Най-смешните извинения на жените да откажат секс

Как отказват и как реагират мъжете
28 авг 2013 22:29, Мария Дуковска
42
Най-смешните извинения на жените да откажат секс
Снимка: Outnow.ch

Всеки е чувал и знае кое е най-разпространеното извинение, което дамите ползват, за да откажат секс в неподходящ за тях момент. А именно култовата фраза "Боли ме главата". Толкова е станала банална, че дори и да е истина, мъжете вече по презумпция просто не й вярват. Поради тази причина жените стават по-изобретателни и започват да измислят различни извинения, за да оправдаят липсата на желание за секс.

Ако това се случва само от време на време, когато жената е изморена или наистина не е в настроение, е забавно и можем да се посмеем с някои от извиненията. Но ако те станат редовна практика за отказ и отблъскване на мъжа, значи има проблем и трябва да го решите час по-скоро, за да не загубите партньора си завинаги.

  • Тя: Не може ли да почакаш да ми свърши сериала?

Той: От твоите турски сериали и латино бози взе да ми писва!

 

  • Тя: Ще събудим децата

Той: Кого заблуждаваш? И двамата знаем, че ще сме тихи като църковни мишки.

 

  • Тя: Не искаш ли само да се гушкаме?

Той: Не! Искам секс, уморен съм от цял ден на работа, да се занимавам с глупости и искам просто да правя секс!

 

  • Тя: Не съм си взела душ

Той: Въобще не ме интересува, ще си вземеш след това.

 

  • Тя: Току-що се изкъпах

Той: Ще се изкъпеш пак, не ми пречиш.

 

  • Тя: Студено ми е

Той: Ще те сгрея, обещавам., само ела в леглото.

 

  • Тя: Не съм се обръснала

Той: Мисли за краката си като за кактуси. Бодлите са ти необходими за самозащита. Хайде да правим секс!

Останалите прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: връзкафлиртсекссвалка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
7
 
! Отговори
jena преди 10 години
davam mu pari da hodi na k...va i gotovo.
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами дааааааа! Езикът, романтиката и някои интимни моменти водят до незабавен оргазъм. Размерът не е задължителен. Може да не стигне до целта.
34
0
 
4
 
! Отговори
по темата преди 10 години
В зоопарка жената минала по невнимание мн. близо до клетката на мъжкото шимпанзе, което само това чакало и яко надървено я награбило с лапите си през решетката. - Иванееее, пооомощ! - почнала да вика тя мъжа си.Иван само се подсмихнал:- Я сега да те видя как ще му обясниш, че те боли главата...
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мъж, секс, оргазъм и размер за мен нямат нищо общо!
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слабо надарените мъже са много добри в секса! Няма да го повтарям! Топ 1 и 2 са ми с малки размери. Незабравими са!
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е тези 7 от 14 сигурно са я помислили за ***.А от 100 нито една жена.....Няма жена,която да си "хване"жиголо на пътя.Или са разбрали,че ги снимат,или мислят,че има уловка/скрита камера и т.н./Жените са хитри,внимателни,изобретателни......все неща,за които мъжете няма да помислят веднага.Извинявам се за израза,но знаем с коя"глава" мисли първо един мъж на атрактивна жена.А жените понеже имат само една си я използват по предназначение.
30
0
 
13
 
! Отговори
ютюб преди 10 години
В YouTube има едно филмче, социален експеримент такова... едно красиво момиче спира непознати мъже на улицата и им предлага да правят секс... и после един снажен и хубав млад мъж предлага същото на непознати жени. И какъв е резултата: От 14 попитани мъже, 7 се съгласяват на момента. А от 100 (!) попитани жени НИТО една не се съгласи. Ето ви тема за размисъл... Моето лично мнение - they're all bitches ;)
29
0
 
22
 
! Отговори
NoName359 преди 10 години
Мноого проста статия...Нищо общо с реалноста
28
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно как се множат минуси на всеки коментар,който одобрява големият размер,явно слабо надарените мъже тук са се бъзнали и си избиват комплекса с коментари : "Абе жените не са като хората, така че не се опитвайте да ги разбирате"..... и от сорта...
27
23
 
19
 
! Отговори
баче кико преди 10 години
Абе жените не са като хората, така че не се опитвайте да ги разбирате ;)
26
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз не съм млада,имам ги тези 18 см. от 30 години и съм доволна.Не съм пробвала с други може и да има разлика,но не се е налагало.Надявам се и занапред да е така.А сега младите за разнообразие често си сменят партньорите.Въпрос на късмет!
25
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това с кактуса го чувам за първи път.Той като иска секс все му е тая как са и краката.По принцип жените не отказват,а мъжете не знаят как да си искат.Аз не измислям оправдания,даже сама искам.Няма нищо лошо в това.Е,съгласна съм,че има мъже,които искат и по време на цикъл или децата ако са будни още.Има някои моменти,които не са подходящи,но се постига някакъв компромис.Непланувания секс е още по-приятен.Но това си е строго индивидуално и зависи от много фактори,а статията е да запълни мястото.
24
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наистина рядко се случва някой надарен мъжага,явно са рядкост,не бих отказала на 17-18 см. :) така,че няма да има оправдание,и наистина от опит и допитване знам,че жените никога не отказват на надарените мъже,може и там да е проблема в размера,младите жени сме така :)
23
8
 
13
 
! Отговори
$ преди 10 години
Ами такъв отговор на мъжът, би вразумил жените: В 22 часа сексът започва, без значение дали ти ще участваш в него!
22
1
 
58
 
! Отговори
ТоранагаСама преди 10 години
Като изключим, че е поредната глупава статия:Жена тръгва да си ляга и гледа мъжът и лежи с чаша вода и 2 аналгина в ръка:- Пешо, защо са тези хапчета?- За главата ти.- Ама мен не ме боли главата.- Ахааааа. (палав поглед)
21
18
 
25
 
! Отговори
Мавродиев преди 10 години
Че от кога жените отказват секс? Аз не знам и не ми се е случвало?
20
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До 20Ако не полага грам старание за партньорката си и гледа да претупа нещата за 5 мин. тогава чия ли е вината, че тя не стига до края?
19
31
 
29
 
! Отговори
До 20 преди 10 години
Е пк как пък мъжа може да е ***, щото не си получавала оргазъм? Ти виждала ли си мъж да не получава оргазъм? Това че жената е фригидна а последните изследвания показват че над 40% от жените страдат от фригидност. Та твоите здравословни проблеми не правят мъжа *** а теб фригидна. Приеми го веднъж за винаги и не обвинявай другите за собствените си проблеми.
18
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Порното и дясната ми ръка никога не мрънкат.
17
16
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе по-добре такива *** извинения отколкото да ви каже истината. Примерно: В леглото си пълен ***, изобщо не знаеш как да ми доставиш удовоствие и просто ми писна да симулипам всеки път за да си повишиш самочувствието. Е, това ли искате да чуете? Едва ли.