Секс пози за бременни

Как е най-удобно и безопасно?
1 фев 2014 23:00, Мария Дуковска
27
Секс пози за бременни
Снимка: Outnow.ch

По време на бременността нивата на хормоните естроген и прогестерон значително се покачват. Това въздейства и върху либидото ви. Освен това докато сте бременна, притокът на кръв в гениталиите и матката е значително увеличен, което прави възбудимостта по-лесна. Има вероятност да усетите повишена вагинална секреция, както и увеличена чувствителност в гърдите.

И за да задоволите нуждата от интимност в напредналата бременност, когато коремчето ви стане сериозна пречка за комфорта, ви предлагаме да се запознаете с най-удобните пози за секс през този период.

Определено мисионерската поза вече няма да е добра опция за вас, затова опитайте някои от тези варианти:

Лъжичка – рамо до рамо, като той е зад вас ще ви е по-удобно. Това е и начин за по-плитко проникване. Така ще избегнете риска от неприятни ситуации.

Ездачката – ако вие сте отгоре, няма да има никакъв натиск върху корема ви, можете да контролирате скоростта, дълбочината и интензивността на проникване.

На ръба на леглото – вие лежите по гръб на ръба на леглото, краката ви са свити в коленете и са стъпили на рамката на леглото. Той е прав пред вас – като при класическата мисионерска, само че тежестта на тялото му няма да е върху вас, той е стъпил с крака на пода. Все едно правите секс на кухненската маса или бюрото!

Кучешката – вие коленичите, корема ви е на безопасно място надолу към земята. С гръб сте към него, а той прониква отзад.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: бременностпозисекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
ВГЗ - това е решението !!!и да не си помислите че това е нова партия или нещо такова ... ;)
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Dai Boje poveche bremenni balgarko ! Octanaloto si go znaem.
9
4
 
4
 
! Отговори
Ричи преди 10 години
Номер 8 го е казал. Браво.
8
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако забременее повторно, корема ще се удвои и ще стигне до гърлото.
7
1
 
7
 
! Отговори
до номер 12 преди 10 години
Номер 12 е казал почти всичко по темата. Само е пропуснал да напише, че виещите ще са повечко, защото вълците живеят в глутница.
6
7
 
80
 
! Отговори
ffff преди 10 години
Това вече всяко дете го знае:Първите три месеца всякакви пози са разрешени.Вторите три само кучешката.Третите три само вълчата - седиш и виеш пред дупката.
5
4
 
8
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
До y ХАЙДЕ,ХАЙДЕ НЕ Й НАМИРАЙ КУСУРИ! ПРИЗНАЙ СИ ЧЕ АКО ТИ ПАДНЕ НЯМА ДА ИМА ПРОШКА А ПЪК ТОВА ОПРАВДАНИЕ ЗА КРАСИВИТЕ И ГРОЗНИТЕ ГО ОСТАВИ ЗА ПРЕД ЖЕНА СИ. НАЛИ ЗНАЕШ КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ ХОРА РУСНАЦИТЕ: << НЯМА ГРОЗНА ЖЕНА, ИМА МАЛКО ИЗПИТА ВОДКА>>! А ДУКОВСКА НЕ Е ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ!
4
9
 
25
 
! Отговори
научен работник преди 10 години
Питайте СерГей и любимата му Вагенин,те ги знаят тези пози от общия си опит!
3
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига сте критикували авторките.Те само публикуват статия от друг сайт и връзка към него.Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bgТова не са техни авторски статии.Момичетата си вършат работата.Ако вашите приятелки са извратени сексуално си е ваш проблем.Според мен жените които пишат в сайта просто си вършат работата.Пишете си забавните коментари, без да ругаете тези жени моля.Те не са виновни, че имате извратено съзнание и че жените Ви са грозни
2
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Миме ! Какво ни занимават другите с глупости. Ще яхаме отсета нататък и бремени.Супер си Миме!
1
5
 
12
 
! Отговори
y преди 10 години
До ha haами като не и обръщат внимание мъжете - виж и снимката. За два месеца ми мина меракът.