Защо не ви се прави секс?

Най-честите причини
26 юли 2014 23:00, Мария Дуковска
60
Защо не ви се прави секс?
Снимка: Sxc.hu

Сексът е прекрасно изживяване, което не само доставя удоволствие, но и прави интимността между двама души още по-дълбока. Но понякога либидото спада – дали с времето, дали поради друга причина.

Но каква може да е причината? Замисляли ли сте се защо не ви се прави секс? Ако е така, значи нещо вероятно не е наред!

Вагинална сухота

Ако имате проблеми с овлажняването, сигурно няма да ви се прави секс. Никой не иска да изпитва болка и неприятни усещания по време на секс. Вагиналната сухота може да се дължи на много причини – стрес, депресия, инфекции. Важно е да се консултирате с лекар, ако това състояние продължи твърде дълго.

Притеснявате се от голото си тяло

Нормално е, всички жени се притесняват как изглеждат и дали половинките им ще са доволни от онова, което виждат. Но ако притеснението мине допустимите граници, тогава рискът от поява на психологически проблем е много голям.

Харесвайте се такива, каквито сте! Ако един мъж ви обича, той ще ви обича в цялата ви същност, дори и с недостатъците! Ако не – значи не ви заслужава!

Не обичате да пробвате нови неща

Ако партньорът ви иска да изпробвате нови неща, а на вас не ви харесва, вероятно губите желание за секс поради тези разногласия. Единият вариант е да направите компромис и да изпробвате предложенията му, ако не ви хареса, просто поговорете с него и изяснете проблема.

Останалите причини може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: флиртсекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.