Защо гаджето ви се държи толкова лошо

10-те най-основателни причини
113
Защо гаджето ви се държи толкова лошо
Кадър от филма "Грозната истина"; Снимка: outnow.ch

Понякога любовните взаимоотношения причиняват повече болка, отколкото щастие и радост, особено когато са с неподходящия човек. Ако вашият приятел се държи лошо с вас, а вие се чудите какво може да означава това, то причините mоже да са най-разнообразни.

Предлагаме ви няколко идеи по темата, които до голяма степен могат да ви обяснят защо не изживявате романтичната приказка, за която мечтаете. Хубавото е, че в повечето случаи става въпрос за липса на добра комуникация и нещата могат да бъдат сложени в ред, след откровен разговор.

И все пак, ако гаджето ви ви пренебрегва, ако се държи грубо с вас или ви използва най-нахално, то трябва да си зададете следните 10 въпроса:

1. Дали той гледа на връзката ви сериозно или по-скоро си играе с вас? Ако той е лош и непредвидим, може би просто си играе с чувствата ви и знае, че колкото повече ви отблъсква, вие толкова повече ще мечтаете за любовта му.

2. Имате ли добра комуникация помежду си? Ако мислите, че той е зъл, замислете се дали наистина успявате да си изразите позицията и мнението, когато сте с него. Вероятно има случаи, в които той няма представа, че поведението му ви е разстроило. Трябва да му казвате как се чувствате по-често, за да разберете дали това има значение за него.

3. Дали той няма някаква зависимост? Ако един човек не държи контрола на собствения си живот, шансовете той да се държи грубо и невъздържано са доста големи. Може да става въпрос за някаква негова зависимост, която той поставя пред връзката си с вас. Това може да е просто една видео игра или нещо много по-лошо...

4. Той получил ли е добро възпитание? За това можете да съдите, след като се запознаете с родителите на гаджето си. Просто погледнете начина, по който те се държат у дома си. Ако те се държат грубо и нямат добри обноски, то това се е отразило 100 % и на възпитанието на сина им.

5. Възможно ли е той просто да ви използва? Това е отчайващо тъжно, ако е факт, но е истина, че в света има, както меркантилни жени, така и меркантилни мъже. Може да се окаже, че той излиза с вас, заради някакви облаги, а не защото ви обича.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дебел или слаб, на жената и е все едно. Единствено има значение какво ще окяри от него. Ако може да окяри - той е татенце. Ако не може - той е *** - стиснат, лош по характер, не я обича.
53
3
 
4
 
! Отговори
fuck преди 10 години
Как се нарича беден и дебел мъж - ***, а богат и дебел - мечо.
52
3
 
3
 
! Отговори
123 преди 10 години
До Смешен си, купувачо!Има наистина и жени, които не можеш да купиш с пари и не говорят за пари .Те са на възраст, грозни или дебели или имат сексуални проблеми .Такива жени си намират един льольо или *** , родят някое друго дете и почват да се пенят на всички, че трябва да има морал и не всички жени били *** и парите не били най-важното . Знам гроздето кисело .
51
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Момиченцето пита майка си: - Мамо, какво е това секс? - Секс е, когато жената си събува гащите, а мъжа ѝ дава пари- отговорила майката. А какво е това любов? - попитало момиченцето. Любов - това комунистите го измислили, да не плащат пари за секс - отговорила майката."
50
3
 
7
 
! Отговори
Смешен си, купувачо! преди 10 години
Прави ли ви впечатление, че в коментарите към статии от типа на горната, само мъжете заливат сайта с писания за пари, сметки, изгода и т. н. Опитват се да припишат на жените качеството меркантилност, но я погледнете какво споделя авторът на коментарите 63, 66, 68, 81, 82 - сметки, покупки на женска компания. Така е възпитан човечецът - гледа на отношенията между мъжа и жената като на покупко-продажба и си въобразява, че всяка жена се продава. Той пък е амбициран да се уреди ЕВТИНОХа ха ха!
49
4
 
