Защо е по-добре да изчакате до 30, преди да се омъжите

Какви са ползите от подобно решение
24 юни 2014 22:14, Теодора Драгоева
20
Защо е по-добре да изчакате до 30, преди да се омъжите
Кадър от филма "Сватбен агент"; Снимка: outnow.ch

Хората се женят по много причини – жената е бременна, връзката има нужда от „развитие“, и двамата вече са на години, заради финансови подбуди и какво ли още не. Като че ли причината „любов“ остава малко на заден план. Всъщност любовта е най-хубавата, но твърде несигурна причина двама човека да сключат брак.

Много често семействата на жена и мъж, още в 20-те си години, не просъществуват прекалено дълго или със сигурност минават през много перипетии. Разбира се, става въпрос за последните години, когато вече на жена на 25 години не се гледа като на „престаряла“ и „стара мома“.

Днешните разбирания са различни от тези на предишното поколение. Реалността всъщност е такава, че вече една жена може да си позволи да бъде необвързана и без деца до 30-тата си година. Дори в някои случаи това е по-добрият избор. Защо?

Ето и причините, заради които си заслужава да изчакате до 30, преди да се омъжите:

1. В 20-те си години едва познавате себе си. Всъщност човек опознава себе си през целия си живот, но определено до 30 има много нови неща, които да научи за своята личност. Така че, ако изчакате със сватбата, вие ще бъдете много по-уверени, стабилни и отговорни. Ще знаете какви сте и от какво имате нужда.

Хората се променят постоянно, но в 20-те това като че ли е най-видимо – от младежи те се превръщат в истински възрастни хора. Същото важи и за вашия партньор – ако вие сте на 20+, както и той, нямате гаранция, че след 10 години ще харесвате човека, в който се е превърнал.

2. Най-вероятно до 30 години все още сте финансово нестабилни. Разбира се, някои хора имат късмета да попаднат на подходящата работа още в самото начало и да изградят стабилна кариера още преди 30-тата си година.

Повечето от 20-годишните обаче нямат стабилен доход или дори да имат, той със сигурност не е достатъчен за нуждите на едно семейство. По-добре се насладете на времето, в което ще можете да харчите спечелените си пари изцяло и само за вас. Сега е моментът да си купите тези супер скъпи обувки, без това да тежи на гузната ви семейна съвест!

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
1
 
! Отговори
До 15, 16, 17 преди 9 години
Времената са се променили, не сте ли забелязали?До СашоНе са само 5% стабилните бъпгарки. За тях не е задължително непременно да се омъжат за някой,по-богат от тях. И именно защото могат да си подберат мъж по любов, не им се налага впоследствие да плащат на "млад жребец за забавление". Ти изглежда имаш предвид нищожния процент богаташки,каквито вече имаме и в Бг. 10 има предвид не богаташка, а осигурена жена с добра професия - това е истинската средна класа, която постепенно възниква и у нас
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преведена статия, какво значи финансово стабилен в бг?
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен, до 30 години не си ли се научил да живееш с някой, никога няма да се научиш.
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората вече все по-рядко се женят и създават семейства. Навсякъде виждам орди от егоистични стари ергени и моми, на които "така им харесвало и не им трябвало да се женят".Само дето тези хора няма цял живот да са в 20-те си години или да стоят вечно на 30. В един момент, никой няма да ги поглежда освен ако не си плащат за това (важи и за жените). Така, че живейте си... после цял живот сами ще си седите като кукувици.
14
2
 
7
 
! Отговори
САШО преди 9 години
До 10"Случайно идва ли ти на ум, че има и жени с добри доходи, собствени недвижими имоти и привлекателна външност ? Някои от тях са свестни и по нрав . Не са една и две, българката далеч не е такъв ***"УМНИКОТакива богати жени не се омъжват, а единиците от тях се омъжват за по-богат от тях мъж .Щом имат пари, могат лесно да си намерят млад жребец за забавление . Ние говорим за 95 % от жените в България, който са бедни мишки и се опитват да се продадат с добър брак .Парата им е важна
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами да, след 30 е най-добре за съвместно съжителство и най-важното - за деца. И за мъжете, и за жените. Разбира се, може и по-късно. Критерият е да са си седнали на задниците. Но към 30-32 този процес си почва така или иначе.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 12А пък те си пият ракийката някъде.А пък ти им вършиш черната работа.Точиш ножовете,сменяш крушките ,оправяш чешмите,отпушваш тоалетната, пазариш,минаваш колата на преглед, караш я на сервиз и плащаш.А ОНЯ КАТО СЕ ПРИБЕРЕ И МАНДЖАТА МУ Е СГОТВЕНА И БИРАТА МУ Е СТУДЕНА.ХАПВА, Е8Е И ЛЯГА ДА СПИ.
11
0
 
6
 
! Отговори
машинистер преди 9 години
По повод влаковете да ви кажа.Един път спрях изолирана машина на междугарие.И се качих.
10
4
 
15
 
! Отговори
До 9 Сашо преди 9 години
Умнико,Случайно идва ли ти на ум, че има и жени с добри доходи, собствени недвижими имоти и привлекателна външност?Някои от тях са свестни и по нрав.Не са една и две,българката далеч не е такъв ***, както им се иска на някои неудачници, та с това да се оправдават в собствените си очи.И точно защото не са чак толкова малко привлекателните, обезпечени и свестни жени, помисли си с какво би могъл да привлечеш вниманието на такава, защото тя не е гладна и не би направила компромис срещу издръжка
9
4
 
17
 
! Отговори
Сашо то преди 9 години
"Имаш ли пари ? Станах на 30 г. и ще се омъжа за първия с пари .2000 лв. заплата, апартамент и работа в държавно предприятие . Ще се подмазвам, ще се правя на влюбена, дори детето ще е от мъжа с парите . Няма много да пия и да ходя по мъже.....поне в началото . Външния вид не е от значение, само да не е болен и да не е инвалид . По възможност да не знае нищо за миналото ми и да не пита . " А на времето, как се влюбвахме....ех хубави времена бяха .
8
2
 
6
 
! Отговори
kukuruza преди 9 години
До БрaзилиероТи кaто ги знaеш тия рaботи колко женички зaбърсa покрaй Световното?
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 3Горе долу е така.Ама има и товарни влакове.Има и маневри.С една дума влакове се движат постоянно.Най- важното е да искаш да се качиш.Това вече избор на индивида.
6
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами след 30 вече не им пука ,че не са омъжени
5
5
 
19
 
! Отговори
Мъж на място преди 9 години
Много жени на 40,45,50 още си чакат. Защото са взискателни. Много взискателни! Поне те самите така се опитват да се самозаблуждават.
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото до 30 ще сте овършали де що има за овършаване и вече ще сте си седнали на *** :)
3
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато чакате, внимавайте да не изпуснете и последния влак.
2
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така, така, чакайте до 30 г., после така или иначе никой няма да ви ще.
1
4
 
13
 
! Отговори
Бразилиеро преди 9 години
Футболните първенства са златно време за връзки с омъжени жени. В такова време има огромен брой жени, които са навити за забавления извън брака си, докато загубените им мъжлета се наливат с бира и крещят пред телевизорите.