Сексуалните фетиши на зодиите

Везните ще ви пляскат, а Рибите ще целуват стъпалата ви
18 юни 2013 22:00,
6
Сексуалните фетиши на зодиите
Снимка: en.wikinoticia.com

Вярвате или не на астрологията, тя помага за разкодирането на дадена личност. Макар че зодиите никога не обобщават на 100 % всички свои представители, като се замислите, ще откриете че някои черти и действия все пак ги групират по определен начин.

Лъвът си е нарцистичен, Ракът - свръхемоционален, а Скорпионът - готов да жили всичко, което се доближи до него. Питали ли сте се дали и в секса има характеристики, които да обединяват представителите, родени в една и съща половина на месеца?

Би било страхотно, ако астрологията бе като вълшебно кълбо, което да дава информация за всеки, но колкото – толкова. Вижте фетишите на всеки зодиакален знак и не бързайте да се вълнувате, ако написаното не отговаря на вашата същност. Все пак всяко правило си има изключения, и при зодиите е същото!

Овен (21 март – 19 април)

Като основен и първичен знак на зодиака, представителите на зодия Овен откриват удоволствието в по-грубия и първичен секс, който е наситен с много адреналин. Те лесно се възбуждат от различни аромати, от удрянето на леглото в стената. Те обожават сутрешния секс и по време на любовната игра обичат малко борба и дърпане на косите.

Телец (20 април – 20 май)

Телците са земна зодия, но те не са лишени от чувства. Те са страстни, но не търсят адреналин като Овните, а по-скоро превръщат любовната игра в пиршество, в което често включват различни храни. Те нямат проблем да ви целуват страстно, а в следващия момент да довършат вечерята си. Обичат шоколада и му намират приложения и в леглото.

Близнаци (21 май- 20 юни)

Те са тотални въздухари и затова си падат по всичко, което се движи бързо и яростно. Освен това са изключително любознателни и за да задържите вниманието им, трябва да вкарате различни сексграчки в леглото и да действате на висока скорост.

Рак (21 юни- 22 юли)

Фетишът им се свързан с някои части на тялото, играта с които демонстрира любов и обожание. Те обожават женските гърди, да (ги) целуват и галят, а също така отделят голямо внимание на корема на партньора си. Падат си и по ролевите игри с костюми и аксесоари.

Лъв (23 юли-22 агуст)

Нарцистични по природа, лъвовете са ексхибиционисти. Те са игриви и динамични. Падат си по дългите коси, по хапането и драскането. Освен това са непоправими флиртаджии и обичат да ги ласкаят в леглото и извън него.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: сексзодиифетиши
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
9
 
! Отговори
хиха преди 10 години
То бива простотия,ама чак толкова...
4
1
 
8
 
! Отговори
abfg преди 10 години
Тотални глупости
3
1
 
21
 
! Отговори
XAXA преди 10 години
Ще повърна - човек не е просто една зодия! Той е доста доста повече от това!
2
2
 
20
 
! Отговори
Оня преди 10 години
Едно от най-*** неща които съм чел :D ахахаха леле леле
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
palni gluposti