Как да го спечелите още на първата среща?

Бъдете забавни и непринудени
24 окт 2013 23:00, Мария Дуковска
11
Как да го спечелите още на първата среща?
Снимка: Outnow.ch

Обикновено първите срещи са тези, на които решавате дали имате интерес да се видите отново с обекта на вашето желание. Подготовката на дамите за тези приятни мигове отнема повече време. Колебаете се какво да облечете, каква прическа да си направите и т. н. Е, има няколко основни правила, които дават успех на първа среща. Вижте кои са.

Бъдете забавна
 
Може да се познавате отпреди, но когато сте си уговорили среща, на която ще бъдете само двамата, ще отделите повече време на опознаването. Винаги печелят веселите и забавни дами. Комбинация от интелигентна и забавна жена винаги прави впечатление. Тъй като той ще ви поразпита за това с какво се занимавате, какви интереси имате и т. н., бъдете освободена в разговора.
 
Усмихвайте се, не задълбавайте прекалено много със себе си. Шегувайте се. Това ще го накара да се отпусне и да се чувства комфортно във вашата компания.
 
Докосване
 
Дали ще има целувка по време на първата среща, това вие решавате. Леко докосване по рамото, коляното, докато разговаряте, ще наостри сетивата му.
 
Нещо в червено
 
Повечето мъже са луди по този цвят и ненапразно. Червеното често се свързва с любовта, романтичните моменти, с горещ секс. Червено червило, червен маникюр, а може би и червена рокля. Не забравяйте и за най-горещия момент, който ще настъпи след време. Тогава бъдете с червено дантелено бельо.
 
Високи токчета
 
Високите токчета не само че ще издължат визията ви, но и ще подчертаят вашите красиви женствени крака. Освен това мъжете се възбуждат от високи токчета, защото смятат, че това прави визията на жената по-секси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
разкрачваш крата и всичко е готово.кво го мислиш
7
2
 
11
 
! Отговори
първата среща преди 10 години
Как да го спечелите още на първата среща?Като се появите на срещата без ***!
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То било лесно бе - увиваш някоя ***, крава, ***, змия... в червено, слагаш я на високи токчета, наръсваш я с ванилия, бутваш я в коляното на пича... и те ти булка Спасовден.Абе, гладна Духовска..., познай какво сънуват.
5
1
 
9
 
! Отговори
KOCO преди 10 години
Мария Дуковска Ви кани на първа среща! Помислете преди да тръгнете, щото съветите й са увехтели!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
но явно след среща с г-ца Дуковска за втора среща не питат, инъче нямаше да е толкова веща в първите срещиПХааа ха ха хаай поздрави от сидни австралийско $$$$$
3
2
 
34
 
! Отговори
кравалер преди 10 години
Високите токчета и пурпурните багри са особено задължителни ако сте чалгарка ,травестит, или балерина от шоуто на славчо.
2
1
 
20
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 10 години
В Кривунделово най-важно е след полето момите да са се подмили.
1
5
 
20
 
! Отговори
Jане преди 10 години
со сфирка