Жените го правят, но никога не признават!

Няколко неща, които всички дами правят, но не си казват
12 юли 2013 22:17, Мария Дуковска
54
Жените го правят, но никога не признават!
Снимка: Sxc.hu

Със сигурност не откриваме топлата вода, като твърдим, че всеки човек пази своите лични и съкровени тайни. Но дали понякога ние, дамите, не прекаляваме със своята тайнственост, отричайки неща, които правим, но поради една или друга причина, скриваме от половинката си? Май да.

Пазим си спомени от стари връзки

Тениска на бившия, с която все още заспиваме, но така и не сме казали за истинския й произход на сегашния си приятел. Плюшени мечета, които ни навяват нежни спомени за минали връзки и всякакви сувенирчета, подаръци, които са ни скъп сантимент. Е, за тях наистина не е необходимо новото гадже да знае всичко...

Имаме достъп до... мейла, скайпа, Фейсбука

Това със сигурност никоя жена няма да си признае, дори и след инквизиция. Да му признаете, че тайно сте се добрали до паролите за скайпа му и Фейсбука и честичко проверявате с кого си пише? Не му казвайте, но пък си и помислете, ако той прави същото с вас, как бихте се чувствали. Не е приятно, нали?

Когато казваме без подарък, имаме предвид „страхотен подарък“!

Любимият пита какъв подарък искаме за рождения ден. Отговорът почти винаги е: „Нищо не ми купувай, искам само теб." Само че мъжете приемат всичко буквално. Без подарък за тях означава да не купят нищо. А ние имаме предвид: „Разбира се, че искам подарък, що за въпрос!"

Ние сме истински диви!

Едва ли има жена, която щом остане сама вкъщи, да не си пуска някое разбиващо денс парче на Бионсе или Мадона и да не вихри шеметни танци в хола! Ш-ш-шт, това е тайна!

Взимаме си дълъг душ, за да...

Когато една жена се бави прекалено дълго в банята, това може да означава няколко неща – че се скатава от чистене, готвене и иска да спечели няколко минути за себе си, вместо да върши досадната домакинска работа. Но дали би си го признала, това вече е друг въпрос...

Останалите прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
2
 
! Отговори
вензелей преди 10 години
До @Браво, но малко хора биха те разбрали .
28
2
 
17
 
! Отговори
@ преди 10 години
Ето защо, скъпа 28,когато ти каже някой мъж, че си скъпа и меркантилна, това не означава, че си му скъпа и незаменима в сърцето. Осначава, че си меркантилна и лицемерна. Когато аз кажа: "Не искам подарък", това означава буквално "Не искам подарък". Няма грам задна мисъл.И съвет от мен:ако любимият ти иска да те зарадва с нещо,което да ти подари, той знае какво е,защото ти в някакъв момент си го споменала, а той те е чул и когато е дошъл момента той знае какво да ти вземе. Обичащите така правят.
27
1
 
7
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Хахахах тез жени бе еййййй какаво да ги правиш природа.
26
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това за подаръка не е вярно. Като кажа "Не искам подарък", имам предвид "Искам пари в брой" Винаги бих си избрала сама нещо по-хубаво от това, което имат намерение да ми подарят....
25
2
 
36
 
! Отговори
Жените преди 10 години
Признаваме си. Маструбираме.
24
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жените никога не си признават, че мастурбират.Защо ли?...
23
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви са тези глупости?Бавя се под душа,защото се бръсна.
22
5
 
8
 
! Отговори
@ преди 10 години
22, аз съм над 25 години и искам някой да ме на***бе в епифизата, ама така да ме разтресе, че цветовете на дъгата да ми се сторят като имитация на 7D тИлИвиЗОР от рая. Ето признавам си го. Обаче уважаеми господине, инструментът на господата, за достигането на подобно блаженство е слабо казано никЪв. Ходи търси сега къде е епифизата.
21
1
 
16
 
! Отговори
@ преди 10 години
И понеже трябва да се изпълни целта и да се кликне на линкчето отдолу, признавам си кликнах.И разбрах за себе си, какво се опитва да каже г-жа Мария Дуковска, която явно или не толкова явно се води автор на статийката. Ето чета едно от подледните две:"Винаги сме му ядосани...Без значение за какво. За всичко и за нищо. Естроген, какво да го правиш!"Госпожо Дуковска, намерете си мъж, който да Ви задоволява качествено. Това,че винаги "сте МУ ядосана" говори,че не ви достигат оргазмите.
20
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
единственото нещо което не си признават че всички след 25 г или се е.. в г... или тайно си го искат - да си го признаят означава за тях че са к...
19
1
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
До pe6ope6ooooo, ти как си със сексуалната ориентация??? Или го караш на самое....???
18
4
 
5
 
! Отговори
lyobo преди 10 години
bg jenata e kato vsqka jena po sveta za razlika ot bg myj vseki pishe iskala pari - ne tq iska uhajvane a tova sa sredstva i akyl da zavedesh jena na pochivka ili myj tova e normalno v vsqka razvita strana za statiqta pishe che ne komentirat komentirat v jenski komp. vsichko ot mast. do kakyv cvqt sa fekalite sled ana.s.x ama tuk gi razbirate poveche uspehi
17
2
 
16
 
! Отговори
Борун Файв преди 10 години
Още два:1. Ако всеки ден ви повтаря :"Гошо от работата е голям майтап, постоянно се смея с него" - тук тайната, че скоро ще прави секс с Гошо (ако вече не го е направила). 2. "Вече се омъжих, не е нужно да гледам колко ям и през колко време да се къпя"
16
1
 
42
 
! Отговори
замислен преди 10 години
Tова 100 на 100 е според британските учени!!!!!!!!!!!!!!!!!
15
4
 
26
 
! Отговори
1234 преди 10 години
Пълна тъпня!!! Последните две бяха уникални просто.Моля да не обобщавате по този начин, някак е доста елементарно
14
0
 
16
 
! Отговори
evdll преди 10 години
ШМАТКИ!
13
2
 
13
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
хаха, евала брато. кратко и унизително, но, прекалено точно.
12
3
 
19
 
! Отговори
Do 13 преди 10 години
Tova 4e nqkoq kifla te e xvanala , i te doi kato doina krava si e li4no tvoi problem ! A mokje bi trqbva da se zamisli6 za6to popada6 na takiva jeni ?
11
24
 
41
 
! Отговори
лесни са преди 10 години
Мислят как да си купят боклученца и са големи материалистки. Парата разтваря краката на Българката!
10
1
 
28
 
! Отговори
ффф преди 10 години
абе някой от вас бил ли е женен ......2 пъти