Тайните на женския ум са разкрити

Открития в психологията, които помагат на мъжете да отключат тайната на женската психика
13 ное 2013 08:17, Теодора Драгоева
36
Тайните на женския ум са разкрити
Кадър от филма "Нощи в Роданте"; Снимка: outnow.ch

Женският ум е загадъчен инструмент, труден за декодиране. Факт е, че мъжете така и не са съвсем наясно как точно работи женската психика. Точно това прави връзката между двата пола доста трудна понякога.

Днес има няколко открития в психологията, които помагат на мъжете да отключат тайната на женската психика. Ето и най-важните от тях, според сайта Уourlife1st.com:

1. Жените искат да бъдат „отнесени от вихъра" емоционално, а не просто впечатлени.

Един мъж може да е направил почти всичко, за да впечатли една жена и пак един ден да открие, че тя просто иска да бъде негова добра приятелка и нищо повече. Причината за това е, че мъжът не е успял да развихри емоции в душата ѝ. Мъжкият ум действа повече от гледна точка на фактите и резултатите, докато женският реагира повече на емоции и съпричастност. Един от начините да спечелите жена е да споделите с нея преживявания, които да ѝ донесат наслада и възбуда (не само от сексуален характер).

2. Жените разчитат мъжа да се погрижи за техният комфорт.

Жените мразят неловките ситуации и биха ги избегнали на всяка цена. Една жена оценява колко удобно се чувства с даден мъж от първия момент, който прекарва с него. Тя използва собствения си комфорт, като индикатор за това дали нещата могат да потръгнат. Само когато една жена се чувства удобно в компанията на един мъж, тя ще бъде готова да му отговори емоционално, психически и физически.

3. Жените имат точно толкова голям сексуален глад, колкото и мъжете.

Да, това е вярно... жените наистина обичат секса! Голямата разлика между мъжете и жените, когато става дума за секс е, че мъжете нямат нужда от толкова дълга стимулация, колкото жените. Представителките на нежния пол имат необходимост не само от физическа стимулация, но и от стимулация на въображението. Ако един мъж успее да отключи въображението на своята половинка, тя ще е готова да сподели с него своите най-съкровени, интимни мисли, чувства и желания.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Тайнитеумжените
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
pancho преди 10 години
До АнонименZavisi mnogo ot jenata.Interesuvat gi tova da ima stabilnost v otnosheniqta s partniora,ne dnes sys s teb utre si trugvam .Emociite sa vajni,do kolkoto mogata da se panasqt dvata individa .Parite davat sigyrnostna semjstvoto i na bydesttoto pokolenie .
31
2
 
0
 
! Отговори
Манго преди 10 години
Разкрити я, ключа е между краката, отключи, заключи, отключи, заключи, афторката на сухо останалите ,ключ искаш ли?
30
4
 
4
 
! Отговори
пияният преди 10 години
Че къде разкриха "женския ум",та даже и "тайните" му?!
29
5
 
1
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Разкритието е ,че в женския мозък няма тайни.
28
0
 
16
 
! Отговори
от "Тук" преди 10 години
Помислете само: мъжът се храни всеки ден с едни и същи неща, докато му писне, а жената? На нея ще й омръзне ли или не? И на нея ще й писне. Каква е разликата между тях? Досадата е така естествена за жената, както и за мъжа. И докато сексуалните отношения не се превърнат в духовно приятелство, досадата ще продължава.
27
1
 
18
 
! Отговори
от"Тук" преди 10 години
Мъжът е този, който е смазал психиката на жената. И това, което сега виждаме, не е психиката на жената, тя е направена от мъжа, създадена от мъжа женска психика. Колкото по-свободна е една жена, толкова повече ще се чувства по същия начин защото мъжът и жената в действителност не са толкова различни, колкото са ви научили да смятате. Те са различни! Биологията им е различна и вероятно, психиката им е различна, но не са неравностойни. Техните сходства са повече, отколкото различията.
26
1
 
