Защо гаджето ви се държи толкова лошо

10-те най-основателни причини
113
Защо гаджето ви се държи толкова лошо
Кадър от филма "Грозната истина"; Снимка: outnow.ch

Понякога любовните взаимоотношения причиняват повече болка, отколкото щастие и радост, особено когато са с неподходящия човек. Ако вашият приятел се държи лошо с вас, а вие се чудите какво може да означава това, то причините mоже да са най-разнообразни.

Предлагаме ви няколко идеи по темата, които до голяма степен могат да ви обяснят защо не изживявате романтичната приказка, за която мечтаете. Хубавото е, че в повечето случаи става въпрос за липса на добра комуникация и нещата могат да бъдат сложени в ред, след откровен разговор.

И все пак, ако гаджето ви ви пренебрегва, ако се държи грубо с вас или ви използва най-нахално, то трябва да си зададете следните 10 въпроса:

1. Дали той гледа на връзката ви сериозно или по-скоро си играе с вас? Ако той е лош и непредвидим, може би просто си играе с чувствата ви и знае, че колкото повече ви отблъсква, вие толкова повече ще мечтаете за любовта му.

2. Имате ли добра комуникация помежду си? Ако мислите, че той е зъл, замислете се дали наистина успявате да си изразите позицията и мнението, когато сте с него. Вероятно има случаи, в които той няма представа, че поведението му ви е разстроило. Трябва да му казвате как се чувствате по-често, за да разберете дали това има значение за него.

3. Дали той няма някаква зависимост? Ако един човек не държи контрола на собствения си живот, шансовете той да се държи грубо и невъздържано са доста големи. Може да става въпрос за някаква негова зависимост, която той поставя пред връзката си с вас. Това може да е просто една видео игра или нещо много по-лошо...

4. Той получил ли е добро възпитание? За това можете да съдите, след като се запознаете с родителите на гаджето си. Просто погледнете начина, по който те се държат у дома си. Ако те се държат грубо и нямат добри обноски, то това се е отразило 100 % и на възпитанието на сина им.

5. Възможно ли е той просто да ви използва? Това е отчайващо тъжно, ако е факт, но е истина, че в света има, както меркантилни жени, така и меркантилни мъже. Може да се окаже, че той излиза с вас, заради някакви облаги, а не защото ви обича.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичко е въпрос на търсене и предлагане.Щом като един мъж ти върти номера и се държи лошо, намери си по-стар, по-беден и по-смотан от него. И ще те носи на ръце.
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Логиката на мъжа е най-добре представена от 28.
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До "Никой не говори за пари"Поради лицемерие, в човешкото общество не е прието да се говори, че мечтата на всички жени е да се омъжат хипергамно. На голама част от жените омъжването за богат мъж е и единствената им цел в живота. На повечето жени това не им се удава, но все пак живота им предлага утешителна награда - хипергамен секс, докато са млади.
11
6
 
3
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
На мен ми омръзна да тичкате в живота след мен респективно събитията!Отлично знаете че съм зодия Близнаци и 10 години тук владея психиките(на модератори-които не са спали заради мен години наред да търкат като *** моето РЕАЛНО СЛОВО) и медийно пространство.СЕГА ФАКТИТЕ ЗА БЛИЗНАЦИ-В сферата на медиите, рекламата, маркетинга или журналистиката/писането.Защо трябваше да си почупите 10 години нервите заради своето ненамерено АЗ и с днешна дата да кажете ти ЛИДЕРА НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ БЕШЕ ПРАВ!
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горе-долу това са причините. Малко кратичко, но е правилно.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До "Като игнорираш дълго време една жена и се държиш лошо, тя си намира друг." Жената винаги има в резерва (или в реалност) няколко други. Въпрос на подход е, мъжа така да я дресира, че тя да си мисли че той е най.
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До "Някои хора изпитват любов към гаджето си"Недей да ламтиш за богати мъже, бъди скромна и мъжа ще те уважава и обича. Мъжете в България със заплата 500 лева си търсят жена, която да обичат. Друг е въпросът дали има смисъл с такъв мъж, доходите на който едвам му стигат за лична консумация.
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Рано или късно Тя си намира по-богат . И характера и се променя към лошо .
6
1
 
4
 
! Отговори
4ru.eu преди 10 години
До "защото очевидно му харесва да се чувства жената добре"Ти говориш за любов. Любовта е нещо идеално, а проституцията нещо реално.
5
10
 
10
 
! Отговори
Марко Тотев преди 10 години
Ако мъжът има успех със жените, се държи грубо и надменно.Ако е ***, те носи на ръце - принцип.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това са някакви доста сериозни фундаментални въпроси съвсем не по силите на младото поколение от женски пол.Не че обиждам или подценявам някой.А за компютърните игри се чувствам лично засегнат-защо да означават зависимост и липса на житейски себеконтрол?Това е един от най-съвременните и високотехнологични начини за забавление.По-добре ли е да си губиш времето със ненужна информация от типа на коя "звезда" какво си е купила,казала или колко пари изхарчили за някаква глупост?женски му работи..
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До първи принцип НиколеРазбирам те напълно! Предпочиташ стари, разплути, вонящи чичко-паричковци, от колкото млади стегнати мъже, от които нищо не можеш да окяриш и за това ги възприемаш като грубияни.
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той се нарича bahur, Gigo или Борислав ерген 38 г. Натирен отвсякъде, идва в този сайт с надеждата, че няма да му трият коментарите или поне не всички. И започва в писмена форма да пресъздава времената, когато е имал възможност да контактува с жени на живо, но те, глупачките, бог знае защо не са оценили тези изключителни мъжки екземпляри и са се дистанцирали. И сега тези мъжленца са самотни, самотни, самотни ... и озлобени ... и комплексирани ... Горките!
1
5
 
16
 
! Отговори
4ru.eu преди 10 години
Ако той се държи грубо с Вас и не Ви уважава, намерете си по-беден мъж!