Вечният проблем – бившата!

Те казват, че са само приятели...
12 апр 2012 15:08,
8
Вечният проблем – бившата!
Снимка: sxc.hu

Едва ли има жена, която да е сто процента сигурна в половинката си, когато около него се навърта бившата му. Думите „Ние сме само приятели" биха изправили на нокти всяка дама, защото е повече от ясно, че чисто приятелство между представителите на различни полове не съществува. И дори да предположим, че има 0,1 % да се роди някъде, то нека по-добре не е свързано точно с вашето гадже.

Дори бившата да е с главно „Б", тя пак може да ви изправи на нокти, защото е част от настоящето и по някакъв начин от връзката ви. Въпреки това, преди да изпаднете в краен драматизъм, можете поне малко да проучите въпроса, за сте наясно как да се справите с проблема... ако наистина е проблем, а не някакво преувеличение, в резултат на вашата собствена неувереност

Ето и какво трябва да направите:

1. Говорете с любимия си и разберете как са приключили отношенията му с въпросната личност. Така ще си изясните до каква степен трябва да се тревожите от нейната поява. Ако го е зарязала и той е бил много наранен и все още влюбен, то сега отново ще има въздействие над него и може да се опита да ви го отнеме. И тъй като нещата за него са останали недоизживяни, има вероятност бързо да го омае.

2. Проследете и нейното поведение. Вижте дали тя го търси непрекъснато, дали се опитва и на вас да обяснява, че вие сте нещо временно и че той обича нея. Анализирайте дали той се крие от нея или говори с нея пред вас. Какви думи използва, каква интонация... става ли нервен. Ако нейните „включвания" видимо го притесняват, значи има нещо, което крие и все още нещата между тях не са приключили.

3. Може би проблемът е във вас. Ако тяхното приятелство ви се вижда прекалено притеснително, се допитайте до ваши общи познати. Тяхната преценка е обективна и може да се окаже, че преувеличавате. След това говорете с половинката. Разкажете му как се чувствате и доизяснете въпроса с неговата приятелка-бивша. Ако продължавате да се чувствате неспокойна, макар че всички ви убеждават, че си внушавате разни работи, вероятно трябва да поработите върху собствената си самоувереност и самочувствие.

Съвети:

1. Никога не позволявайте на мъжа да ви остави на задно място, Вие сте най-важната, но не очаквайте той да се откаже от досегашния си живот, защото имате връзка. Ако тя е просто приятелка и то от много години, примирете се. Ако сте уверена в себе си и качествата си и го демонстрирате, той няма да загуби интереса си към вас и връзката ви няма да е в опасност.

Останалите съвети прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
2
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
ами естествено ,като нямаш бивши ,няма да чукаш бивши ! Хора ,които са се оженили за първият /първата/ с когото са правили секс ,нямат щастието да чукат бивши !
5
3
 
6
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 12 години
Аз лично бивши не чукам никога.
4
7
 
5
 
! Отговори
аз постъпих като преди 12 години
джентълмен!Е така имахме проблеми с жената ,ревнуване и пр.,а пък бившето ми гадже вече е семейна ,но за съжаление на жена ми сме съседи!Един ден казах на жената:виж кво ,остави ги тези глупости ,ако искаш дай да опитаме заедно,четворка!Кво?Ти луд ли си бе!Аз обичам само тебе и не искам да бъда с друг!И ти казвам сериозно ,само да чуя,че си имаш работа с нея,развеждаме се!Направо и казах:закълни се в децата,че не си мечтаеш да си с друг!Мълчи и се извърта!И така,пробвахме четворка!И нямаме пробл
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хич не ме интересува бившата му!И ще ви кажа защозащото всички сме били бивши и мъже и жени.А че тя има сърбеш си е неин проблем!
2
0
 
8
 
! Отговори
dad преди 12 години
Напълно съм съгласен. Това е 100 % статия писана от жена!
1
1
 
13
 
! Отговори
high преди 12 години
Това е май поредната нескопосно и бездарно преписана статия от някои западен жеснки вестник..Толкова няма с какво да запълните полетата тук, драги днес.бг????