Не харесвам майка ти!

... или какво не трябва да казваме на любимия
18 мар 2013 19:45, Мария Дуковска
13
Не харесвам майка ти!
Дженифър Лопес и Джейн Фонда водеха семейни войни в "Свекървище". Снимка: Outnow.ch

Мъжете са от Марс, Жените – от Венера. Срещнали сме се на Земята и трябва някак да съжителстваме мирно. Удава ни се, честно казано – любовта се оказва универсално средство за създаване и поддържане на равновесие.

Различията обаче понякога се проявяват и не е учудващо да доведат до значителни проблеми. Когато сте във връзка с човек, когото цените много, има някои неща, които трябва да избягвате да казвате. Ето някои от тях:

„Не понасям майка ти
!“

Колкото и да е строга мама, колкото и да ни се е карала и ограничавала, тя винаги си остава „мама“. Според проучвания жените търсят мъже, които да приличат на бащите им, а мъжете – на майките им. Представете си какво би било разочарованието на приятеля ви, ако му заявите, че не харесвате собствения си първообраз!

Трябва да позаякнеш малко!“

Това е удар директно под кръста на самочувствието на който и да било тънкообиден мъж. Забележки от този тип могат не само да засегнат самочувствието на мъжа и да го обидят, но и да го накарат да стигне до крайности, ако е твърде привързан към вас (да не излезе от фитнеса 2 месеца). Как бихте се почувствали вие, ако той ви каже „Трябва да се поразкрасиш малко!“.

А пък бившият ми...

Мъжете са същества със силно чувство за собственост, затова историите за друг мъж, който ви е „притежавал“ преди него, могат да го разстроят. Докато жените са по-любопитни и искат да знаят повече за бившите на партньора си, мъжете странят от подобни истории.

Изглеждам ли дебела в тази рокля?“

Да пазарувате с приятеля си може би не е много добра идея. Ако искате откровено мнение, което няма да ви засегне, ако не ви хареса, по-добре се обадете на най-добрата си приятелка. Дори и тя, и той да мислят едно и също, по-спокойно бихте приели нейната гледна точка.

Казах ли ти!?“

Когато човек допусне грешка и я осъзнае, едно от най-неприятните неща е някой да му натяква колко е бил прав. Оставете човека да се поучи от грешката си и не се дръжте така сякаш се състезавате един с друг. Любовта не е съревнование, а фигурно пързаляне по двойки. Балансирайте!

Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: мъжесвекърважениснаха
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
ZET преди 10 години
Dartite po-dalech ot mladite!
9
0
 
2
 
! Отговори
??? преди 11 години
Коѝ пък е казал че тррябва да харесвам ***ѝка му ? Или ми харесва или не!
8
4
 
13
 
! Отговори
ТИ преди 11 години
и без роклята си дебела
7
5
 
11
 
! Отговори
ZET преди 11 години
Аз казах ли ти, че не понасям ***. Прати я да потормози бившия ти. И между другото, изглеждаш адски дебела в тази рокля, трябва да позаякнеш малко и да се разкрасиш.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Номер 3 е прав колкото по дале4е по добре , понякога от желание да помогнат предизвикват ненужни скандали ! Ама ходи го обясни на жените и аз искам да съм по близо до мама за де не правя циркове из кухнята когато тебе те няма , но се ли6авам от капризи за об6тото добро !
5
6
 
5
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Ха стига...глезотии.На жени не се угажда,все някой им е виновен;ако не свекървата,снахата.
4
6
 
20
 
! Отговори
aneliya_999 преди 11 години
Много интересно мислене номер 2 щял си да я спукаш от бой да покажеш колко як си това не е мъжество драги само слабите мъже посягат на половинките (жените си) ! Ние жените знаем какво не обичат или не харесват половинките ни без тази статия...
3
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
IVAN KOSTOV E VINOVEN ZA VSI4KO . PREDI TOI DA DODE NA VLAST PREZ 1997 god HARESVAH VSI4KI MAIKI I KOM6IIKITE DAJE . SLED KATO DOIDE IVAN KOSTOV I SEDESETO NA VLAST I PADNAHA VIZITE ZA VA6TE MAIKI I KOM6IIKI HI4 I NE SE SE6TAM I BILQ . PRI TOLKOVA MAIKI FRANCUZOIKI , 4EHKINI , POLQKINI , KOI SE SE6TA ZA VA6TE MAIKI . EI ZA TOVA E VINOVEN IVAN KOSTOV
2
24
 
15
 
! Отговори
Брат ми Рамбо преди 11 години
Трябва да позаякнеш малко!Като й стоваря една торба бой и ще разбере че съм достатъчно "як" и едва ли ще повдигне темата в търсене на ново доказателство!
1
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти мани тия - мъжете сме си от Земята, жените са от Марс.