4 необичайни подаръка за рождения ден на мъж

Заменете чорапите със стриптийз танц в скута
19 мар 2013 22:01, Мария Дуковска
10
4 необичайни подаръка за рождения ден на мъж
Снимка: Reuters

Любовта няма граници, или по-точно има, но ние ги разширяваме непрекъснато. Когато обичаме, творим чудеса, показваме неподозирани таланти и изваждаме скрити сили. В името на Ерос и Купидон и всички заедно. Падат задръжки, загърбваме традиционен свян и оставяме въображението си да препусне надалече, докато не намери и не се върне с любимия подарък за най-милия за нас мъж.

Мъжът има рожден ден и искате да го зарадвате. Веднага забравете за клишетата – вратовръзка, риза, нов портфейл, телефон, слушалки и т. н. Тържествената вечеря в ресторант или у дома също отпада. Помислете какво ще му достави най-голямо удоволствие и му го дайте.

Отговорите търсете във времето преди да ви срещне, защото малко или много човек е най-истински, преди да се събере с друг и да образуват двойка, защото тогава започват компромисите и уговорките.
 
Мъжко парти
 
Обадете се на приятелите му и ги уговорете да планират мъжко парти, на което вие ще помогнете финансово, поне отчасти.
 
Блондинка
 
Знаете, че любимият ви харесва блондинки. Може и да не си го е признал открито, но истината е ясна. Не, няма да му търсите руса красавица за подарък, а сама ще се превърнете в такава. Един-два часа във фризьорския салон, малко гримче, тясна черна рокля – voila! – вече има чисто нова жена!
 
Стриптийз бар
 
Посетете заедно стриптийз бар. Не сте били досега? Струва ви се, че ще умрете от срам? Пробвайте и ще запомните този рожден ден. Вместо на заведение, може да поканите у дома еротична танцьорка.
 
Еротична салата
 
Изкопирайте някоя снимка и се преобразете/преоблечете в сметаново-плодово изкушение. Дегустацията ще е повече от вкусна.
 
Ако не поддържаме огънчето на любовта, тя ще потлее, потлее и ще изгори до края. После иди гони Михаля, но малко преди това той ще си обере крушите. Както казваше руската поетеса Инна Кабиш „любовта е каторжен труд, всеки ден, всеки час“. Но наградата си струва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредните "невероятни" съвети... Няма ли няй-сетне да спрат тези деградиращи и безумни статии? В една връзка жената (съответно и мъжът) много добре знае кое би зарадвало половинката и как да бъде поднесен подаръка. Не вярвам да има толкова ограничени жени, че да имат нужда да следват подобни елементарни съвети... После защо обществото ни е толкова деградирало и защо има толкова разводи...
7
0
 
8
 
! Отговори
Никита преди 11 години
аз на моя му спретнах подобна изненада за ЧРД - първо специален масаж в един страхотен спа център, после хапване, а след това в едно уютно местенце - спанье, не в къщи, щот сме много народ - резултатът беше УДИВИТЕЛЕН!!! Между впрочем ние имаме дългогодишен брак, ама сме си по изненадите...
6
4
 
9
 
! Отговори
Хм преди 11 години
мии.. кат се замисля, най-добре да извика 1-2 избрани приятелки (чиито цици знае, че ме кефят) и да спретнат едно мокро парти... или в крайна сметка - свирчока си остава един от най-добрите подаръци...
5
0
 
5
 
! Отговори
мъж:) преди 11 години
До марияАко не го познаваш достатъчно, за да измислиш сама подаръка, по-добре наистина го питай. Така няма да има разочаровани;)
4
3
 
27
 
! Отговори
Джери преди 11 години
По-голям подарък от любовта на любимата ми жена за мен няма ! Независимо какво ми подарява зимни гуми за колата или инструменти с които ще ремонтирам семейната ни къща . Аз също и подарявам такива подаръци но това при нас е традиция . Аз не мога да си представя да ми се кълчат разни или да ми подаряват разни бижута това е прекалено скучно . Най-хубавото прекарване на празник е в домашна обстановка с добри приятели и като свърши вечерта да си близо до леглото никой да не ти гледа сеира
3
2
 
9
 
! Отговори
ggg преди 11 години
egati typite predlojeniq......tc tc
2
2
 
10
 
! Отговори
мария преди 11 години
да наистина тъпотия аз незнам какъв подарък да му измисля оригинален!?Мъже моля предложете нещо
1
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
поредната тъпота