Защо не ви се прави секс?

Най-честите причини
26 юли 2014 23:00, Мария Дуковска
60
Защо не ви се прави секс?
Снимка: Sxc.hu

Сексът е прекрасно изживяване, което не само доставя удоволствие, но и прави интимността между двама души още по-дълбока. Но понякога либидото спада – дали с времето, дали поради друга причина.

Но каква може да е причината? Замисляли ли сте се защо не ви се прави секс? Ако е така, значи нещо вероятно не е наред!

Вагинална сухота

Ако имате проблеми с овлажняването, сигурно няма да ви се прави секс. Никой не иска да изпитва болка и неприятни усещания по време на секс. Вагиналната сухота може да се дължи на много причини – стрес, депресия, инфекции. Важно е да се консултирате с лекар, ако това състояние продължи твърде дълго.

Притеснявате се от голото си тяло

Нормално е, всички жени се притесняват как изглеждат и дали половинките им ще са доволни от онова, което виждат. Но ако притеснението мине допустимите граници, тогава рискът от поява на психологически проблем е много голям.

Харесвайте се такива, каквито сте! Ако един мъж ви обича, той ще ви обича в цялата ви същност, дори и с недостатъците! Ако не – значи не ви заслужава!

Не обичате да пробвате нови неща

Ако партньорът ви иска да изпробвате нови неща, а на вас не ви харесва, вероятно губите желание за секс поради тези разногласия. Единият вариант е да направите компромис и да изпробвате предложенията му, ако не ви хареса, просто поговорете с него и изяснете проблема.

Останалите причини може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: флиртсекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
9
 
! Отговори
Специалист преди 9 години
Вагинална сухота има когато мъжа не е достатъчно богат. Ако е богат, жената не допуска сухота
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вагинална сухота има, когато мъжа ви е омръзнал. Препоръки - намерете си нов любовник.
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако един мъж престане да ви обръща внимание потърсете си по-беден.
24
1
 
5
 
! Отговори
Кен (мъж на Барби) преди 9 години
въпросът е към жените и най-важната причина е пропусната, понеже написаното е от жена. жените най-често не знаят какво искат. мъжете са по-конкретни. искат да догледат мача, да си доизпият бирата и да добарат съседката... която никога няма "мигрена" по въпроса и винаги е навлажнена.
23
0
 
12
 
! Отговори
Д-р Ох Сърби преди 9 години
Възстановявам изгубено желание за секс при пациентки от всички възрастови групи. Работя по всяко време на денонощието. Д-р О.С.
22
1
 
13
 
! Отговори
34 годишна преди 9 години
Аз не мога да се оплача от липса на желание! И двамата с ММ сме ненаситници, днес например както е неделя и децата са при свекърите, мачкахме чаршафите до обяд ;))
21
2
 
17
 
! Отговори
Бай ВИ преди 9 години
"аз даже се чудя какви са тия нерези дето заплождат тия грозни ,разплути и отблъскващи създания дето тикат колички с врещящи изчадия в тях."Поради две причини:1. Жената чудовище има пари .2..Заради алкохола, Той е виновен .
20
1
 
8
 
! Отговори
сандо преди 9 години
хммм, аз пък ако не мисля за секс съм се разсеял нещо
19
0
 
7
 
! Отговори
мимеееееее преди 9 години
горещо е ,душа . не ми се и бе днеска
18
0
 
27
 
! Отговори
Въпросче преди 9 години
Алооооо редакторите, по полека,бейби , как така от от 42 коментара по статията са останали само 25. ... мнозинството от присъстващите сме тук най вече заради говорилнята .
17
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ударя си една , хвърля си семето на плочките в банята и това е. Не ми се занимава с жени да им слушам глупостите. На 2 - 3 дена си изхвърлям семето в банята и затова не правя секс.
16
9
 
12
 
! Отговори
до 23 Райна преди 9 години
Ей, да бе! Тя станала *** и той е виновен за това?
15
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ми се прави секс, защото жена ми се успокои, че съм й вързан в кърпа, занемари се и стана непривлекателна. След някоя друга година ще почне да се оплаква, че кръшкам.
14
10
 
54
 
! Отговори
МИЛОТО Муце преди 9 години
Нема да се лъжем . 90% от жените са незадоволени или фригидни .Правят секс, защото ТРЯБВА, ще загубят мъжа и привилегиите .Дали заради: парите, работата, роднините, приятелите, селото, колата, апартамента, режима на живот .Мъже знайте, един вибратор е винаги по-добър от вас, но не може да плаща сметки .
13
1
 
17
 
! Отговори
Етя преди 9 години
*то е селска работа бе хора, разберете.
12
3
 
9
 
! Отговори
до "до 17" преди 9 години
Ти си душичка мила, напъчена.А, иначе, сексът е сложен обект и не е само "вадене" и "слагане" в "отвърствия". Но това, както и ти казваш, за "не елементарните" и "не посредствените".
11
10
 
11
 
! Отговори
до Сократис преди 9 години
"Секса е тема на посредствените и елементарни хора"Това е така, когато се обсъжда от "посредствените и елементарни хора".Но, иначе, може да бъде тема на доста "не посредствени" и "не елементарни хора".
10
4
 
52
 
! Отговори
Сократис преди 9 години
Секса е тема на посредствените и елементарни хора и никой стойностен човек няма да изпадне до толкова,че да обсъжда интимния си живот на всеослушание.Какво се случва под чаршафите на двама души си е тяхна работа а наръчници от рода на "как да го правим" са дъното на пошлостта.Хората правилно се отнасят към това с ирония и за това коментарите им са такива.Ако преписвачката Мария Дуковска мисли,че е "отворила очите" на някого-дълбоко се лъже,а бай Тъпчо добре и е казал,че има и по-важни неща
9
16
 
22
 
! Отговори
Стамен преди 9 години
Важното в живота са децата .Затова партньора трябва да е подбран внимателно .Здрав мъж и жена, имат здрави деца .За съжаление в момента се подбират мъже или жени с пари, в повечето случай с недъзи .Затова и поколението е болно .Здравите и млади мъже или жени не могат да имат потомство .Жалко, но е истина .
8
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поначало обществото ни страда от сексуално "възпаление". Посредством медиите, значението и стойността на секса (която никак не е малка) е така преувеличено, че се внушава като основна ценност в живота (каквато определено не е). Освен това постоянно сме облъчвани със сексуални послания. Целта е да се потиснат, подценят, изтласкат други, далеч по-съществени неща от живота.Живот основан на секса като основна ценност не може да доведе до нещо по-добро от хаоса и нещастието на хората в съвремеността