Как да откраднете бившата си приятелка от новия мъж

Стратегия, която ще ви помогне да се съберете със своята бивша приятелка
Обновена: 6 май 2013 14:56 | 6 май 2013 14:55,
65
Как да откраднете бившата си приятелка от новия мъж
Само не се бийте! Снимка: outnow.ch

Съсипаното его и любовната мъка след раздяла могат да бъдат силно деструктивни. Още по-лошо е обаче, да разберете, че вашата бивша приятелка се среща с друг мъж. Новият човек представлява сериозна конкуренция за вас. Сега вие трябва да се борите с проблемите във връзката си, довели до нейния край, както и да се състезавате с друг мъжага за любовта на любимата жена.

Не всичко е загубено, дори да се появи „трети“ човек в картинката. Повечето мъже се отказват именно на този етап и губят всякакви шансове да се съберат отново със своята бивша. Ако искате да се борите още, трябва да се въоръжите с търпение, трябва да мислите позитивно и да положите някои усилия.

Следвайте следните и не се отказвайте от любовта си. Ако пък не стане, поне ще знаете, че сте опитали всичко.

1. Пуснете приятелката си на свобода. Преди да започнете да я печелите отново, трябва да я оставите да си тръгне. Въпреки че това може да ви нарани, мислете за него като за нещо временно. Помнете, че отдалечаването е важна част от цялостния план. Получаването на жена от друг мъж не е нещо, което става за една нощ. Имайте търпение, не казвайте нищо и не показвайте ревност.

2. Отдръпнете се за известно време. Оставете бившата си приятелка съвсем сама, докато изживява „медения месец“ в новата си връзка. Не ѝ се обаждайте, не ѝ изпращайте съобщения, не ѝ пишете в социалните мрежи. Правете се, че не знаете за новия мъж и не отговаряйте, ако бившата ви приятелка ви звъни или ви пише.

Това поведение ще ви помогне да се завърнете отново в мислите ѝ. След вашето „изчезване“ тя ще се чуди къде сте, защо не ѝ отговаряте, мислите ли си още за нея, имате ли си друга. Точно в този момент бившата ви ще усети, че вие ѝ липсвате – още една важна част от плана.


3. Съсредоточете се върху себе си. Сега, когато имате малко повече свободно време, трябва да го използвате по най-добрия начин. Започнете да работите върху усъвършенстване на своя външен вид, за да впечатлите бившата си приятелка, когато отново ви види. Ходете на фитнес или тичайте в парка. Известно е също така, че упражненията гонят стреса и зареждат тялото с положителна енергия. Когато започнете да влизате в по-добра форма, трябва да посетите магазините за нови дрехи, обувки и аксесоари.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: връзкабившадруг мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
11
 
! Отговори
Култура ми Янков преди 11 години
СТАРАТА ЛЮБОВ ,РЪЖДА НЕ ХВАЩА ....!
43
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая статия със сигурност е написана от някоя *** кифла, която още живее в миналия век и си мисли, че някой ще хукне след бивша, когато бъдещите са наредени на опашка. Алооо, влезте в час, къде го намерихте тоя архаичен мъж, който няма избор от поне 3-4 мадами, та ще хукне да гони някакъв бивш кифльок?
42
0
 
5
 
! Отговори
ДО 53 преди 11 години
Зарежи я и ти брато :)
41
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Любовницата ми ме заряза, какво да правя, помогнете!Хвана ме в изневяра...
40
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пълни простотии!Ще си тръгна аз от един мъж,и когато той се направи на ***, ще взема та да се върна!Глупости!Една жена тръгне ли си от някой..то е завинаги и окончателно!След дъжд качулка, ще ми е тровил живота...и аз ще взема да се върна...да бе....да ;)Когато мацката ви остави, не унивайте...смело напред с рогата....и за следващата си извадете поуки как не трябва да се държите.Ако не сте разбрали...пригответе се за още един чифт рога..и нова раздяла!Това е истината!ха сега давайте с минусите
39
0
 
7
 
! Отговори
realist do temeruta преди 11 години
ako bivshata ne si struva ,a samo te e postavila v neudobno polojenie da ti se smee celia svqt.togava te savetvam.vurzvash im i na dvamata rucete pak za kolata s edno vaje i karash ot 5 do 10 km po planinski teren .da moje da gi oglozgash vse edno ku4eta sa gi iali.uspeh
38
1
 
0
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
До realist: Да, ама въпросът е, дали си струва бившата, че ако не си струва... То, накрая и нея ще трябва да я... а, смисъл - никакъв!
37
0
 
15
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Тъпотия! Ти, чакай да те зарежат, та после мисли стратегии, как да си я върнеш!!! Хахахаха, загубена статия!
36
0
 
11
 
! Отговори
Az преди 11 години
Започнете да работите върху усъвършенстване на своя външен вид, за да впечатлите бившата си приятелка...Ei tova e - otivam da se zastrelqm
35
0
 
5
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 11 години
На такава ѝ отварям широко вратата и и пожелавам "на добър път". И точка!
34
2
 
19
 
! Отговори
Настощия преди 11 години
...Моята жена, ако някой самоубиец е вземе, сигурно ще ми я върне с едно агне и две дамаджани с ракия, ***....помооооощ....обречен съм!
33
3
 
25
 
! Отговори
новия преди 11 години
а след края на медения месец, след като са я употребили и захвърлили, си приберете скъпата женичка и и закърпете разпраното дупе...
32
0
 
26
 
! Отговори
Пъзел преди 11 години
И за кво да си я връща човек? За да избяга пак ли? :) Това сигурно е проучване направено сред тийнеиджъри или в UK! Избягала-избягала, да не би само тя да има.. ***...? :)
31
1
 
20
 
! Отговори
:) ФАКТИ преди 11 години
Най-мразим като почне да ми се мръщи и цупи, а дори не знам за какво? И питам ли питам, а отсреща нищо ! Направо вдигам кръвно...ти си я извел...разходки..държиш се читаво ...трето-четвърто...ама не братко...нещо си стъпил на криво и дуплекс :)
30
1
 
17
 
! Отговори
Чилаверт преди 11 години
Абе така е лесно да с епише като не ти е ''на главата'' :) И аз едно време какви ги говорех никви церемонения с жените...ама не е точно така :) За тва не се говори предварително :)
29
1
 
7
 
! Отговори
мангоджери преди 11 години
Прилъгват ги с едно манисто, продават се за още две, не спират никога да търсят най-лъскавото стъкълце!
28
0
 
6
 
! Отговори
Бивш преди 11 години
Вие нормални ли сте?
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
народът е казал: когато каруцата се обърне, пътища много..а също и: за е..ано дупе, цяр няма..
26
0
 
4
 
! Отговори
fenix.nta преди 11 години
Tva e mega tupa statiq bratle. Bezmizuchna..skuchno ti e bilo neshto..
25
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Ако един човек обича друг човек, никога не би си й помислил да го замени с друг, каквито й да са били проблемите помежду ви!!! Колкото и да чакате, колкото и да се надявате, този човек никога няма да ви направи щастлив, дори и да се върне при вас, защото просто НЕ ВИ ОБИЧА!!! Моят съвет е да се огледате и да потърсите друг човек, а може би той е съвсем близо до вас :-)