Защо още сте необвързани?

И как да промените ситуацията
7 яну 2014 20:11, Мария Дуковска
18
Защо още сте необвързани?
Снимка: Outnow.ch

Ако сте сами в момента или ви се е случвало преди, неминуемо сте се питали „Защо?“. Няма начин да не си зададете този въпрос. Чудите се какво не ви е наред, как ли изглеждате в очите на другите, та никой не ви забелязва, толкова ли сте непривлекателна, че мъжкото око пробягва през вас като през стъкло...

Може би трябва да обърнете поглед към себе си и да си отговорите на няколко въпроса. Преценете дали оценявате достатъчно добре себе си и дали излъчвате увереност и самочувствие. Тези две качества са може би най-привлекателните за една жена освен красивият външен вид.

Ако си мислите, че причината да сте все още сингъл е защото никой не търси жена като вас, тогава сте изпаднали в голямо заблуждение! Няма такова нещо! Щом последните ви връзки са били неуспешни, значи и вие продължавате да търсите подходящия. Всичко се свежда до въпроса за пасването на партньорите и точния момент. Просто не сте срещнали точния за вас човек все още! Дайте си кураж и отворете сетивата си.

Може би сте имали моменти на слабост, когато скубете косите си и си мислите, че сте прокълнати никога да не срещнете никого, да си умрете самотни и никой да не се сети за вас. Е, всички са имали депресивни моменти, но не бива да им се оставяте да превземат съзнанието ви. Колкото по-бързо осъзнаете колко ценна личност сте в действителност, толкова по-скоро ще отворите съзнанието си към околните и излъчването ви несъмнено ще привлече някого! Бъдете оптимист!

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
до 15 преди 10 години
на Николинка хич не и се работи....
10
3
 
6
 
! Отговори
Николина преди 10 години
Важното е да имаш дом, кола и пари, както и да не живееш при вашите!!!
9
4
 
4
 
! Отговори
do nomer 4 преди 10 години
do nomer 4 : Glupava si ti, колкото мъже, толкова и жени има под път и над път. Така че на надутите женки - ф. офф.
8
4
 
3
 
! Отговори
do 2 преди 10 години
shte to vikame Hetero, shtom iskash
7
3
 
3
 
! Отговори
7 преди 10 години
I az sym hetero, milichyk!!!
6
3
 
2
 
! Отговори
2 преди 10 години
Хетеро съм.
5
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 2Аз съм млад, строен и имам много хубав ***. А какви крака имам самоооо! И на мен не ми харесва да ми се натискат някакви жени. *** са. Изобщо не са секси! Ако искаш да го обсъдим, съм навит.
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 2Пич, вземи да спихнеш! Дръжки под път и над път. По-лесно от мъж няма.
3
7
 
21
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
.... Ами защото се надуваме.....много сме капризни......."който избира, премира"......защото вече няма свястни мъже, само ***.али, мамини синчете, въздухари, комплексари........и защото всички свястни мъже, вече са заети.......или, може би сте много грозна или ***, алчна, самовлюбена, егоистка, фантазия.........
2
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък искам да съм необвързан. Жените ми се лепят като мухи и гледам да се пазя. Омръзна ми от тях. Всичките са някакви дашни. Противно е чак. Малко по-полека.
1
1
 
6
 
! Отговори
a преди 10 години
Zashtoto imam Wow