Защо жените харесват по-възрастни мъже

Не е само заради парите
29 юли 2014 22:43, Теодора Драгоева
50
Защо жените харесват по-възрастни мъже
Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас; Снимка: Getty Images

Да излизаш с много по-млад мъж все още е странно, макар че през последните години е и модерно благодарение на холивудските тигрици, които си хващат много по-млади гаджета. Масовото явление обаче е точно обратното – жена с доста по-възрастен мъж. И докато веднага в главата ни идват думите: „Тя е с него заради парите”, това не е съвсем така. Има и ред други причини, поради които момичета си търсят по-възрастни половинки.

Ето и кои са те:

Сиво в косите

Има нещо много изкусително в леките сиви нишки в косите. Ако не ни вярвате, помислете си за Джордж Клуни. Повече от десетилетие той е с посребрени коси и жените се редят на опашка за вниманието му.

Повече опит

Съвсем логично, по-възрастните мъже са с по-богат опит в леглото и са далеч по-добри любовници. Има и нещо друго. Жените не харесват атрактивни мъже, а такива, които са харесвани от красиви жени.

Повече пари

Един по-възрастен мъж е по-вероятно да има собствен бизнес, стабилна професия и дори да е натрупал някакво благосъстояние.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Харесват ги защото имат пари естествено.Харесват и млади-***, на копито татко им е дал колата и джобни пари една нормална заплата.После жените се чудят защо са неразбрани.Ако на един мъж му се излиза с комерсиална платена жена ще отиде за такава,а не при вас
15
1
 
11
 
! Отговори
Дъртанян преди 9 години
СТАРОТО СИ Е СТАРО!
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щото по-възрастният мъж е понаправил някоя пара. Останалото са тинейджърското лигавене на Теодора.
13
10
 
39
 
! Отговори
Брaнник преди 9 години
Жените сa си к..воляк от кaк се пръкнaт, тa докaто пукнaт. Сaмо пaрите сa вaжни зa тех, мотото им е: " кaкво ще и предложи дaден мъж..." Питaнето е, a тя кaкво ще предложи- пaри, вилa, колa ли? Не бе пичове, предлaгaт себе си- комплект кухa лейкa + цепнaтa пържолa меджу кълките, aбе мa.aтa си е е..ло в тоя живот!!!
12
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе с по-възрастен мъж става по-сложно и тегаво, а тя любовта трябва да е лека и приятна. А там се почват - ама тая младата какво иска, ама сигурно ще ми вземе парите, ама аз няма какво да оставя на децата си от миналия брак, ама не искам още деца и прочее простотии, които една жен може изобщо да не си мисли. И накрая си вдига багажеца и си отива. С млад мъж е къде по-добре - и са по- любовни, и е по-весело, и са по-ларж. Вс е точно.
11
2
 
8
 
! Отговори
maia преди 9 години
natrupanite godini ne e indikatzia 4e mujut e natrupal sustoqnie
10
2
 
23
 
! Отговори
аре преди 9 години
пак тъпни, тия статии откъде ги измисляте?
9
0
 
33
 
! Отговори
хахаха, номер 9 преди 9 години
Разсъних се от смях.... "с къса коса и цвят на шарена сол", баси многоцветната коса имаш, ти направо ги шашкаш мацките откъдето минеш. Къносваш ли я, че си докарал такъв нюанс? :)
8
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжете се интересуват от млади и красиви жени и съдят по себе си за жените. И не могат да проумеят, че на жените им е все едно с кого ще легнат и на колко години е.
7
11
 
18
 
! Отговори
Мила преди 9 години
Възрастният мъж не е толкова потентен, колкото младия и не се изтъркваш от работа.
6
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всичките ми приятелки си имат по-млади гаджета :)
5
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не си правете илюзии. Хубавият, здрав, енергичен мъж е най-желан. Но той често пъти е суетен, чака ти да го ухажваш, демонстрира, че уж може да има всяка жена, капризничи, вдетинява се. По-възрастният те спечелва с други качества. Той знае как да се държи - с него се чувстваш специална, силно харесвана, закриляна. Създава ти усещане за сигурност -винаги знае как да постъпи, убедена си, че е с теб, защото твърдо е решил, че иска само теб. Простакът и глезльото и в зряла възраст са противни.
4
1
 
55
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Един дъртак на 75 се оплаква на лекаря. Моя съсед е на 80 години и казва, че го прави по 3 пъти на ден.Лекаря вика - Че казвай и ти!
3
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До бай янко Бай Янкооооо, който го може - го може! Браво на теб!
2
15
 
34
 
! Отговори
бай янко преди 9 години
От завист ли ми слагате минуси бе, ***?
1
38
 
26
 
! Отговори
бай янко преди 9 години
Аз съм *** на 76 години, а приятелката ми е на 23-руса със сини очи.