Постигнете целите си в няколко лесни стъпки

С тях ще постигнете и успех в кариерата
9 окт 2012 08:09,
21
Постигнете целите си в няколко лесни стъпки
Снимка: sxc.hu

Искате ли да изиграете вашия победен танц на живота? Да имате успешна кариера, щастливо семейство и добър живот не е мисия невъзможна. Вижте нашия списък от 10 прости стъпки как да постигнете всичко, за което мечтаете. Съветите са от психоложката Лорън Зандер. Тя гарантира, че ако следвате тези прости правила, със сигурност ще пресечете финалната линия на удовлетвореността от съществуването си.

1. Бъдете конкретни и знайте точно какво искате. Дали желанието ви е насочено към конкретен човек, дали е към определена работа или размер дрехи, винаги трябва да сте наясно за целта си и да се придържате към нея.

2. Повярвайте, че заслужавате това, което искате. Освободете се от всичките си страхове и съмнения, че не можете или че не сте достойни да получите това нещо.

3. Бъдете максимално съвършени по отношение на обещанията, които давате на себе си и на другите. Пазете своята лична неприкосновеност. Това е начинът, по който пазите своето самоуважение. Ако вие самите не се уважавате, няма как да развивате своите власт и влияние над другите.

4. Работете върху добрите си и дори чудесни взаимоотношения с колкото се може повече хора от обкръжението си (колеги, познати, приятели, роднини). Не се страхувайте да правите услуги на околните и се старайте да запазвате връзката с хората около вас, колкото се може по-жива. Връзките и познанствата никога не са в повече. Може би точно някоя от тях ще ви помогне да изградите живота и кариерата, за които мечтаете.

5. Поемайте рискове. Образно казано, бъдете най-смелият човек в стаята и "убивайте страхливия заек" у себе си, преди да ви е завладял. Страхът е пречка по пътя на щастието.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: стъпкикариерацели
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
7
 
! Отговори
До 18 преди 11 години
Не зная кой, колко е работил преди, но построеното тогава се краде от 23 години и още има. Прави си сметката. А през годините на демокрацията нищо създадено няма - само Ви пълнят главите с кухи приказки за свобода на словото и т.н. простотии, които са също така кухи и безпочвени. Скъсай си г..а от работа и работи по 18 часа на ден и за една година ще спечелиш месечния доход на един средностатистически мошеник. Живота е, за да го живееш и то добре, а не да бачкаш като луд за разни експлататори!
15
5
 
4
 
! Отговори
Discovery преди 11 години
До 17:Да и производителността и ефективността на предприятията се равняваше на нула, щото се зимаше от "чувала с брашното" без да се слага в него. Ей това комунистите и тея дето жалеят по него сте толкова к*хи и мързеливи, че няма на къде!!! Дето един работеше за 10на и още не може да се изкорени това!!! Хубаво ли ти беше да мързелуваш тогава а?До статията:Целите не се постигат в лесни стъпки, а с много работа, воля, акъл, постоянство и още куп други :)...
14
8
 
3
 
! Отговори
До 13 преди 11 години
от ПесимистНе не си мисля нищо за чужбина - просто сравнявам рая, в който живяхме до 1989г с този ад, в който живеем в момента. И преди някой да ми заговори за свобода да се замисли, че сега ако не е удобен вместо милицята идват мутрите, което като резултат е едно и също, но бяхме хо 2 седмици на море и нямахме грижи, имахме образование и здравеопазване, а сега нямаме нищо - само дългове! Вярно е че чакахме по 10 години за автомобил, но си го купувахме, а сега за 10 години ще си купиш бракма.
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моите скромни наблюдения са, че преуспели са наглите, безпардонни и нечестни индивиди.
12
3
 
7
 
! Отговори
До Песимист преди 11 години
Ако в БГ е трудно, защо си мислиш, че в друга държава, където цял живот ще бъдеш възприеман като чужденец, ще е по-лесно? Или си от онзи тип хора, които си мислят, че у нас е ад, а в чужбина всичко цъвти и връзва, и всеки те очаква с открити обятия!?
11
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе,не се притеснявайте да правите услуги,и така ще имате приятели...Пълна глупост,получава се точно обратното.Истинските ми приятели,колкото и помощ да съм им предлагал,са приемали само когато наистина не могат да се справят,останалите го приемат като даденост,и буквално си прехвърлят задълженията и проблемите.С даване приятелство се разваля,не се създава.
10
2
 
0
 
! Отговори
Chester преди 11 години
До До 2: Е ...Абсолютно се съгласих с теб...
9
2
 
1
 
! Отговори
гном преди 11 години
Аз искам!Аз мога!
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато вземеш "***" от брата на човека с който си израснал... Какво му остава на човек..!?На мен ми се случи, на човека с които съм израстнал, също!? Брат му бе и е *** и какво от това? Емил Христов - 1969 (Бордо Еоод) е "***" в историята, недоказан "Строител" а аз недоказан купувач! (Като поне още 20-30 души)
7
2
 
21
 
! Отговори
Песимист преди 11 години
Тук в България е трудно да постигнеш целите си, ако не са свързани с духовно израстване. Повечето цели се състоят в това да имаш възможност да си платиш сметките.Мисля, че темата се изчерпа!
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Т.е. *** като 2 има много и бачкаторите се налага да носят на гръб по 20-30 подобни индивида.
5
3
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 11 години
Ако няма кой да "бачка" драги ми Смехурко, ще ходиш гладен, гол и бос и ще живееш в пещера, ако си намериш и ще стоиш на студено, понеже не знаеш и как се пали огън, защото за да запалиш огън трябва да се "бачка". Така че се благодари на "бачкащите" понеже ти оставят време за да можеш да се "образоваш" и да се "самоанализираш" с подобни "статии", написани от хора, хранени обличани и държани на топло от "бачкащите"
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз се стремя към 4000 евро заплата, и искам да живея сред хора със 4000 евро заплата.
3
2
 
19
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Аз се стремя към заплата от 4000 евро. От двайсет години насам.
2
11
 
6
 
! Отговори
Chester преди 11 години
До Анонимен: Прав си... За това има хора като теб, които даже не се опитват да осмислят казаното, а го подминават с лека ръка. Така, че докато ви има, винаги ще има и кои да "бачка"....
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ся ... тия приказки там си ги пишете у книгите и си продавайте книгите на баламурниците.То ако беше лесно както го пишете всичките му щеха да бъдат преуспели и едни светлобъдещници напрао....и нямаше а има кой да бачка