Какво разкрива вашата любима секс поза за личността ви

Тя говори много за вашия темперамент извън леглото
21 фев 2014 23:00, Теодора Драгоева
11
Какво разкрива вашата любима секс поза за личността ви
Кадър от филма "Здрач 4"; Снимка: outnow.ch

Всеки човек си има любима поза за секс, в която успява да достигне до максимално удоволствие всеки или почти всеки път. Някои хора имат нужда да бъдат оковани във вериги за леглото, за да достигнат до оргазъм, а други харесват да правят любов по най-старомодния и класически начин.

Оказва се, че предпочитанията за поза по време на секс могат да разкрият някои характеристики от характера на жената. Идеята се свежда до това, че любимата ѝ позиция в леглото говори много за нейния темперамент и извън него.

А ето и малко повече по темата:

1. Мисионерската

Ако си обичате добрата стара и възможно най-традиционна поза за секс, то значи вие сте жена, която обича да играе по правилата. Вие сте покорна, но само в леглото. Наясно сте, че половинката ви знае кой е шефът във връзката ви, извън спалнята - това определено сте вие!

2. Ездачката

Жените, които обичат тази поза, са секси и си го знаят. Те държат да виждат възхищението в очите на своя партньор и да се насладят на това, че държат юздите в ръцете си. Дамите, които харесват тази поза, са издръжливи и физически, и психически. Те обичат спорта и танците и имат лека склонност към ексхибиционизъм и самохвалство.

3. Кучешка поза

Освен че в името на тази поза има нещо животинско, то и във вашия характер има нещо подобно. Най-вероятно вие сте с див темперамент и често се държите като малко непослушно момиче, което си проси наказание.

4. Танц в скута

Вие сте супер комбинация от г-жа Спонтанност, г-жа Гъвкавост и г-жа Без задръжки. Вашето поведение обикновено е неконвенционално и със сигурност вие не сте мързелива и извън кревата.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Ралица преди 10 години
ДРЪН, ДРЪН
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВЪПРОС А КАК СЕ НАРИЧА ПОЗАТА В КОЯТО БАНКАТА ТИ ГО НАСЛАГВА
5
7
 
4
 
! Отговори
4ru.eu преди 10 години
Предполага се,че 30% от хетеросексуалните мъже практикуват *** секс редовно.За жените официални статистики не съществуват,тъй като жените имат навика да отричат,че са правили нещо, което не им изнася.Вероятно повечето жени практикуват *** секс,както и всевъзможни сексуални практики,но не със съпруга си,а с мъже от по-висок ранг,с които им се удават само One-Night-Stand. С особено богати и проминентни мъже, често единствена алтернатива за жената е да участва в оргия с тях.
4
0
 
38
 
! Отговори
айддее преди 10 години
Айддее и Теодора Драгоева изтрещя като колежките си Мария Духовска и Михаела Мазалова.
3
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами ако жената обича различни пози какво ли значи това? Сигурно, че страда от шизофрения...
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази "статия" трябваше да е писана от Мария Дуковска или Михаела Лазарова.
1
2
 
63
 
! Отговори
Социалист преди 10 години
Моята любима секс поза е "Капиталистическата": Богатите ш*бат бедните!