Любовният триъгълник – тежка отговорност

Скубането на венчелистчета с въпроса "Киро или Ники?" не помага
Обновена: 12 май 2012 14:57 | 12 май 2012 14:56,
33
Любовният триъгълник – тежка отговорност
Снимка: sxc.hu

Любовният триъгълник е една от най-комплицираните ситуации, в които човек може да попадне. Ако се окажете въвлечени във вихъра на подобен проблем обаче, има начини по които да се справите с него. Прочетете шест съвета, с които можете да опитате да отворите очите си за верният мъж във вашата геометрична фигура.

Kого предпочитате?

Когато сте в средата на любовен триъгълник, е важно да успеете да задържите мисълта си ясна и да си дадете сметка кого от двамата съперници харесвате повече. Неща като съвместимост на характерите, колко добре познавате и разбирате някого, са от ключово значение. Дами, любовните триъгълници не са справедливи спрямо нито една от замесените страни, за това е добре да вземете своето решение, след като добре сте преценили силните и слабите страни и на двамата кандидати.

Разбирателството е от значение

Не е лесно да се поддържа връзка, тъй като реално в нея трябва да се смесят и напаснат два съвсем различни натюрела в едно. Ето защо, ако разговаряте на един език и въобще се разбирате по-добре с единия от двамата, то по-скоро той би бил правилният избор за вас.

Сходство в характерите

Разбирателството, разбира се, е важно, но не е само това: хубаво е и характерите ви да са подобни един на друг. Ако ще започвате връзка с някого, то е по-добре да имате някои общи черти и нагласи, като чувството за хумор, например. Ако не смятате някой мъж за забавен или пък въобще не разбирате чувството му за хумор, то връзката ви с него едва ли ще бъде сполучлива.

Бъдете откровени

Една от най-големите грешки, които жените, попаднали в любовен триъгълник правят, е самозаблудата. Много е важно да сте честни със себе си и най-вече да сте честни в чувствата си. Бъдете на ясно със себе си за важните неща. Помислете кой ще бъде по-подходящ за вас - не до кого бихте изглеждали по добре, а кой ще се отнася както трябва с вас. Независимо какво ще е решението ви и как ще го вземете, се постарайте да останете верни на себе си.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
8
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 12 години
Разумно е подобни геометрични фигури да се избягват в реалния живот. При всички случаи един ще бъде болезнено наранен.
25
2
 
6
 
! Отговори
аpostol преди 12 години
ама то тея триъгълници нес са за всеки бе То затова и му викат тънката част не е за всеки
24
2
 
8
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Стремете се към съвършенство спрямо другия и така няма да има триъгълник.
23
7
 
13
 
! Отговори
Семеен преди 12 години
Няма такова понятие "любовен триъгълник". След време като си свикнем толкова много, че чак си ставаме скучни, това, че си кривнал нищо не означава. То е като да изгледаш друг филм. Проблемите започват, когато има чувства - което в повечето случаи става между 18-35 години (според мен). Важното е да се разбираме чудесно и да си гледаме семейството. Останалото - ревност, сцени, простотия са глупости. Разумните хора не се карат за такива маловажни неща. Има разнообразие има тръпка има разбирателство
22
1
 
12
 
! Отговори
Триъгълник ???? преди 12 години
Лошо,много лошо.Винаги има засегнати .Спасението е само едно.....Многоъгълник...:)
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз пък помислих че става дума за триъгълника между краката и епилацията пък то се оказа
20
0
 
11
 
! Отговори
тъпоъгълна преди 12 години
*** ъгли има и в многостените. само уточнявам :)
19
7
 
28
 
! Отговори
:) преди 12 години
Любовта е за двама,но винаги се намира някоя к*рва,която не може да брои!!!
18
0
 
9
 
! Отговори
Ники преди 12 години
Най лощото ,което може да стане ....е да не попаднете в тъпият ъгъл ....на Триъгълникът ! :)))
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има ли отговорност, няма триъгълник.
16
0
 
6
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
А може и двамата да са изявени интересни личности и там да е чуденката. Макар че ми е ясен изборът на практичната жена какъв е.
15
1
 
16
 
! Отговори
триъгълен преди 12 години
Вечер лягам със Калинка,сутрин се събуждам с Гинка.Все се чудя и се маяде ще му излезне края... :(
14
2
 
5
 
! Отговори
drim.pree преди 12 години
Така е като се превеждат чужди статии, всичките журналисти в Интернет всъщност са едни преводачи.Затова отвреме навреме изцепват разни статии които очевидно не са за нашата действителност
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в повечето случаи мъжете са в любовни триъгълници- жена-мъж- друга жена!!!темата е много дълга за коментиране и до точно тук....абе моя съвет е - не се захвайщайте въобще с това и докато е време бягайте!!!иначе става лошо за всички в триъгълника!
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
hehe, i dokato tia se chudi dva picha i se rediat i se kefiat, stanali sa badjanaci
11
2
 
24
 
! Отговори
Лена преди 12 години
Защо да се ревнуват, като може да ми се редуват?
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
cialata statia navejda na misylta za informirano reshenie i posledovatelnoto mu sledvanee koia jena koiato izpitva emocii moje da go vzemeili pyk obratnotoako ima silni emocii zashto se dvoumitretia variant - niama mnogo emocii = k*rvenski nomera
9
0
 
6
 
! Отговори
хуйСмъде преди 12 години
Шом се чудиш, вероятно въпросните двама са мухльовци и просто пресмяташ кой е по-малко безличен. Е, ако е чак толкова страшно да си сама, или пък държиш на моногамията, тегли чоп - така или иначе ще си наложиш живот, изпълнен с безсмислени компромиси.
8
3
 
2
 
! Отговори
yy преди 12 години
В любовния триъгълник характерът на участващите е важен, колкото теоремите на Дирак за Бойко Борисов. Важното е да си по средата. Ако си гадже, си запушена двупосочно, ако си пич - си като салама в сандвича. Егати кефа...
7
1
 
10
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Не е важно само да имате еднакви характери /напр. и двамата шегаджии или по-затворени/,а да имате и общи интереси!Всяко съжителство се крепи на някакви интереси,под интереси не разбирайте само пари! Напр ако единият е дълбоко религиозен,а другият върл атеист като мене ,трудно бихте живели заедно дори и характерите ви да са еднакви!Ако единият е по-затворен сексуално,а другият обича повече щуротии ,пак трудно бихте живели заедно!Преди да се ожените разберете дали и двамата обичате едни и същи ра