Грешните реплики за начало на разговор

Ако искате да я свалите, просто не започвайте с това
14 окт 2013 15:43,
19
Грешните реплики за начало на разговор
Снимка: Dreamstime

На мъжете се пада „тежката задача" да бъдат по-оригинални, когато искат да се запознаят с някое момиче и да привлекат вниманието. На дамите им писна от клишетата и да се чувстват „една от многото" със заучени реплики като „Очите ти са толкова дълбоки, че направо мога да се удавя в тях!" и всякакви подобни. От друга страна, те искат уникален подход, който наистина да ги поласкае и да им покаже, че мъжът е готов да се бори за вниманието им.

И ето че някои господа все още не искат да си дават зор и да размърдат сивите си клетки и смятат, че като изръсят нещо провокативно, ще оставят незабравимо впечатление у жената/девойката.

В това няма нищо лошо, стига да направят точното попадение. В противен случай впечатлението ще е незабравимо, но в негативен план.

Ето и кои реплики ще се обърнат автоматично срещу вас, ако решите да ги използвате за заговаряне на обекта на вашия интерес:

1. „Обърни се, нещо ти падна."

Това е малко изтъркано, но за съжаление все още се използва. Дамата най-вероятно ще се обърне и после ще се почувства ядосана и засрамена, че се е вързала на коментара ви. Най-вероятно ще изсумти и ще направи някаква хаплива забележка. Със сигурност няма да я очаровате, така че не опитвайте това!

2. „Надявам се да знаеш как се прави изкуствено дишане, защото току-що накара сърцето ми да спре".

Сериозно ли? Може би трябва да почакаме няколко минути да видим, дали има нужда от реанимация – очаквайте подобен коментар от дамата, която няма да се трогне от опита ви да ѝ направите комплимент, а ще си каже, че искате единствено да се намърдате... в устата ѝ и после в гащите ѝ. Подобна реплика би могла да се приеме по-добре, ако вече се познавате с момичето или дори сте гаджета. Но като за начало на разговор с непозната сексуалният подтекст не е добра идея.

3. „Това, което виждаш през дънките, миличка, отговаря на истината. Искаш ли да ти покажа?"

Не е изключено дамата да се е загледала във вас и по-точно в някои ваши части, но идеята да я засрамите публично не е във ваша полза. По-добре ѝ се усмихнете с тайно задоволство, че тя вече се любува на вашето тяло, което пък означава, че ще откликне на заговаряне от ваша страна, било то дори и малко по-банално.

4. „Май си изгубих телефонния номер, може ли да взема назаем твоя?

По-полека, каубой! Първо се представи и кажи две три мили думи и след това атакувай с телефонните номера. Агресивното поведение понякога се приема добре, но е по-сигурно да не рискувате с него.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: флиртразговорреплики
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Любовта и не бе от пръв поглед, защото не успя да види ролекса на ръката му веднага.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ударно начало:"На мъжете се пада тежката задача" да бъдат по-оригинални, когато искат да се запознаят с някое момиче и да привлекат вниманието. На дамите им писна от..."По-интересно щеше да е да се напише статия за това как жените започват разговор с мъж. Нали именно жените се борят за равенство.
12
1
 
19
 
! Отговори
lll преди 10 години
*** а?
11
0
 
11
 
! Отговори
Уважаема госпожо, преди 10 години
Господинова,Представа нямам дали сте събирала тези простотии отнякъде, или сама сте се напъвала да ги съчинявате. Освен че говорят лошо за вас и медията, обиждате неимоверно хората, които са седнали да прочетат нещо в Днес.бг.Никой няма нужда от такава помия, дори и най-простите! Те също заслужават да прочетат нещо смислено. Съвет: Не пишете повече!
10
0
 
15
 
! Отговори
Иванчо преди 10 години
Марийке, ако наистина те атакуват с такива реплики, освен да си смениш пола, друго решение не виждам....... или да престанеш да пишеш глупости!!!
9
0
 
13
 
! Отговори
пю преди 10 години
таз авторка вече чупи ***.то бива бива ама толкоз простотии как ги идват
8
3
 
26
 
! Отговори
МЪЖ преди 10 години
Мъжът трябва да е директен!! Например и казваш: Смятам да те сваля! След което следва един прав тупаник!!
7
0
 
15
 
! Отговори
ха ха ха ха преди 10 години
е гати кретенизма !!!
6
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днешно време важното е да имаш дебел портфейл и да покажеш възможностите му като черпиш всичко живо.Тогава каквото и да кажеш ще е без значение,защото вече 90% от мастиите ще са вързали.
5
2
 
16
 
! Отговори
освен ако не е к.... преди 10 години
А, също 100% сигурно е, че ще ви откаже, ако още на първата среща й кажете: Хайде да ходим да се таковаме!
4
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая к'во се прави на недостъпна! Пръста или ухото, кое сърби повече? Най-лошо е зъб да те боли и п--ка да те сърби!
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Марче,кат' гледам нямаш си другарче,кат' гледам все повече питам се,защо си тъй сама.
2
0
 
75
 
! Отговори
Социалист преди 10 години
"Ти си изключително социалистически красива жена. Очите ти греят като петолъчки" :D
1
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Марче, намери по-свестни източници за преводни материали, защото с тези чупиш ***. Освен това си личи, че си загоряла за лашкорене като 40-годишно бобено гърне!