7 причини, които обричат дамите на самота

Все още вярват в любовта от пръв поглед
23 окт 2013 22:26, Мария Дуковска
8
7 причини, които обричат дамите на самота
Снимка: Outnow.ch

Сама, може би и самотна в някои моменти... Липсата на любим човек често предизвиква мисли за самотата. Все по-трудно дамите намират партньор, който да ги направи истински щастливи. Дали е съдба, или сами пречат на щастието си?

Ето няколко причини, поради които някои дами нямат партньор.

Отхвърляте покани
 
На събитие, в бар, на семинар и т. н., срещате мъж, който привлича вниманието ви, защото е чаровен. Осъществявате контакт с очите, разменяте усмивки, няколко думи и получавате покана за питие, кафе, която отхвърляте.
 
Все още вярвате в любовта от пръв поглед
 
Остаряло разбиране. Не че не може да ви се случи, но често трайните и силни връзки са плод на добро приятелство. Не е задължително голямата любов да е от пръв поглед.
 
Прекалено заета
 
Дамите, които се стремят към връх в кариерата си, обикновено прекарват дълги часове в офиса, на различни обучителни курсове и по-рядко излизат с приятели на ресторант, дискотека или други социални събития. Стеснявате кръга си от познанства и няма как да срещнете любовта.
 
Все още мислите за старата любов
 
Прекратяването на връзката рядко се приема добре и от двете страни. Ако вие сте наранената, със сигурност ще тъгувате по бившия. Ще се сещате за хубавите моменти заедно. Това обаче ви пречи да погледнете с нови очи на заобикалящия ви свят и да дадете шанс на някой симпатичен мъж да ви ухажва. Но ако все пак му дадете шанс, не бива да го сравнявате с бившата си половинка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
един преди 10 години
То пък едни жени ....
6
0
 
1
 
! Отговори
ха=ха преди 10 години
От коментарите по-долу лъха романтика, уважение към другия, зачитане на чуждото мнение, пък някой мнения са даже обяснение в любов.... :)
5
1
 
5
 
! Отговори
към номер 4 преди 10 години
Повечето слушат само мама, защото не са имали татко.
4
10
 
2
 
! Отговори
Цой преди 10 години
Повечето жени са изперкали кукувици, които смятат, че моногамията е нормална. Не, не е нормална моногамията. Нормална е полигамията.
3
18
 
27
 
! Отговори
FUSK преди 10 години
То пък едни мъже...
2
13
 
26
 
! Отговори
Якошиба Цицибара преди 10 години
Скъпи женички.Няма да задържите дълго мъж до себе си, ако редовно не практикувате фелацио. Ето това е голата истина.
1
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Твърде алчна сте.Навикът Ви да гледате на мъжете като сбор от 24 часа работещи банкомат и вибратор едновременно неминуемо един ден ще ви доведе до самота.Колкото и хубави моменти да е имало преди.