Какви мъже привличат женското внимание?

Увереният в себе си мъж
20 юли 2013 14:50, Мария Дуковска
3
Какви мъже привличат женското внимание?
Снимка: Sxc.hu

Жените винаги търсят, ако не идеалния ( няма такъв), то поне онзи мъж, който може да оправдае очакванията им. Всяка една от нас се нуждае от закрила, внимание и уважение. През различните периоди от живота ни, ние се впечатляваме от различни типове мъже, което е съвсем нормално, защото израстваме през годините.

Ставаме по-мъдри, знаем какво искаме и какво можем да дадем, ставаме повече жени. Ето кои са тези типове мъже, които наистина могат да привлекат вниманието на една жена и да го задържат за дълго време.

Увереният

Той излъчва сигурност и увереност. Не се сравнява с други мъже, защото знае какво може да постигне. Не търси одобрение, но приема комплименти. Той не е надут, а психически силен, което кара една жена да се чувства сигурна и защитена.

Романтичният

Обикновено дамите са тези, които са по-предразположени към романтични изненади. Но той, романтикът, е готов да каже на целия град, че ви обича, поръчвайки билборд, на който е изписано името ви. Обича да подарява цветя и да използва други романтични жестове.

Ексцентричният

Той е интересен и интелигентен, обича да пътува. Спонтанен е, живее за момента и е малко бунтар. Непредвидим в положителния смисъл на думата, той винаги изненадва жената до себе си.

Интелигентният мъж

Тези мъже са с богата обща култура. Те са любопитни, четат много. Имат интереси и познания в различни области и разговорът с тях никога не може да бъде скучен. Умеят да разказват истории по изключително увлекателен начин и са добри слушатели. Дават адекватни съвети в трудни ситуации и са премерени в емоциите си, когато са под напрежение. Освен това са забавни и с чувство за хумор.

Останалите прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: мъжфлиртженaсвалка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
23
 
! Отговори
@#$% преди 10 години
Ми разни жени, различни желания, но безспорно повечето ще направят големи компромиси, ако мъжът има парички...
2
2
 
23
 
! Отговори
PPP преди 10 години
А най-важното е да му е е дебел портфейла!
1
1
 
31
 
! Отговори
Void преди 10 години
И най-важното - тези всичките да не се познават помежду си!