10 неща, които той си мисли по време на секс

"Как ли се казваше?" е сред неприятните въпроси
7 ное 2013 23:05, Мария Дуковска
20
10 неща, които той си мисли по време на секс
Снимка: Outnow.ch

След секс и жените и мъжете умират от любопитство да разберат какво ли си мисли другият. Дали изживяването в леглото му е доставило удоволствие? Дали ще има и следващ път? Дамите са по-емоционални от мъжете и за тях въпросите присъстват не само след секса, но и по време на него.

Въпреки че т. нар. силен пол изглежда обсебен от невероятното усещане, в главата на мъжа също изникват множество въпроси, докато се отдава на ласки и удоволствия в леглото. Ето най-честите въпроси, които изникват в главата на любимия.
 
Искам да напляскам това хубаво дупе. Много мъже си мечтаят да напляскат дупето на партньорката си. За да го възбудите още повече, поискайте си сама.
 
Харесва ми да чувам възбудата й. Мъжете полудяват, когато чуват стенанията на жената. За тях всяка мимика, звук и извивка на женското тяло са доказателство, че се справят на ниво в леглото.
 
Мммм, тя се справя доста добре там долу. Няма мъж, който да не харесва оралния секс. Постарайте се, а защо не го докарате и до финал?
 
Тя е истинска кучка. Дали да й кажа? За мъжете е нормално по време на възбуда и страст да кажат на партньорката си „кучка“. Някои дами не разбират правилно посланието и може да се засегнат, други го приемат като комплимент.
 
Искам да правя секс с нея не един, а два часа. Всяка дама би се радвала на продължителен и страстен секс.
 
Иска ми се да свърша върху гърдите й. Едно от горещите желания на мъжете е това, въпреки това не винаги успяват да го осъществят. Може би очакват да чуят от вас това предложение?
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
хахаха, По време на преди 10 години
секс мисли ли се.
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А пък все си мисля да не ми звънне жената точно сега?
14
3
 
6
 
! Отговори
Смехурко преди 10 години
До срамотаДействат на принципа "хляб и зрелища", само дето хляб за мнозина няма...
13
4
 
13
 
! Отговори
срамота преди 10 години
Що за интерес и настойчивост при сексуалните въпроси демонстрирате.Всеки ден пишете пикантерии и ги поставяте в най-четени и коментираните места.Държавата ври и кипи,народът изнемогва, но за вас интересът е в секса.Това ли ви е приоритета?
12
17
 
8
 
! Отговори
tatar преди 10 години
po vreme na seks si misla s kolko drugi e pravila taka
11
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво мислят мъже, по което и да е време, не е особено интересно. Техните коментари до тук всяка жена може да им ги напише.
10
10
 
38
 
! Отговори
киро преди 10 години
Аз па си мисля> тая дали дава отзад>
9
17
 
51
 
! Отговори
Възмутен преди 10 години
Може ли в един новинарски сайт да се публикуват такива инфантилни,откровенно тъпунгерски,просташки и развращаващи обществото статии! Как може сексът,това интимно,преди всичко духовно изживяване да бъде формулирано като тема в дадена медия!? Що за хора сте вие,дето ги публикувате тези неща!? Порнографи! На кого служите!? На интернационалното зло!? На тази клика която разврати и унищожи младежта,цвета на европейските народи И ГИ ПРЕВЪРНА В ***,УМДТВЕНО И ФИЗИЧЕСКИ ОСКОТЕЛИ!
8
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а па язе си мислим, как моам да се доредим до дупарата на списвателката. оти ката ден и е заета
7
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По време на секс си мисля'дали тая ще ме разори довечера в някоя кръчма и няма да мога да си платя парното и тока.
6
3
 
36
 
! Отговори
вуйчо преди 10 години
хаха дръж се маро за канатите ще карам в тръс
5
5
 
45
 
! Отговори
Дедо Шишарко преди 10 години
Марчееее, вземи оди на бик че съвсем я удари през просото! Требе да похлабиш малко хормоните. Кви са тия еротични статии?
4
15
 
88
 
! Отговори
/// преди 10 години
Тия щуротии дори не са близо до това, което си мислиме 1 как да я понатисна, така че да и го вкарам по-дълбоко в гърлото2 в колко ли часа започва състезанието от Ф13 нещо отпред на колата тропаше, дали е биалета или е шарнир4 Ако и бръкна в дупето с пръст дали ще се развика5 гърдите и не струват6 вчера с Жорката как се наковахме като дъски, още ме цепи главата от уискито7 ако свърша върху гърдите и си е чисто пропиляване на мат'рял...*** it целя малко по на високо пък каквото ще да става
3
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вече като видя писание на Дуковска прескачам направо на коментарите :) Ама тоя път - ядец - къде сте коментатори??? Без вас е скучно!
2
6
 
71
 
! Отговори
да да преди 10 години
Щом статията е писана от жена,как знае какво си мислим мъжете по време на секс?
1
7
 
102
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз по време на секс си мисля някой да не ми одере колата.