
! Отговори
на мене ми харесва преди 12 години
поза : автомонтьор ! Жената е отгоре , а аз си представям ,че поправям колата !
7
0
 
19
 
! Отговори
XXL преди 12 години
Добре че ми ги припомниха тези пози защото ги бях забравил.Браво ДНЕС.бг
6
4
 
23
 
! Отговори
\\\\\\\\\ преди 12 години
И това се разисква в сериозен обществен сайт.Боже пази !Твърде интимно е ,за да се споделя.
5
6
 
9
 
! Отговори
jamba преди 12 години
stoika 6TARKEL tia zastava na edin krak a partniora sas zasilka i go vkarva danebi da otleti
4
10
 
5
 
! Отговори
K преди 12 години
Аз-отгорееееееее, божеееееееееее! Блаженство!Обожавам тази поза, аз винаги свършвами много трудно го зачаквам., закъснее ли, да се оправя.Божееее, Дай боже всеки му, моя оргазъммммммммммммм
3
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моята любима - "Просяк" - Жена ми прави мост, а аз лягам да спя отдолу
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А 69 къде е ?
1
2
 
29
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Не знам за другите ,ама с лява ръка не мога.