4
 
! Отговори
До 63, 66, 68 преди 10 години
Тези коментари са написани от мъж,за когото мога да кажа само едно - съжалявам го.Той непрекъснато повтаря,че когато е с жена и плаща сметката,преценява дали качествата на жената си заслужават плащането.По такъв критерий преценява жените и стига до извода, че вместо да плаща неколкократно, излизайки няколко пъти с една и съща жена, по-добре за тези пари да излиза всеки път с различни.Тоест,опит да КУПУВА жени евтиноКогато Нина изразява несъгласие, той намеква, че тя разсъждава като ***
48
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някои жени са трогателни, като изтъкват, че могат да предложат на един мъж да му готвят, перат и чистят. При една проста аритметична сметка, ако човек се храни навън, разходите му за храна ще бъдат със 60 лева на месец повече. Ако си наема чистачка, ще му струва още 60 лв. на месец. А прането в 21-ви век се извършва от перални машини. При секса по любов, често цената на едро може да надхвърли цената на дребно.
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Любовта изключва рационалното мислене. Влюбеният мъж не мисли рационално, когато финансира съвместен отдих на море с една жена. Защото ако пресметне аритметически, за същите пари, дори и за по-малко, би могъл да си наема компаньонки, да ги сменя за разнообразие и да ги избира по свой вкус.
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Методите на користната жена, аналогично на методите на пропагандата, са да въздейства върху емоциите на мъжа. За да има изгода една жена, мъжа трябва да взима решения на емоционално, а не на рационално ниво. Въздействие върху интелекта на мъжа е нецелесъобразно, тъй като включване на рационалното мислене, е първата стъпка към разкриване на неизгодната сделка.
45
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В днешно време мъжете из*вяха тотално и напълно абдикираха от ролята си на мъже. Не работят, надяват се да намерят богата и красива жена. Ако пък работят не щат и една стотинка да дадат за жената до себе си. Харчат пари само за себе си, не искат да създават семейство и т.н. За това има и толкова много стари моми, защото мъжете вече не искат да се женят и да създават деца, а само да * и то безплатно понеже са мишки и нямат пари и умират от яд заради това (говоря обаче само за БГ мъжете).
44
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Drugite jeni sme pri majete koito dori I s malko ni pravqt shtastlivi, a nie im se otblagodarqvame 100to kratno s vseotdainost a ne s 50%. Taka ili inache nikoga nqma da sreshtnete istinskata liubov zashtoto nqmate takava v malkite si stisnati sarchica. 80% ot bg majete sa stisnati strahlivi egoisti I si tormozqt jenite, nqkoi gi I biqt
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ot takiva golemi balgari kato vas poluchavam ortikarii. Maika mi cql jivot se blaska I bashta mi ne I e kupil edni obuvki dori. Zashtoto sigurno e ot golemite balgari kato vas. Vsichko pravi tq, no edin takav kato toq obqsnqvasht za prostituciqta po dolu ne iska da si dade skapocennite pari za da q zaradva ili da q zavede nqkade. Cql jivot shte se sblaskvate s merkantilni jenI I shte jiveete s iliuziata che ima samo takiva. Ne e taka... prosto zaslujavate che ima samo takiva
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Zashto li vsichko do teb opira do prostituciq? Trqbva da se zamislish. Ima hora, koito naistina se obichat I im e kef da pravqt polovinkite si shtastlivi. Otnasq se I za dvata pola. I im e kef da harchat parite si za tova. Za kakvo sa tI inache vsichkite tezi pari togava o maloumni choveche s mishe manichko sarce. Za da gi delish na 50% procenta s obichniq si chovek.
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Lele kolko ste zle. I kakvo kato I platish na jenata do teb ili I kupish neshto. Kakvo ako nqma tq vazmojnost da si delite vsichki razhodi a ti Imash takava. Tova e tvoqta jena vse pak. I kakvi po tochno smetki presmqtash otnosno tova. Za teb tova e prostitutka,boje moi. Kak li shte se chuvstva maika ti, ako bashta ti I napravi podarak I q zavede na pochivka s negovite pari. Ne za teb tova oznachava precakvane. Tova e jenata do teb ne e nqkoq ednodnevka vse pak.
40
1
 
3
 
! Отговори
дед Мароз преди 10 години
не знам що ,но на тези статии от заглавието прескачам на коментарите хехехех
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Традицията мъжа да плаща сметките произлиза от времето преди индустриалната революция, когато жените са били неграмотни, работели са в селското стопанство или в домакинството и не са имали доходи. От тази епоха датира и "мъдростта", че мъжа се женел за да имало кой да го пере и да му готви. На днешно време има перални машини и супермаркети. И жените са еманципирани и най-често имат по-високи доходи от мъжете и по-рядко са засегнати от безработица.
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един свестен коментар няма освен 45 по темата. Значи смятайте на колко ниско ниво са ни личните отношения, а ние търсим общество, икономика или граждански позиции. Ето това е проблема, че на емоционално духовно и лично ниво сме под нулата. Така се отнасяме към най-близките си и дори децата си.
37
2
 
5
 
! Отговори
До nina преди 10 години
"Мойте представи не са никак материални"Не са материални казваш, но не можеш да си представиш да имаш връзка с мъж, ако си делите разходите на половина, т.е. ако не можеш да извличаш облаги.Проблемът ти е, че умните мъже това го усещат, а към една *** не можеш да имаш уважение и да изпитваш чувства.
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ninaРазбирам те напълно! Искаш мъжа да е влюбен в теб, за да ти плаща по-скъпо, от колкото за компаньонки. Сигурно има и такива мъже, ***, които са имали 2-3 жени през целия си живот и са щастливи че си имат семейство (вероятно и с кукувиче дете). Мъж който има опит с жените не плаща за жена, а когато се наложи да плаща преценява стриктно съотношение между качество и цена. Такъв мъж за такива като теб, е циция.
35
1
 
4
 
! Отговори
nina преди 10 години
За теб отношенията с жените опират на коя колко ще платиш и дали случайно няма да се минеш. Колко мишкарско! Жените също могат да си сменят мъжете без дори да плащат за това. Мойте представи не са никак материални, докато твоите са пропити от разнообразни комплекси, които може да си придобил в ранна детска възраст, за които не си виновен. Или пък си ги придобил в следствие неудовлетвореност от самия себе си през годините.