Как да се справите с любимата колежка на мъжа си

Бъдете нащрек за подобни, дори и на пръв поглед невинни отношения
Обновена: 24 юни 2013 18:37 | 24 юни 2013 18:37,
28
Как да се справите с любимата колежка на мъжа си
Снимка: sxc.hu

Може би сутрин изпращате мъжа си на работа с целувка и с думите "Обичам те" и "Шофирай внимателно", но вътрешно знаете, че той отива право в ръцете на друга жена. И тук не става въпрос за тайна любовница, с която ви кръшка, а за неговата колежка/асистентка/секретарка, с която толкова е свикнал, че буквално не може да работи без нея. Като се замислите, той прекарва с тази дами по 8 часа дневно, което е повече от времето, което посвещава на вас. Освен това тя е негов приятел, довереник и компания за обяд/цигара/кафе. Това може би ви притеснява и с право, особено ако жената не е възрастна и 100-килограмова, а млада и симпатична.

Признайте си, че ревнувате, дори и да сте сигурна в морала на половинката си. Все пак никой мъж не е напълно имунизиран срещу чара на нежния пол, а и никога не се знае дали тази жена няма да реши да го съблазни някой ден... Дори отношенията им да изглеждат напълно невинни, а разговорите им - безвредни, все пак е добре да очертаете някои граници пред въпросната колежка. Ето как:

1. Накарайте го периодично да се прибира за обяд

Планирайте романтичен обяд за вашия любим. Нека знае за него предварително, за да изчисти календара си от други ангажименти. Направете или купете специален обяд за него с всичките му любими храни, включително и десерт.

Използвайте хубави чинии, чаши, салфетки и сребърни прибори. Можете да идете на пикник в близкия парк или да седнете да пиете кафе в близкото заведение. Облечете се небрежно, но секси и се старайте да ухаете добре.

Можете ли да си представите изражението на неговата колежка, когато ѝ каже, че не може да обядва с нея, защото има специална среща с вас? Правете подобни обеди веднъж седмично или месечно стига да можете да излизате от работа. Важното е другата жена да знае, че не е най-предпочитаната компания за хапване.

2. Маркирайте територията си

Макар това да е характерно за кучетата, не пречи и вие да персонализирате работното пространство на мъжа си, да му сложите ваша снимка на бюрото, друга - на стената до вратата и т.н. Тези снимки (може да са от сватбата ви, от кръщенето на децата ви, от последната ви почивка и т.н.) ще служат, за да му напомнят за ангажимента му към вас (ако се наложи), а на въпросната платонична приятелка да ѝ напомнят, че той не е свободен, а семеен мъж.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: мъжсвалкаколежка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До МнениеЕдва ли на жена ти е приятно да "забиваш каквото ти падне", но няма избор, тъй като ти и без нейно съгласие би го правил и тя знае това много добре. Така, че ТЯ е за съжаление, а не поредната ти бройка. Да не мислиш, че за тези жени и ти не си поредния?! Мъж съм, но такива глупави изказвания като твоите страшно ме дразнят.
23
7
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 10 години
Съпругата ми е на мнение, че като има глупави жени, които ще ми пуснат, проблемът си е лично техен. Направил съм си кефа и толкова. Разбрали сме се ако падне нещо да не прощавам. Дори веднъж една имаше наглостта да й се обади по телефона, за да каже за "връзката ни" (тя си мислеше, че имаме връзка, за мен беше само кеф) и моята й каза - "Да си мислила. Ние със съпругът ми сме се разбрали по този въпрос, а и нали и на теб ти беше хубаво?". Онази изчезна от живота ми.Пари харча за семейството си.
22
1
 
6
 
! Отговори
Аз преди 10 години
До danielДа, така е... И аз вече няколко пъти съм преживявал тежки скандали с жена ми по повод на една колежка. Естествено, абсолютно безпочвени... Ама такива са те жените - и на ръце да ги носиш - пак няма да са доволни, и ще си мислят, че изневеряваш с друга :)
21
3
 
10
 
! Отговори
daniel преди 10 години
Всеки ден пия кафе с колежки и обядвам с някоя от тях.Сваляли са ме,но аз обичам жена си и не искам други.Казвам им директно,да не си губят времето.И сега знам ,че търсят компанията ми само като на приятел.Но жена ми пак ревнува и се притеснява,макар да не го показва .
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересто, какво вдъхновява авторката за такива *** статии - приближаващият цикъл или недостатъчният секс?
19
1
 
1
 
! Отговори
До 41441 преди 10 години
niama takiva ne6ta ve4e
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това може да се случи навсякъде. Ама да давате акъл на жените и да ги водите до параноя си е живо нахалство.
17
1
 
22
 
! Отговори
opo преди 10 години
А най-добре е сутрин да го препикавате за маркировката.
16
1
 
9
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 10 години
Мъдри съвети ! Набелязах план за действие и отивам да се боря срещу секретарката на мъжа ми !
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никакви действия не бих предприела. Да внимава да не си намеря поне двама любими колеги.
14
3
 
5
 
! Отговори
7 преди 10 години
ГОЛЕМИ *** СА ЖЕНИТЕ НАВСЯКЪДЕ! А МЪЖЕТЕ ТАКА СА УСТРОЕНИ ,ЧЕ МИСЛЯТ С ДРУГАТА ГЛАВА.НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ ШАФРАНТИИ,НО ТУК В АМЕРИКА МОЖЕШ ДА Я ОСЪДИШ ,ЧЕ Е ПОСЕШНАЛА НА СЪПРУГА И ЩЕ ПЛАЩА С ДОЛАРЕТА ЗА ГЯВОЛИЯТА! ТАКА,ЧЕ ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ СИ ПОМИСЛИ ДАЛИ ДА ПИПА ЧУЖД МЪЖ!
13
1
 
17
 
! Отговори
Митко преди 10 години
Какво ли не правят хората, само и само да влезем в Тялото.бг. Спокойно, няма да ви кликнем на рекламите и спонсорите ще ви оставят.
12
6
 
3
 
! Отговори
S tochilkata ;-) преди 10 години
:-))
11
5
 
7
 
! Отговори
иван преди 10 години
забраненото е най сладко
10
1
 
42
 
! Отговори
Nobody преди 10 години
"Маркирайте територията си"Направо го препикайте на излизане, така е сигурно, че няма да го погледнат.
9
2
 
4
 
! Отговори
Metal28 преди 10 години
До 41441Да, но в института, където работя има няколко семейни двойки, които сега работят заедно (дори са с едно фамилно име), съпрузи са и връзката им е започнала още от университета.И не се започва с ваденето на оная работа, или се стига спонтанно до там, или не.
8
4
 
4
 
! Отговори
Мичурин преди 10 години
Пробутайте му най-добрата си приятелка и като му изцибреят ушите ще стане първи пуритан и ще практикува Брахма чария! А вие? - Просто ми се обадете!ХАХАХАХАХА!
7
7
 
14
 
! Отговори
41441 преди 10 години
Една стара приказка казва ... не си вади оная работа, там където си вадиш хляба...
6
3
 
5
 
! Отговори
do sephora преди 10 години
ne se pravi,sig sega pishesh za sebe si za da se po4yvstvash dobre.shtoto te e sram kvi si gi pra'ila."sudq po moi priqtelki..."zn do kat ti razkazvat edva li im oponirash
5
4
 
5
 
! Отговори
Sephora преди 10 години
които наистина не им пука минават през всичко и не им пука за последствията. Нарочно предизвикват колегите си и създават интриги в работната среда.