Жените го правят, но никога не признават!

Няколко неща, които всички дами правят, но не си казват
12 юли 2013 22:17, Мария Дуковска
54
Жените го правят, но никога не признават!
Снимка: Sxc.hu

Със сигурност не откриваме топлата вода, като твърдим, че всеки човек пази своите лични и съкровени тайни. Но дали понякога ние, дамите, не прекаляваме със своята тайнственост, отричайки неща, които правим, но поради една или друга причина, скриваме от половинката си? Май да.

Пазим си спомени от стари връзки

Тениска на бившия, с която все още заспиваме, но така и не сме казали за истинския й произход на сегашния си приятел. Плюшени мечета, които ни навяват нежни спомени за минали връзки и всякакви сувенирчета, подаръци, които са ни скъп сантимент. Е, за тях наистина не е необходимо новото гадже да знае всичко...

Имаме достъп до... мейла, скайпа, Фейсбука

Това със сигурност никоя жена няма да си признае, дори и след инквизиция. Да му признаете, че тайно сте се добрали до паролите за скайпа му и Фейсбука и честичко проверявате с кого си пише? Не му казвайте, но пък си и помислете, ако той прави същото с вас, как бихте се чувствали. Не е приятно, нали?

Когато казваме без подарък, имаме предвид „страхотен подарък“!

Любимият пита какъв подарък искаме за рождения ден. Отговорът почти винаги е: „Нищо не ми купувай, искам само теб." Само че мъжете приемат всичко буквално. Без подарък за тях означава да не купят нищо. А ние имаме предвид: „Разбира се, че искам подарък, що за въпрос!"

Ние сме истински диви!

Едва ли има жена, която щом остане сама вкъщи, да не си пуска някое разбиващо денс парче на Бионсе или Мадона и да не вихри шеметни танци в хола! Ш-ш-шт, това е тайна!

Взимаме си дълъг душ, за да...

Когато една жена се бави прекалено дълго в банята, това може да означава няколко неща – че се скатава от чистене, готвене и иска да спечели няколко минути за себе си, вместо да върши досадната домакинска работа. Но дали би си го признала, това вече е друг въпрос...

Останалите прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
12
 
15
 
! Отговори
Na bas! преди 10 години
Na bas, che si qdat sopolite :D !
8
6
 
24
 
! Отговори
@ преди 10 години
Д@@ба безсмисления живот. *** навсякъде. Пълна скръб.
7
18
 
18
 
! Отговори
@ преди 10 години
Нищо подобно. Говорят истината без преструвки, груби са, рязки са, уязвими, ядосани, бесни, обичани и обичащи, не им пука кой какво има, как изглежда, с кого е, къде й и за къв *** се бори. Годините нямат значение, защото всички ще умрем само пълните дрисли и дрисльовци не могат да приемат този факт.И ме има. И понеже ме има ми иде да се хвърля от някъде и да се свърши. Защото всичко хубаво си има край.И нито мисля, че тук ми е мястото, нито вярвам, че някой ще забележи, ако ме няма.Статия. хаха
6
4
 
18
 
! Отговори
Зиг преди 10 години
Ама не. Сериозно. Кой ги измисля тези глупости? До "Аз, жената" не стигнах.. но точките по-горе са просто умопомрачителни...
5
13
 
139
 
! Отговори
Нищо подобно преди 10 години
И също така - лъжат, мастурбират, пръцкат, слагат си подплънки в сутиена, бъркат си в носа, потят се и когато са в цикъл им идва да убият някого... , гледат какво си е купила приятелката и те трябва да го имат..., на колко са години е добре да не се питат.Е моята статия е по-интересна от горната.
4
3
 
40
 
! Отговори
@ преди 10 години
Не! Ок, нека си пишем честно. Вие, като ги пишете, тоест най-вероятно преписвате тези статии вярвате ли им и наистина ли причислявате четящите ви като откровени *** с акъл на 15 годишни недонач***кани тинейджъри непознали телата, душите и отсрещния пол? Хайде малко повече уважение! От четенето на подобни статии освен да затъпее и да ви се изсмее един средноинтелигентен българин нищо друго не може да му се случи.Моля,копирайте от по-интелигентни сайтове. Силно се надявам, че ще ви дойде акъла.
3
8
 
61
 
! Отговори
@ преди 10 години
Добре, че съм Жена и се познавам изключително добре, защото ако бях част от женската аудитория, която се опитвате да опише с подобни *** статии, щях да се гръмна скорострелно, спорадично и безотказно и да спася мъжкия свят от своето присъствие! Слава Богу, че съществувам иначе мъжете щяха да са загубени. Не че не са де. Обаче това е, защото не подозират, че съществувам и четат днес.бг.
2
80
 
35
 
! Отговори
pe6o преди 10 години
Bulgarskata jena e ku.va *** ot vsqkade kato q pogledne6
1
19
 
77
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
ДОВЕРИЕ НА ЖЕНА.....ТАРАЛЕЖ ЗА ВЪЗГЛАВНИЦА.....