Какво не трябва да питате, когато общувате за първи път

Има забранени територии, през които не бива да минавате
23 май 2013 18:16, Мария Дуковска
12
Какво не трябва да питате, когато общувате за първи път
Снимка: Sxc.hu

Със сигурност се е случвало на всеки един от вас. Посещавате парти или сватба, където всички се познават, но вие не познавате никого. Чувствате се объркани и леко некомфортно. Някои от нас са по-общителни, други не. Затова, ето тези няколко съвета, които ще ви помогнат да се адаптирате по-лесно и бързо към средата.

Никога не стойте самотни в някой ъгъл. Огледайте се, със сигурност има някои, който изглежда приветлив и ще ви бъде приятно да размените няколко приказки. Старайте се да изглеждате позитивни и приветливи.

Опитайте се да не задавате въпроси, които са от личен характер. Например може да направите комплимент за роклята, която носи дамата, с която сте решили да започнете разговор. Попитайте откъде я е купила, от каква материя е....

Успокойте се! Когато сме нервни, често говорим за себе си твърде много и споделяме информация, от която вероятно никой не се интересува.

Усмихвайте се, изглеждайте приятелски настроени. Ако гледате лошо, никой няма да иска да се запознае с вас.

На партитата винаги има един тип хора, които наричаме „лепки“. Ако това ви се случи и компанията на скучния или досаден човек не ви е приятна, кажете, че отивате до бара за напитка и просто не се връщайте.

В случай, че нещата вървят добре и има с кого да проведете разговор, Внимавайте какво ще попитате или кажете. На тези мероприятия се срещаме с хора от различен социален статус.

Ако насреща си имате лекар, никога не казвайте „Имам болки в ръката. Може ли да погледнете“. Вие сте на парти, не в болницата.

Ако срещнете учител, никога не казвайте " Вие сте късметлии, защото имате дълги ваканции“. Вместо това може да споделите, че сте сигурни колко е трудно да се мотивират децата.

Ако разговорът с момчето от туристическата агенция върви добре, никога не питайте: „Можете ли да ми предложите евтина почивка?". Вместо това, попитайте за най-интересните и красиви места по света.

Не прекалявайте с алкохола и се забавлявайте!

Още любопитни статии прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: флиртсекслюбовсвалка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
5
 
! Отговори
Дани Гадния преди 10 години
Един мой приятел направо ги пита-"Ше моа ли да ти олижем п***чето"?
10
0
 
26
 
! Отговори
художника преди 10 години
На парти, Марк Твен се доближава до една дама и за да завърже разговор и казва:- Мадам, Вие сте много привлекателна! А тя му отговаря, високомерно:- Уви, но не мога да кажа същото за вас, господине.- Ами тогава излъжете, като мен! Отговаря и той:):):)
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на парти, мом4е отива при моми4е което седи само и казва: - по-добре да не си губим времето, и двамата сме дошли за едно и също нещо - така ли? супер.. хаиде да ходим са сваляме мадами!
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на парти, разговор с лекар: - докторе, какво правиш когато имаш настинка? - кихам
7
0
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Кво печелиш?
6
2
 
32
 
! Отговори
еминема преди 10 години
'Усмихвайте се, изглеждайте приятелски настроени.'Е точно това много ме дразни, навсякъде го промотират... изглеждайте... демек преструвайте се...вие може да сте темерут, но се опитайте да изглеждате приятелски настроени...
5
2
 
4
 
! Отговори
maia преди 10 години
vinagi sa bili iteresni za nabludenie mujete, po skoro nza4inut na povedenieto im i uhajvaneto v opitite da se haresat na nqkoi v podobni partita.
4
2
 
39
 
! Отговори
DNE$.BG преди 10 години
правете се на богат бизнесмен 99% е ваша .
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ако насреща си имате лекар, никога не казвайте Имам болки в ръката. Може ли да погледнете. Вие сте на парти, не в болницата."===Вие това сериозно ли? Баси простотията!
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заминавам за Венера, искаш ли да те взема? Няма да те разубеждавам - там е горещо, но можеш да дойдеш, за седмица?
1
3
 
48
 
! Отговори
Още преди 10 години
-Ква кола караш?-Кво работиш?-От къде си?