12
 
! Отговори
от "Тук" преди 10 години
През шести век имало голям християнски събор, на който се събрали всички големи християнски водачи, за да решат, дали жените притежават душа или не. За щастие решили, че жената притежава душа, но само с един глас повече. Не било голяма победа. С мнозинство от един глас! Само един глас по-малко и исторически погледнато жената нямаше да има душа. Не е много, тази душа. .....
25
3
 
3
 
! Отговори
Замислен преди 10 години
До ЖенаЩо да се гръмва? Твоите интереси сигурно се въртят около астрофизиката, кубизма и психеделик спейс рока?
24
3
 
2
 
! Отговори
Куку преди 10 години
Лимонадчо, ами ти като си направен от кал, колко мозък имаш? Самата ти изява тук говори достатъчно.
23
10
 
11
 
! Отговори
Жена преди 10 години
До Фигмунд ЗройдEхххххххх, че живот.щом го живееш за едното "завиране някъде" по-добре се гръмни!
22
7
 
22
 
! Отговори
Фигмунд Зройд преди 10 години
Абе каквито са, такива. Ще ги търпиме. Нали все пак човек трябва да си го завира някъде......
21
0
 
14
 
! Отговори
нз преди 10 години
който живее по тия стандарти, живее повърхностно и спонтанно, без да носи отговорност за ежедневието и хармонията в общуването на два човека - силните положителни емоции в 5% от времето не могат да компенсират останалите 95% от времето и това важи еднакво за двата пола. изискват се много усилия за балансиране на личното и общото пространство, личните и общите интереси
20
3
 
12
 
! Отговори
Русе преди 10 години
До 999То ако е по задължение все едно сме изнасилени.Я стига глупости, аз не познавам жени дето не обичат секса.
19
2
 
10
 
! Отговори
Пантелей Пътник преди 10 години
Тая статия малко като приказката за снежния човек Йети - всички говорят за него, но никой не го е виждал.
18
4
 
24
 
! Отговори
bahur преди 10 години
а ве колкото повече го мислите как да впечатлите една жена, толкова по-зле.....А истината е проста - ако нямате пари, трябва да го играете лошо момче понеже жената се надява, че ако трябва ще убиете или ще откраднете, за да намерите пари. А ако имате пари - трябва да сте добро момче, все пак ще се обвърже с вас, за да й давате пари:) Лошо момче с пари върви само пред огрухани интелектуалки, ученички и други типове инфантилни жени тъй като ще види във вас всичко онова за което й се е карал татко
17
9
 
15
 
! Отговори
Замислен преди 10 години
Обичали секса били. След като използват домашния си роб за осеменител, "изпепеляващите емоции" идват основно от повдигнатата поличка и отметнатите прашчици върху бюрото през обедната почивка или след работно време. С някой изпепелител от офиса
16
3
 
9
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
каква е тайната? Че липсва?
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коментарът на 1 се сблъсква напълно с мъжките коментари за това как любовта на жените минава през портфейла на мъжа. Уточнете сега, жените парите ли ги интересуват или емоциите. И как последните те правят самотна майка?999, горкичкия, няма такова нещо. Продължавай да опитваш.
14
5
 
10
 
! Отговори
bau преди 10 години
думата който обяснява всичко е "златотърсачки" :)
13
3
 
27
 
! Отговори
Тодор преди 10 години
Понеже пълнат главите на жените с подобни глупости, те всички искат да живеят като в сапунен сериал. Е да, ама като дойдат децата, проблемите в работата, монотонността на ежедневието, сметките, приказката свършва и ако жената няма достатъчно умствен багаж, за да осъзнае, че всъщност това е истинския живот и е важно човека до нея да я подкрепя, да й е онзи приятел, за който се споменава в тази идиотска статия, то номер едно излиза прав, тези жени винаги са сами и чакат принца, който все не идва.