Подходете без страх към страшното: Трябва да поговорим!

Сериозните разговори винаги са трудни
Обновена: 12 дек 2012 14:34 | 12 дек 2012 14:34,
2
Подходете без страх към страшното: Трябва да поговорим!
Снимка: outnow.ch

Жените обичат да говорят, това един вид е тяхна дарба. Без абсолютно никакво затруднение една жена може да говори час по телефона със своя приятелка просто за „нещата от живота“.

В отношенията с мъжа подходът е горе-долу идентичен. С тази разлика, че в началото на една връзка жените не стряскат мъжете с дълги разговори на сериозни теми. Колкото и добре да се развива връзката обаче, винаги идва моментът, в който жената казва емблематичния израз: „Трябва да поговорим“.

Без паника! Нищо не е толкова фатално, колкото изглежда. Ето ги и най-често срещаните въпроси, които се крият зад изричането на страшната фраза:

1. „Накъде отива връзката ни?“

Най-вероятно този въпрос може да изникне, ако вече правите секс, но все още не сте нямате необходимата договорка да не се виждате с други хора. Една жена иска да знае дали има смисъл да влага емоции и чувства в отношенията си с един мъж.

Понякога поведението на човек, който има интерес, и на човек, който няма такъв, не се различава особено. Затова жената е длъжна да ви попита и да поговорите, за да ѝ се изясни положението. Ако имате желание да бъдете сериозен с тази жена, отговорете ѝ, че наистина я харесвате и искате да опитате.

2. „Разкажи ми за бившите си приятелки.“

Времето, в което жената може да попита за вашите бивши, е когато тя започне да споменава своите предишни приятели. По този начин тя се опитва да създаде атмосфера на взаимно доверие, за да може по-лесно да се отпуснете и да говорите. Дори да не си признават, жените винаги се интересуват кои са били техните предшественички.

Внимавайте какво говорите, защото жената винаги обръща внимание на начина, по който разказвате за миналите си връзки. Златното правило – без обиди, но и без прекалено топли чувства. Не изпадайте в прекалено много подробности, но дайте да се разбере, че сте били с красиви, умни и талантливи жени. Следователно и тя е такава!

3. „Разкажи ми повече за своето семейство.“

Обикновено една жена започва да пита за подробности около семейството, когато мине известно време, поне няколко месеца. Тогава жената се чувства емоционално близка с вас и според нея е време да си споделяте и да говорите за чувства. Тя се нуждае от потвърждение, че вие сте човекът за нея, за което може да помогнат разказите за вашето семейство. Може да ѝ покажете някои семейни снимки и да разкажете историите от времето, в което са правени.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Познавах един келеш- преди 11 години
средно интелигентен, невъзпитан и не много начетен, въпреки че беше син на професор от СУ. Съобщаваше онова, което е решил, започвайки с думите "Да си поговорим за ..." - и след това съобщаваше какво му е изгодно като решение на проблем, засягащ двама или повече човека. Беше безмислено да кажеш нещо, след като маминото синче се е изказало - или ще му вървиш по свирката,или прекратяваш отношенията си с него.В резултат отиде да работи във Великотърновския у-тет, в София никой не го понасяше.