Вашият приятел все още не е преодолял бившата си

12 издайнически знака, чрез които може да го разкриете
7 сеп 2012 10:33,
26
Вашият приятел все още не е преодолял бившата си
Снимка: True Blood

Всеки човек, който поне веднъж в живота си е бил влюбен и е обичал, знае колко трудно е да превъзмогнеш раздялата с любимия човек. Особено, ако решението всеки да поеме по своя път, не е ваше. Много пъти шокът от раздялата не ви позволява да се отърсите от миналото и от чувствата си.

Ако гаджето ви е започнало да се среща с вас скоро, след като се е разделил с бившата си, задължително трябва да се уверите, че той я е преодолял. В случай, че той все още я обича, има голяма вероятност да поиска отново да се върне при нея, ако му се отдаде такава възможност.

За да сте наясно със ситуацията и да не се чувствате лъгана и заблуждавана, вижте кои са 12-те знака, че гаджето ви все още не е превъзмогнало бившата си:

1. Повечето време той говори само за нея

Няма значение дали говори с добро или с лошо за нея, той постоянно намира начини да въведе бившата си в разговорите ви. Ако той мисли и говори за нея, значи все още има чувства към нея. Ако беше преодолял раздялата им, нямаше да продължава да говори за бившата си.

2. Следи я в интернет

Историята на браузъра ще каже всичко. Ако гаджето ви посещава профила на бившата си обезпокоително често, значи все още има чувства към нея. Приемливо би било да гледа профила ѝ веднъж в седмицата, но само за известен период от време. В случай, че го прави по-често, поговорете с него.

3. Изнервя се, когато я среща

Следете реакциите му внимателно, когато следващия път я видите. Ако той се отдръпва от вас (например пуска веднага ръката ви), започва да става нервен, разконцетриран е и притеснен, значи гаджето ви все още има чувства към бившата си.

4. Той контактува с нея

Бившите не си остават приятели. Освен ако много време преди да се разделят са спрели да бъдат интимни. Няма по-добра причина за бивши да останат приятели, ако все още нещо ги свързва. Ако гаджето ви често се чува с бившата си, определено има за какво да се притеснявате.

5. Той се изнервя, когато разбере, че тя се вижда с друг

Той се среща с вас. Той се чувства добре. Ако няма чувства към нея, за него не би било проблем тя да се вижда с друг мъж. В случай, че виждате, че на него не му е безразлично, значи най-вероятно той още има чувства към бившата си.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: връзкигаджебивша
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
micky преди 3 години
Ако ви предстои развод и искате уреждане извън съдебно споразумение или искате бившият ви съпруг или съпруга да се приберат у дома, д-р Санго ще промени възприятието ми, когато е върнал жена ми у дома след 10 месеца раздяла и сега живеем за щастие, финансовото ни състояние се подобри и вкъщи има мир. Благодарен съм на д-р Санго, защото никога не вярвам, че жена ми някога може да се върне при мен, но д-р Санго направи това възможно. Ако имате нужда от помощта на магьосника за някакви проблеми в живота, тогава д-р Санго е подходящият човек за тази работа. можете да се свържете с него по имейл sp
21
0
 
0
 
! Отговори
Tie преди 3 години
До гепиПриятелю, казвам се Тайе от Канада и имам среща повече от 3 години и въпреки че имахме толкова много противоречия, никога не сме мислили за раздяла. Един ден той ми се обади по телефона и ми каза колко уморен от връзката и няма къде да видим към какво отиваме. Минаха месеци и приятелят ми вече не се е свързал с мен и вече не съм се чувал с него и мобилният му телефон е изключен. Знаех, че трябва да потърся помощ, защото много го обичах. Приближих се до този велик учен по правопис, защото никога досега не съм се обръщал към никого и казвам, че след седмица контакт ме извика бивш човек и
20
0
 
0
 
! Отговори
Нели преди 5 години
Това, че някой е споменал бившия си/ бившата си в 1- 2 разговора- не означава, че все още има чувства към този човек. Просто спомени и минало. Като цяло обаче, не е желателно да говорим за за бившите си,. правила съм тази грешка, не е приятно за другия човек.
19
0
 
3
 
! Отговори
elena преди 11 години
EEEGATI PROSTOTIQTA,NI6o vqrno
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
снимката ми хареса, другото не, днес.бг, може да се ориентирте само към избор на арт-снимки
17
2
 
17
 
! Отговори
до 22 преди 11 години
колега, не си прав.ако една жена ти е ебала майката зна4и 4е тя не е жена а ***!истинката жена помага на мъжа да се развива, а истинската *** го цеди.истинската жена е незабележима, но после остава в теб.говоря така щото и мен ме е преебавала ***, но и съм срещал жена
16
0
 
7
 
! Отговори
умна преди 11 години
Аз знам 14 начина.
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За мъжът жената винаги остава една,а всичко друго преди и след нея са само пълнеж!И аз съм минал по тоя път.............една ми е.. майката обаче не мога да я забравя и до ден днешен,въпреки че след това имах и други жени!
14
0
 
45
 
! Отговори
Стамен преди 11 години
Петя,ако четеш това ми се обади,защото нямам ваучер.
13
21
 
17
 
! Отговори
Ha ha haaaa преди 11 години
Всички жени са до болка еднакви и бивши и настоящи. Освен *** и пари в главата си нямат нищо друго.
12
4
 
9
 
! Отговори
DOLY BOIKO преди 11 години
*** OFF...като не иска да с теб!!! Тя/Той ще съжалява след време като разбере, че си бил готов на всичко за нея/него
11
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредното доказателство, че "произведения" като Twilight, Vampire diaries & true blood са предназначени за подрастващата част на населението, както и за онази вече пораснала от женски пол, но на която й липсват мъжки ласки и романтика в живота.Полезен съвет - излезте навън и се огледайте. Докато сновете между некви пуберски филмчета с вампири и статии тип Космополитан, няма да намерите мъж!
10
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако прави по-добри *** от сегашната, как няма??
9
0
 
4
 
! Отговори
Kaka Kordel преди 11 години
До BAY PANDEL Много си прав!!! Но все още има *** на тоя свят!
8
8
 
17
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 11 години
Каква хубава и образователна статия. Днешните женички с пилешки мозъчета имат нужда да бъдат образовани по тези въпроси. Днес.бг, пишете повече подобни неща, да се учат ;) :p
7
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още една сексистка статия. А защо не напишете за жените, които още не са прежалили бившия си, а?
6
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още една идиотска статия. Абе, не разбрахте ли, че подобни рецепти не работят?! Може да си мълчи като пукал от сутрин до вечер и пак да мисли за нея, без да я спонеава. А и преди да сте се хванали с него, би трябвало да се усетите, че още жали по нея, нали? Тогава цялата статия няма никакъв смисъл.
5
0
 
6
 
! Отговори
свиня преди 11 години
ти си голяма.........
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много пъти съм я преодолявал, и какви голове съм вкарвал не е истина!
3
3
 
17
 
! Отговори
гепи преди 11 години
Чувствата към бившата ще му минат ,когато му харчите парите до стотинка за глупости,държите го гладен и пред всички подходящи места пуснете слуха ,че се дрогира и му хлопа дъската,дори го хванали да краде в кварталния магазин...повярвайте само след 3 дни ще е напълно ваш...ако все още го искате за вас разбира се!