По-важна ли е целувката от секса?

Дългата целувка е най-добрият афродизиак
Обновена: 9 авг 2012 16:05 | 9 авг 2012 16:05, Мария Дуковска
44
По-важна ли е целувката от секса?
Страстната целувка предразполага към среднощни приключения. Снимка: Reuters

Каква е връзката между сърцето, устата, целувката и секса?
 
Ако сте любители на прелюдиите, добре е да знаете, че според китайците устата е свързана със сърцето и тя е това, което кара хората да се чувстват по-привлечени един към друг, щом веднъж се целунат. Според много проучвания именно устните мъжете посочват за най-сексапилната част от жената, която ги привлича.

Оказва се, че това не е случайно, а напротив, желанието за секс се появява и е най-силно след страстна и гореща целувка.

Не бива да свързваме допирането на устните само като синоним на прелъстяване. След целувка се отделят химикали, които предразполагат тялото към по-нататъшни интимни действия.
 
Затова следващия път, когато си ви се прииска да стигнете по-бързо до същинската част на половия акт, замислете се за близостта, която ще провокира една простичка целувка между вас и партньора ви.

Отдайте се на целувката и й отделете по-дълго време. Сексът е здраве, а целувката още повече. Именно интимността е ключът към дългогодишен и щастлив брак – не я прескачайте.

Още интересна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колкото и да е страстна целувкатач,ако партньорите не си подхождат тя никога няма да е приятна.
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако са влюбени целувката между двамата е несравнимо по-хубаво от секса между невлюбени
33
1
 
1
 
! Отговори
до 29 преди 11 години
С човек,който се изразява така не секс или целувка ами и да се говори не е нужно.Представяте ли си в най-интимния момен да каже."Айде ***,***!Мръдни и ти малко де.Кво стоиш кат пън?"Е това ще ти убие не желанието ами няма да се сетиш за секс поне 1 месец.Какви мъже има,боже!
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А по важно ли е да четем *** статии на днес.бг? Що не написахте по-рано, че целувката пораждала желание за секс, ами аз се мъча 20 години и се чудя що не ми се получава секса... :))) "Затова следващия път, когато си ви се прииска да стигнете по-бързо до същинската част на половия акт, замислете се за близостта, която ще провокира една простичка целувка между вас и партньора ви." След това умопомрачаващо заключение ви ставам фен до гроб... хахаха
31
1
 
14
 
! Отговори
gft преди 11 години
според мен е по - важно местенето из крачолите, за което много благодаря на сайта днес.бг
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
РАЗБИРАСЕ ЧЕ ЦЕЛУВКАТА СЪС ГАДЖЕТО КОЕТО ОБИЧАШ И ОЩЕ НЕ ТИ Е СТАНАЛА ЖЕНА Е НАЙ СЛАДКА. СЛЕД КАТО ТИ СТАНЕ ЖЕНА И МИНАТ ГОДИНИ ЗАПОЧВА ДА НЕ ТИ СЕ ЩЕ ДА ЦЕЛУВАШ ЖЕНА СИ А ЛЮБОВНИЦАТА. ТОВАЕ МНООООГО СТАРА ИСТИНА. НО ХЛАПЕТАТА В ТОВА БУРНО ВРЕМЕ НА ПРЕХОД ОТ ПУСТО В ПРАЗНО НЯМА ДА МОГАТ ДА ПРЕЖИВЕЯТ ТАКИВА МИГОВЕ ЗАЩОТО ЩЕ СА ВЗЕЛИ ПО НЯКОЯ ЛИНИЙКА И ЩЕ СА СЕ ПРЕНЕСЛИ В ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ.
29
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Оказва се, че това не е случайно, а напротив, желанието за секс се появява и е най-силно след страстна и гореща целувка."Абсолютно вярно! Зависи какво ти целуват!:)))))))))))))
28
6
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
Значи веднага отговарям на автора на статия с въпрос: Каво предпочита - да го целуна дълго или да му го набабаня урбулешката? Сметам, че в те тоя отговор се крие истината.
27
7
 
1
 
! Отговори
барри преди 11 години
до 13Ти си *** тъпата овца. На кой му дреме дали си съгласна с него или не, *** загубена!!!
26
9
 
4
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
Има нещо вярно. Имал съм 4-5 връзки ,но в една нещо в секса куцаше, а парадоксално или не, тя ми правеше всичко. Именно май затова че не бях толкова всеотдаен към ласките й не го прилагах. Не можех да издържа 30 минутна извинявай! тая се нанизваше на мен в мисионерска поза, а това не го харесвам. Нещо насилсвено имаше в действията й, които не бяха по мой вкус. може да се нанизва когато аз съм отдолу, тогава е кефа, но аз да съм върху нея и тя не издържа...Може би не я обичах!Лудница!
25
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И двете са еднакво маловажни.
24
4
 
22
 
! Отговори
гушмуш преди 11 години
С първият ми съпруг се оженихме млади- целувки/прегръдки,целувки/прегръдки...секса уж да ама все нещо куцаше..Сега с вторият ми съпруг е ммм-мм-мм..целувка,две и като се почнеме..голем кеф,после се гушнеме и така..всичко е различно,когато не си пасват половинките в секса,*** то си е като джакпота,всеки го иска - малко са късметлиите.
23
7
 
12
 
! Отговори
СС преди 11 години
Така си е - зависи къде те целуват - такааа убаво да ти засмуче .
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В новогодишна програма на Канал 1 преди години....Тодор Колев го играе цар, а Татяна Лолова дъщеря на везира и за да замаже гафовете на баща си се натиска на Царят.-Татяна: Е, не ме ли хареса?- питайки простреният Тодор Колев на един Диван.Тодор Колев се надига от дивана и със сконфузна физиономия отвръща- Не е до харесването, Сестро! НИЕ КАРАМЕ НАРЕД, НО...кммммхмм.."
21
18
 
14
 
! Отговори
Георги Първанов преди 11 години
За минетите нищо не казвате! А те са далеч по- голяма убавиня от целувката!
20
2
 
12
 
! Отговори
до1 преди 11 години
каква е таз твойта заплата 4 пенсионера и 10 ***,включи и мене тогава.
19
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оралният секс е по-важен от целувката.
18
3
 
5
 
! Отговори
Ъххх преди 11 години
Ала-бала... До картофите!
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не вярвах, че мога да си построя дворец,в който да скрия очите на хората,а в тях намерих сълзите затаени,минути на болка и страх,сърцата им тъжно опустели.Не вярвах, че мога да забравя, че горда съм биласпестявах умора от думи превърнати в лъжи,останах без сълзи да те моля,за миг поне се смили,лъжи ме, че пак ще бъда твоя.Докосни ме и елавъв двореца съм сама x2Не вярвах, че мога да си построя дворец,в който да скрия мечтите на хората,а в тях намерих надежди разпилени,минути на болка и страх,сърцата им тъжно опустели.
16
28
 
10
 
! Отговори
иво преди 11 години
бих правил секс със жена на преклонна възраст, но не бих се целувал с нея