Как да откраднете бившата си приятелка от новия мъж

Стратегия, която ще ви помогне да се съберете със своята бивша приятелка
Обновена: 6 май 2013 14:56 | 6 май 2013 14:55,
65
Как да откраднете бившата си приятелка от новия мъж
Само не се бийте! Снимка: outnow.ch

Съсипаното его и любовната мъка след раздяла могат да бъдат силно деструктивни. Още по-лошо е обаче, да разберете, че вашата бивша приятелка се среща с друг мъж. Новият човек представлява сериозна конкуренция за вас. Сега вие трябва да се борите с проблемите във връзката си, довели до нейния край, както и да се състезавате с друг мъжага за любовта на любимата жена.

Не всичко е загубено, дори да се появи „трети“ човек в картинката. Повечето мъже се отказват именно на този етап и губят всякакви шансове да се съберат отново със своята бивша. Ако искате да се борите още, трябва да се въоръжите с търпение, трябва да мислите позитивно и да положите някои усилия.

Следвайте следните и не се отказвайте от любовта си. Ако пък не стане, поне ще знаете, че сте опитали всичко.

1. Пуснете приятелката си на свобода. Преди да започнете да я печелите отново, трябва да я оставите да си тръгне. Въпреки че това може да ви нарани, мислете за него като за нещо временно. Помнете, че отдалечаването е важна част от цялостния план. Получаването на жена от друг мъж не е нещо, което става за една нощ. Имайте търпение, не казвайте нищо и не показвайте ревност.

2. Отдръпнете се за известно време. Оставете бившата си приятелка съвсем сама, докато изживява „медения месец“ в новата си връзка. Не ѝ се обаждайте, не ѝ изпращайте съобщения, не ѝ пишете в социалните мрежи. Правете се, че не знаете за новия мъж и не отговаряйте, ако бившата ви приятелка ви звъни или ви пише.

Това поведение ще ви помогне да се завърнете отново в мислите ѝ. След вашето „изчезване“ тя ще се чуди къде сте, защо не ѝ отговаряте, мислите ли си още за нея, имате ли си друга. Точно в този момент бившата ви ще усети, че вие ѝ липсвате – още една важна част от плана.


3. Съсредоточете се върху себе си. Сега, когато имате малко повече свободно време, трябва да го използвате по най-добрия начин. Започнете да работите върху усъвършенстване на своя външен вид, за да впечатлите бившата си приятелка, когато отново ви види. Ходете на фитнес или тичайте в парка. Известно е също така, че упражненията гонят стреса и зареждат тялото с положителна енергия. Когато започнете да влизате в по-добра форма, трябва да посетите магазините за нови дрехи, обувки и аксесоари.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: връзкабившадруг мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
25
 
! Отговори
буба преди 11 години
и аз да споделя моя опит - точно след такава ситуация.Събрахме се, но...тя така и не възвърна доверието ми. За нея беше - "е кво толкова? ще почнем на чисто".И така чаках, докато накрая тя си намери нов ;)
23
6
 
31
 
! Отговори
Astaroth преди 11 години
Всеки един свестен и добре изглеждащ мъж в даден момент от живота си се пита - "Съществува ли жена, която да се вписва в някакви норми на външен вид и интелект, но да не е от изневеряващия тип?". Такива жени са много голяма рядкост (предполагам и мъжете). Аз лично избягвам следните жени: 1.слушащи чалга; 2. с външен вид на чалга певици; 3. с татуировки 4. с пиърсинг на пъпа или езика 5. подложили се на естетична хирургия (комбинацията на две или повече е чистокръвна к...а).
22
0
 
24
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Бившите затова са бивши, за да си останат такива...
21
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моя братовчедка кръшнала и нейна приятелка я попитала как е било.Тя отговорила:-Моя Иван ме оправя по-добре, ама пуста мода!
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До sжени дал Господ ама мъже забравил да даде,все някакви псевдо мъжкари
19
3
 
25
 
! Отговори
О радост,радост .... преди 11 години
ако си се отървал без деца и големи материални загуби ти си печелившия.Може да черпиш новия с една бира за това ,че си се спасил.
18
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наистина много глупава статия и заблуждаваща. От това нещо няма никакъв смисъл. Тръгне ли си, да не се връща повече, да си търси късмета с другия... не говоря за изневяра... изневяра може да се прости, но да си тръгне, това аз го виждам като предателство, предателство на всичко което някога е било между нас. Да си отива и да не се връща, времето назад не се връща. След като тя веднъж е тръгнала да си търси късмет при друг и те е напуснала, заживяла е на друго място, там да си стои.
17
0
 
