Съвети как да срещнете перфектния мъж на Нова година

Станете рано и си направете план за действие
28 дек 2013 23:00, Мария Дуковска
22
Съвети как да срещнете перфектния мъж на Нова година
Снимка: Outnow.ch

Ако все още сте свободна, нямате връзка или сте изтощена от сегашната и търсите изпепеляваща любов, но нямате късмет, приятелките ви са заети и няма да вдигнете празничната наздравица с тях, тогава последвайте нашите съвети за това как да срещнете мъжа на мечтите си в новогодишната нощ!

Бъдете отворени и готови за промяна! Позитивната нагласа е от огромно значение. Когато излъчвате позитивизъм, това определено се забелязва от околните, особено от мъжката половина. Просто отворете съзнанието си и сърцето си, отърсете се от всички очаквания, които сте имали досега, опитайте нещо ново! Кой знае, това може и да доведе до нещо неочаквано.
 
Поставете се на подходящото място в подходящото време. Опитайте да посещавате нови места. Кой знае къде може да срещнете бъдещата си половинка! Спрете да си мислите, че когато дойде времето, ще си намерите правилния човек. Недейте да чакате, а бъдете проактивни. От вас зависи създаването на съдбата ви в точното време.
 
Обичате да спите до късно? Разбийте този навик! Станете рано, отидете в близкото кафене. Там със сигурност се навъртат интересни персони, които биха паснали на вашите интереси.
 
Не си падате по нощните клубове? Стига глупости! Излезте навън и танцувайте цяла нощ! Освен това танцуването помага психически да се отърсите от емоционалния товар. Кой знае, може това да е мястото, където ще откриете вашия принц преди празничната нощ! 
 
Ако посещавате само барове, където ви познават, време е да смените мястото. Още по-добре сменяйте мястото всеки път, щом излизате! Разговаряйте с хората, бъдете общителни. Това винаги прави социализацията по-лесна.
 
Страхувате ли се от височини? За да преодолеете този първичен страх, отидете на курс по скално катерене или катерене с въже. Непринудените ситуации, в които ще попаднете, борейки се със страха си, ще привлекат повече внимание към вас и... знае ли човек какво ще последва!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
8
 
! Отговори
Милко Мустака преди 10 години
Честно, коментарите от статиите на Марчето Дуковска са по-интересни от самите статии!
15
2
 
5
 
! Отговори
Кака Радка преди 10 години
по лесно е с обява:Стара обувка търси някой да и отпори гьона!
14
2
 
15
 
! Отговори
Куку преди 10 години
Дрън-дрън. Статийки за прохождащи тийнейджъри. В новогодишната нощ да тръгна да се катеря или да се озъртам по барове с цел непременно да срещна мъж, вместо да си прекарам добре с приятели?! Наистина подобни статии свеждат живота на жените само до наличието или отсъствието на мъж.
13
1
 
10
 
! Отговори
me преди 10 години
Ах, ако бях мъж щях да си го преместя! Подобни статии са толкова неадекватни на българската, че се чудя хората които ги превеждат от коя планета падат. Курс по скално катерене? Аз предлагам да отидете на курс по гмуркане - хем ще имате възможност да се разсъблечете, хем от студа кожата ви ще стане като огледало. А с малко късмет ще (пре)откриете моржуването, което ще доведе до неподозирани странични ефекти - ходене на море през зимата (по-евтино), в компанията на немски моржове и по-малко парно
12
1
 
14
 
! Отговори
Чета главно Дуковска преди 10 години
Браво Марийче! Твоите статии с напътствия към жените ги чета с нескрит интерес. За мъжете обаче не даваш никакви напътствия и мъдри съвети,и аз като мъж за пореден път оставам на сухо без напътствия за мъжете.Пиши нещо и за нас ,как да си подберем правилната жена.Ще бъде интересно... Иначе излиза така от твоите писания че само жените разбират от мъже,мъжете са стока за избиране и подмяна, и за употреба.Хайде представи си че имаш син и той трябва да бъде подбиран от някоя с твоето мислене.....
11
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мислех, че мъжете са, за да бъдат ритани по задниците. Какви са тези тъпотии?
10
2
 
18
 
! Отговори
асоциалната преди 10 години
"Обичате да спите до късно? Разбийте този навик! Станете рано, отидете в близкото кафене. Там със сигурност се навъртат интересни персони, които биха паснали на вашите интереси."Попаднах първо на това и си представих "Мизерията"/във всеки квартал има по една дузина такива непрентециозни кафенета/ и как намирам там "перфектния мъж".Е, това ми стигна да ми оправи деня.Смях в залата драги зрители)))
9
5
 
22
 
! Отговори
феминист преди 10 години
Мисля си, че целият този медиен натиск много успешно им помага да пренебрегнат с лекота реалния избор, като неподходящ и да останат и те верни доживот на най-верните приятели на съвременната жена - вибраторът и образът на Брад Пит.
8
5
 
25
 
! Отговори
феминист преди 10 години
Горките днешни женички! Миксерът на медиите им е направил мозъка на кисело мляко.Стават рано, силни и независими, еманципирани и тръгват да търсят някой да ги ... такоу. Катерят скали, обикалят клубове. В същото време се озръщат за социопати, опитват се да си сменят типажа, който ги привлича и да подберат партньор според темперамента. Обаче, не забравят и нещата, с които жените плашат мъжете почти до смърт. Ако, случайно се стигне до нещо, се оглеждат за червени флагове преди първата среща...
7
11
 
13
 
! Отговори
Мъж на място преди 10 години
"Ако все още сте свободна, нямате връзка или сте изтощена от сегашната и търсите изпепеляваща любов, но нямате късмет, приятелките ви са заети и няма да вдигнете празничната наздравица с тях, тогава" ОЧЕВИДНО НЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО!
6
4
 
15
 
! Отговори
abv преди 10 години
4ukaite se bezrazborno-vse nqkoi 6te vi povtori:)
5
3
 
3
 
! Отговори
kufar преди 10 години
Time to say goodbye paesi che non ho maiveduto e vissuto con te adesso s li vivr ooooo ooooooo eeeeee saaasaaМайкоооо не е лесно, домашнярката ще ни погуби....
4
2
 
25
 
! Отговори
анонимна преди 10 години
Ама той и перфектният мъж е станал още по-рано /според други съвети/ и кой знае какъв план следва.Ужас!
3
2
 
27
 
! Отговори
zeus преди 10 години
Въпросните съвети са като наръчник за бърз секс и едва ли има жена, която не ги знае тези номера. Намирането на принца за съжаление става след целуването на много крастави жаби, но няма гаранция де.
2
0
 
20
 
! Отговори
М. Дуковска преди 10 години
Ама лявото или дясното коляно не разбрах
1
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И ако това не се получава вземете един камък и си фраснете коляното . Се ще се намери рицар да помогне.ХАХАХАХА