Какво би накарало една жена да загуби уважение към мъжа

Не е само грубото поведение и лошата хигиена
5 юни 2012 09:45,
86
Какво би накарало една жена да загуби уважение към мъжа
Снимка: 500days.com

Ако се чудите защо жената, с която сте излизали на среща, вече не ви гледа с онова възхищение, с което ви е гледала в началото и защо решава да прекъсне отношенията си с вас, може да проверите дали не сте направили нещо от следния списък. Той включва поведения или фрази, които биха подразнили всяка дама.

1. Продължително и недискретно заглеждане по други жени в присъствието на жената, с която сте на среща.

2. Ограничен начин на мислене – предразсъдъци, расизъм, шовинизъм.

3. Показали сте неуважение към жената в присъствието на други хора.

4. Имате навик да лъжете или мамите.

5. Изневяра, ако сте във връзка, в началото на която сте споделили, че това не е приемливо.

6. Ако се държите грубо с хората.

7. Някакъв вид пристрастяване, с който не желаете да се занимавате.

8. Нямате желание да правите малки подаръци, с които да зарадвате жената.

9. Задушавате жената с желанието си за постоянна близост.

10. Прекалена ревност и желание да контрoлирате поведението на партньорката си.

11. Постоянно мрънкате за какво ли не.

12. Неспособност да приемете отказ с достойнство – изразяване на гняв в такава ситуация, прекратяване на какъвто и да било контакт, постоянно натякване.

Останалото вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
5
 
5
 
! Отговори
соушъл зомби преди 11 години
Баси и тъпата статия - точки 2 и 6 толкова да нямат връзка с действителността, че не е истина просто...
57
0
 
3
 
! Отговори
от 79 преди 11 години
?И какви правила беше нарушила? ...Както й да е. Аз я прочетох.Чао.Мадам Идеална.
56
0
 
3
 
! Отговори
до 78 преди 11 години
явно външните характеристики и платещето, така де, плащанките са много важни във взаимоотношенията ви... което не е лошо, просто е....масово. няма да се обиждаш... аз си падам по...уникати, без стойност. ...а стойки, погледи, гласови реживи, жестове, дали ще плати или не...са втора, ако не и трета цедка.но...всеки със съдбата си и със собственат си нишка от килимчето. успех
55
0
 
5
 
! Отговори
до 73 преди 11 години
И още нещо маце, без да се обиждаш обаче, нали? В началото на брака жените мислат, че ще променят мъжете си, а след това самите те се променят! - Това не е особено умна реплика. Никой не можеш да промениш, ако той сам не го поиска и то не е променяне то е нагаждане към партньора и съобразяване с неговите граници и съответно той с твоите. До хармонията и преливането трябва да мине определено време.Затова питам откога сте заедно. И още нещо-ти работиш ли или работата ти е да си жена на твоя?
54
1
 
5
 
! Отговори
до 73 преди 11 години
аха... значи като ти каже: Ти си моя и като ти плати твоето това го е направило Мъж в очите ти. Ей, че лесна била работата с възмъжаването...цъцъцъ... А сега дава ли ти по 200 лева за обувки? От колко време сте заедно, ако не е много нахален въпроса ми?Мадам Идеална.
53
0
 
5
 
! Отговори
жена преди 11 години
Лъжите и изневерите отблъскват от най-страхотния мъж.
52
0
 
5
 
! Отговори
до 69...забравих... преди 11 години
Когото ми е собственият мъж ще плаща сметките, ако аз желая ще помагамЗначи мъжът в ролята на плати ми сметката се изиграва и започва да се изисква от него да я играе тази роличка, когато стане Ваш собствен? Това кога точно се получава: когато се омъжите за него, когато Ви оплоди, когато преспите няколко пъти?Интересно ми е как навлизат мъжете в съзнанието Ви от една графа в друга....Споделете, моля.Мадам Идеална.
51
1
 
5
 
! Отговори
до 69 преди 11 години
длЪжни... "да пазаруват на жените" :)))) - Eто това е личният ми фаворит за израз деня.достоЙнство..."Аз купувам хората" - щом Ви е известен този израз ми става доста интересно с какви личности общувате... всъЩност...нЯкой...секСът...Душичка. На 15 ли си?Мадам Идеална.
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все едно българските мъже описва тази статия хахахах... колко жалко.
49
1
 
5
 
! Отговори
извинете преди 11 години
но това "една" съчетано с да ми даде временно 200 лева да си купи обувки, дето си ги е харесала ми удря на една бърсалка, която не струва да похарчеш и 200 кинта за нея...сигурно и секса не струва толкова... щом ухажора си ги иска обратно. па мое и до сексане да не се е стигнало..завалийките те!Извиняайти... Мадам Идеална за секунда вселила се в ролята на Мадам Реална.
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въпросът: "Ами пари"?
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как пък разбраха,че точно расизма и шовинизма отблъскват една жена,ами ако и тя е расистка.........
46
2
 
7
 
! Отговори
До 57 преди 11 години
Онбаши, на 5 санта *** - 10 санта портфейл.
45
1
 
8
 
! Отговори
един преди 11 години
Таз статия 100 процента е писана от жена!
44
0
 
7
 
! Отговори
към една преди 11 години
относно точката ти 21.Понеже тя трябва да е основна за всичките ти подобия и да е 1Умреха обаче мутрите. А богаташите са малцинство. Трябва да се разрешат харемите, че да се уредите....А едно време от жената се е очаквала зестра .
43
1
 
3
 
! Отговори
до ръчичките долу.58 преди 11 години
- жени, които не са способни да си представят, че могат да обичат такъв образ съвкупност от падение и възвишение личностно...и си броят критерийките точка по точка...както в статийката, отмятайки бройките по пръстчетата на загубилите и уважение и всичко...спонсор най-вече.- мъже, които не са срещали такова чудо като Любов и се ядосват давайки израз на падналия си...член 1, алинейки 2...- не им харесва подписа ми- пие им се бира или коктейлче на плажа, ама...цъ.М...
42
4
 
7
 
! Отговори
Мъж преди 11 години
Ако една жена не се наеротизира до мен от това, че съм мръсен, потен и прашасъл то това не е никаква жена, а някакво изчадие.
41
4
 
11
 
! Отговори
хехе преди 11 години
Обичаш ли го...нищо не можеш да загубиш. Всичко е твое. Сега и завинаги. Ей това любовта си е...таковала майката...гол, бос, беден, богат, набит, пропит, падащ, ставащ, катастрофиращ, убиващ, творящ, готвещ, миещ, целуващ, спящ, борещ се, смеещ се, плачещ, говорещ, мълчалив, с дрипи, с дрехи, без дрехи, излагащ се, възвисяващ, изненадващ, отегчаващ, твой, после липсващ, себе си, после друг...жив, жив, жив... или мъртъв...загнездил ли се е в сърцето ти...няма оттърване. Мадам Идеална.
40
1
 
11
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
защо не видях 5 санта *** да споменават?
39
6
 
9
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Никъде не прочетох "ПАРИ" стига сте коментирали за пари това ли ви е болната тема на вас мъжете :) жалки сте до мозъка на костите си. "С пари всеки може, дайте без пари" !!!