40
 
! Отговори
асиктир преди 11 години
Че нали е бивша,защо въобще ще се мъча да си я върна,таман съм се отървал :))
16
1
 
34
 
! Отговори
XXX преди 11 години
Хубава статийка, много правилна и определено нещата описани в нея вършат работа, знам го от личен опит. Друг е въпроса обаче, дали наистина си заслужава и дали ще се получи нещо. В моя случай издържахме 1 година преди аз да я зарежа. Просто веднъж пречупят ли се нещата след това вече не е същото. Мое мнение, колкото и да ви липсва, веднъж стигнало ли се е до там, след това няма връщане на зад. Дори и да се получи нещо, Вие винаги ще имате едно наум и ще се сещате за въпросното зарязване
15
1
 
50
 
! Отговори
вергил преди 11 години
И поради каква причина трябва да искам да се връща?Щом веднъж ме е зарязала значи ще ме зареже и втори път.Една жена изневери ли веднъж,той няма да е единствен.Затова шута в *** и чао.И аз съм имал такъв случай-една каза,че приключва с мен и се хвана любовница на един женен мъж.Само че оня не е поискал да зареже жена си заради онзи ***.И парцала ми се обажда,след като любовника й я заряза.Само че й теглих една весела и дотам.
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"... и да положите някои усилия. Следвайте следните и не се отказвайте от любовта си. ""... Пуснете приятелката си на свобода. Преди да започнете да я печелите отново, трябва да я оставите да си тръгне"Не знам дали съм глупав или нещо не разбрах женската логика, но в крайна сметка:Да я оставя да си тръгнеилиДа не се отказвам и да продължавам (с нея).Не ми отговаряйте. И без това се съмнявам, че някой/я има верен отговор на този въпрос, включително и аз самият.
13
3
 
8
 
! Отговори
do macho shkembetata преди 11 години
Abe da balgarskia maj ne prostaval, tochno pak tia nai-mnogo tarchat podire na jenite i im se moliat da gi priberat obratno! Obiknoveno jenata napuska maja,v 90% ot sluchaite i prichinite sa dostatachni za da ne go prieme pak, kakvito i statii stil "cosmo" "tialoto" dnes.bg" da e prochel toi! Prosto kato skasat s vas i vi othvarliat povtorno,vmesto da zlobnichite po forumite sednete si na zadnika i si zadaite vaprosa zasto taka e stanalo,kak da go predodvratite sledvastia pat. aidee na minusite!
12
11
 
11
 
! Отговори
harakiri преди 11 години
Крайно време е да се въведе харема в България. Ще си седнат на дътата повечето артистки. Конкуренцията ги смазва. Статията е ***. На една шматка трябва да се покаже, че без нея животът си тече идеално.
11
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българският мъж не прощава, тази статия е вдъхновена от някоя американска боза!
10
7
 
33
 
! Отговори
s преди 11 години
решението, силен десен прав и еднопосочен билет без право на завръщане, жени, дал господ
9
7
 
61
 
! Отговори
Кефчо преди 11 години
Никво връщане, банкет всеки месец в чест на отърваването от уроспията! Да прощават жените, но счупена стомна не се лепи. Нова стомничка, по-младичка и по-шаренка.
8
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** ми дойде ми. Като не е могла да оцени човека, с който е била, значи не го заслужава. Трябва ли човек да търси нещо други, че да оцени това което има в момента. Глупости. Това е на принципа: да пробвам с някой друг и ако не е по-добър, тогава ще се върна при другия. А един мъж, който е приключил връзка трябва да е истински рогоносец, че да иска жената да се върне обратно при него. Щом е приключило, значи нещо не е вървяло. Не се е говорело по темата, нямало е желание. Е тогава какъв е смисъла
7
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
No way back,baby!
6
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно така е! Добра статия ;)
5
2
 
16
 
! Отговори
* преди 11 години
Има и такива манияци - всичко свършило той дебне. За да се разкара пускаш псевдонаучна статия ...или така ми си чини?