Трикове за по-силен оргазъм

Горещ душ преди секс ще ви подготви идеално
3 яну 2014 23:00, Мария Дуковска
32
Трикове за по-силен оргазъм
Снимка: Outnow.ch

Вероятно на всички им се е случвало сексуалното преживяване да не е съвсем задоволяващо всеки път. Ако някой каже, че оргазмът не е задължителна цел всеки път и би се задоволил с по-малко, ще излъже. Ако се чудите къде бъркате и защо, по дяволите, невинаги се получава, вижте няколко съвета как да направите сексуалния си живот по-интересен и по-забавен!

Преди секс вземете горещ душ. Ако нямате време за душ, просто сложете топла кърпа върху гениталиите си за няколко минути. Топлината предизвиква повишаване притока на кръв, което спомага за увеличаване чувствителността и съответно по-силен оргазъм.
 
Ако си падате по мръсните истории, напишете еротичен разказ с участието на партньора ви. Накарайте го да го прочете на глас вместо увертюра и сме сигурни, че това ще даде тласък на едно бурно изживяване.
 
Преди секс изпийте едно „секс питие“. Още от древността се използват стимулиращи напитки в любовната игра. Затоплете мляко, добавете към него малко шафран и го изпийте. Шафранът има много силен аромат след загряване и се използва като афродизиак от хилядолетия.
 
На втория ден от цикъла ви нивата на тестостерон са особено високи, гърдите ви са много чувствителни, както и гениталиите ви. Ако вие и партньорът ви нямате нищо против, можете да опитате секс в този период от цикъла ви. За по-върховно усещане го направете под душа. Вероятно е да получите многократни оргазми.
 
Проучване, проведено измежду 1656 жени, показва, че при тези, които използват вибратор, достигането до оргазъм с партньора става много по-бързо и по-осезаемо. Явно поддържането на добра форма не важи само за мускулатурата, а и за добрата форма на вагината ви. Не се свенете да използвате секс играчки за достигане до максимално удоволствие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: връзкапозиоргазъмсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 10 години
Дуковска, не Ви ли е срам да публикувате само мърсотии. Баба - *** ще излезе от Вас! Темите, които избирате заедно със Сашко Попов са само за извратеняци.
20
2
 
4
 
! Отговори
g преди 10 години
мария,сигурно си супер мазохист, хората те плюят а ти мислиш че пролетен дъждец те ръси, значи ще отида с някоя мадама ще съм се наточил за секс, тиха музика, понамалено осветление и тя кво ще ми извади някоя тетрадка да се кьоравим да чета и декламирам,па и на висок глас мръсни историйки, е.ати и оргазма и ерекцията всичко ще замине. ти си испушила *** моме, тия твоите шефове не виждат ли кви глупости плещиш та не ти бият шута
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мара тоя път ме умори от смях с тия "рецепти".
18
1
 
3
 
! Отговори
и също така преди 10 години
До не забравяйтеда не забравете да си ги дигнете!!!
17
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ха-ха.. посмях се доста. Авторката пробвала ли е да се възбуди с топъл пешкир между краката...или с топло мляко със шафран... Тази Дуковска отдавна бълва подобни преписани без връзка с главния мозък бози оттук-оттам. Пък и и ги публикуват. Пък и сигурно и плащат за това. Брррр
16
3
 
9
 
! Отговори
Експерт преди 10 години
Спиртна настойка от жен-шен. Продават ги разредени, също във вид на оризово вино с жен-шен. Няколко чашки половин час преди началото на акта. Няма спиране, тотален маратон, тек след тек, а за разлика от виаграта, не те изсушава и си постоянно сочен. Също така възстановяването между тековете е много бързо.
15
2
 
33
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
Оргазмът при свинята продължава 30 мин.Преди секс се цапнете в първата локва, която ви попадне и хубаво се овъргаляйте. И понеже ефектът не се постига веднага, трябва да повтаряте това всеки ден докато не заприличате на ***.По принцип всяка култура се бори с овладяването на сексуалното желание, защото иначе човек заприличва на животно. И докато при животните все пак има периоди на разгонване, то при човека не е така, той е свободен. И ако се остави на течението ще загине.
14
1
 
53
 
! Отговори
не забравяйте преди 10 години
И не забравяйте да си свалите гащите!
13
3
 
45
 
! Отговори
Една жена на 45 преди 10 години
Тази есен си намерих партньор след дълга пауза. Всяка вечер го яхам, излекувах си хиляди болежки. Не ходете на лекар, правете секс!
12
1
 
36
 
! Отговори
скептик преди 10 години
Топла кърпа, мляко, разкази, вибратор... Бе я остави. Почини си, наспи се. Пък... Ше ти се обадя. По-нататък.
11
3
 
25
 
! Отговори
кънчо преди 10 години
Задължително преди сеанса взимаш и шепа виагра.Туй е забравило Мариту.
10
4
 
11
 
! Отговори
Специалистът преди 10 години
Истински афродизиаци- шоколад+вино+малко кофеин+ мандарина+ АФА(синьо-зелено водорасло)- Шоколадът и синьо зелените водорасли съдържат фенилетиламин- естественият ни мозъчен кокаин, но той се разгражда твърде бързо. С виното.усилваме нивото му , с кофеина- той действа по-дълго(слабо потиска МАО-ензима, който го разгражда ) Мандарината съдържа синефрин- слаб стимулант във фитнес добавките, но в комбинация е бомба
9
1
 
13
 
! Отговори
Специалистът преди 10 години
Не стига, че ни заливат със секс информация , но крият най-ефективните техники. Ето някои: упражнения за P.C.мускула(този, дс който задържаме позива за уриниране)- и при мъже и жени удължават оргазмите и могат да доведат до множествени оргазми
8
1
 
18
 
! Отговори
Мачо преди 10 години
Аз проблеми с оргазъма нямам и всеки път го достигам. Дуковска - ако жената от снимката сте вие бих искал да ви изпратя някои мои научни трудове за публикуване (4 тома) за що е то оргазъм и има ли почва у нас.
7
5
 
18
 
! Отговори
младо жребче преди 10 години
До жена на възраст: Ако си над 45 и аз искам!!!
6
2
 
14
 
! Отговори
garo преди 10 години
до жена на възраст:) от норгесМного добре звучи това - ставам! Дай линк, че загубих сума си време да се регистрирам
5
2
 
31
 
! Отговори
до номер 5:) преди 10 години
на неопределена, но ставам:)
4
4
 
35
 
! Отговори
norges преди 10 години
До жена на възраст:)Хареса ми. На каква си възраст, че да идвам...
3
6
 
89
 
! Отговори
жена на възраст:) преди 10 години
1. поддържайте се здрави2. поддържайте се привлекателни3. намерете си партньор, който ви харесва или дори обичате (о, боже, каква глупост!)и, когато правите секс - правете секс, не му бройте парите, колите и хотелите.
2
16
 
12
 
! Отговори
Валентин преди 10 години
На мен пък идеите ми харесват. Особено това с писането на мръсни разкази, доста е игриво и интерактивно хехе