Знаците, че вече сте преодолели бившия си приятел

И че сте готови да продължите с живота си начисто
11 дек 2014 23:00, Теодора Драгоева
20
Знаците, че вече сте преодолели бившия си приятел
Кадър от филм "Blended"; Снимка: outnow.ch

Раздялата винаги е неприятна, независимо дали е по ваше желание, или не. Винаги има някой страдащ и наранен. Някой, който се измъчва дълго време, след като отношенията му с любимия човек са приключили. Животът е толкова непредсказуем, че в един момент вие сте тези, които изоставяте, а в следващия – вас ви изоставят.

Ако в момента се намирате в „следразделен“ период, вероятно нямате търпение да продължите живота си начисто и най-сетне да преодолеете човека, който не е пожелал да бъде с вас.

Следващите знаци показват, че вие определено сте преживели бившата си половинка и сте напълно готови да продължите напред. В колкото повече знаци разпознавате себе си, толкова по-добре за вас!

1. Не си проверявате постоянно телефона.
Напълно нормално е да очаквате съобщение или обаждане след раздялата си с някого. Когато обаче достигнете до момента, в който вече не изпитвате необходимост постоянно да си проверявате телефона, значи определено вече не сте обсебени от бившия си и успешно го забравяте.

2. Не ви пука дали той е продължил напред.
Какво по-хубаво от това да видите бившата си половинка с друг човек и това по никакъв начин да не ви се отрази негативно? Да осъзнаете, че бившият ви вече си има друга и това да не бъде болезнено за вас, е сигурен знак, че вие вече сте го преживели.

3. Не го следите постоянно във Facebook.
Само който не е правил подобно нещо, може да нарече следенето на бившия във Facebook и всички други социални мрежи „ненормално“ или „психарско“. Всъщност едва ли има човек, който е успял да устои на желанието да види какво се случва с бившия му любим човек – как я кара, къде ходи и най-вече с кого. В случай че вече все по-рядко отваряте профила му във Facebook, значи все по-рядко мислите за него.
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
2
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Тя "Никога не съм си представяла, че той ще постъпи по този начин и ще избере майка си. Щях да направя аборт, но вече е късно... Защо го направихме това дете?"Така. Ето това винаги ме води до изводите, че на един мъж НИКОГА не трябва да се разчита. Ако искаш дете, трябва да живееш с ясна мисъл, че трябва да можеш да се оправиш и сама, защото той, в какъвто и да е момент, може да си вземе чукалата и да ходи да си гледа мамчето ,бившите, да се влюби в някоя и не знам си ко друго.Бракът-все тая.
14
0
 
2
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Тя обидена от бездействието и мълчанието му, му предлага да бъдат само двамата, както са били преди, без родителите му. Той отказва. Избира мамчето. Тя се прибира при своите родители, бремена. Ражда. *** в момента живее при мама и има връзка с бивша негова съученичка, която има деца от бивш нейн мъж. ЕВАЛА! Ето на това аз му казвам..... пълен ***!
13
0
 
2
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Ето брутален пример от живия живот. Гаджета са още от студенти. Живеят заедно под наем далече от родителите и на двамата. Никой не им се меси. Почнат работа в същия град. Той не казва ни дума за сватба или нещо такова. По стечение на обстоятелствата се местят в града на родителите на мъжа. Момичето забременява. Пита го ще се омъжват ли? Той й купува пръстен. Правят годеж. И идва...мамчето на мъжа, която почва да твърди, че тя била *** и детето не е от него. *** седи и мълчи с провесен нос.
12
0
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Проблемчето е, че твърде много жени живеят с илюзии, че това, което им казват е това, което те си мислят, че искат да чуят и го разбират по своя си собствен начин. Още по-зле е когато пък и мъже и жени СИ МИСЛЯТ тъпо и кухо, че онзи отсреща ще стане по-сериозен, някакси ще се промени, ще поумнее, ще поулегне, ще осъзнае колко си му ценен, пък като се бракуват какви хубави времена ще настанат... Много глупав ход. Много. Човешката глупост граници няма. Човешката заблуда и слепота още повече.
11
0
 
2
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Точно заради това, 10 и 11, първият въпрос, който се задава на един мъж, когато ти вкарва каквото и да е предложение за среща или започва да ти дрънка за някакви чувства негови, от които ти почваш леко да се смееш, но хайде да не сме грубички от самото начало, та първият въпрос още преди да си приел поканата за среща, да си приготвил презервативите и всякакви маски, за да заблудиш човека е:"Какво търсиш и какво искаш от мен: орален секс, секс за 1 нощ или жена за деца?" Даде ли отговор..смяташ!
10
0
 
1
 
! Отговори
Вторият вариант преди 9 години
2. Вторият вариант е по-лош. Имат връзка 1, 2, 3 години, но той не отваря дума за развитие на нещата. Тогава тя се престрашава и намеква за деца и евентуално брак, защото при жените остаряването не може да се пренебрегне. тогава той безапелационно заявява, че никога не е имал такива планове относно нея. "Ти какво си си въобразила, ***? Сама се вкарваш в някакъв филм!" В случаи като този, освен мъка и обида, у нея, разбира се, ще възникне и омраза, защото ще разбере, че е била използвана от егоист
9
0
 
1
 
! Отговори
И №6 има право, но преди 9 години
в статията се говори за жени, претърпели раздяла с "любим човек". Тоест, не се коментират разделите изобщо, а специалист по женска психика съветва онези, които наистина са обичали някого, но са били изоставени. Но аз виждам не един, а два такива типа раздели:1. Той я харесва и уважава, но среща друга и се влюбва. Значи, първата е била само харесвана. Ако е мъж на място, ще й го обясни в честен разговор. Нея ще я боли, но ще разбере, че е уважавана като човек. Ако е страхлив, ще почне да се крие
8
0
 
1
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Набиваш си излюзията, че е умрял и всичко приключва. Ще ги има ли тези болезнени знаци, ако човекът е пукнал? Не. Така, че погребваш го в акъла си, при всеки признак и върнал се спомен осъзнаваш, че е умрял и продължаваш напред. Е, ако имате деца и трябва да го търпиш е малко по-различно положението, но в другите по-леки случаи този подход работи безотказно.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До3 Явно си профи в тази си област.Издай тайните си на отмъщение.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахахаха....аз чета бившия предател...хахахаха...
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още една сексистка статия, която казва "мъжете ви изоставят". Жените зарязват много по-често.
4
0
 
3
 
! Отговори
До 3.АкоПостъпиТака, преди 9 години
както ти я съветваш, тогава нейният бивш ще си каже "Добре, че се отървах от тази. Ако се бяхме оженили, тя щеше да ми сложи рога."Ако ти се налага "да преодолееш" бившата си връзка, значи скъсването не е било по твоя инициатива и е станало без ти да го искаш. Тогава човек се чувства наранен и трябва да преодолява обидата, тъгата, разочарованието, чувствата, които у него(нея) още не са угаснали. Ако бившата любов вече не го (не я) иска, не знам дали има смисъл да се опитва да спечели отново.
3
0
 
10
 
! Отговори
До Лида преди 9 години
Ако те е изоставил, защото е направил дете на друга и е скрепил това с брак, разбира се, че този човек вече не би трябвало да съществува за теб!Но ако двамата сте се разделили без да се карате, защото сте преценили, че връзката ви вече е изчерпана, и чак след това всеки от вас си е потърсил друга любов, тогава няма защо да се натоварваш с негативни емоции заради неговия брак. И ти един ден ще срещнеш онзи, който ти е определила съдбата и ще бъдеш щастлива.
2
2
 
10
 
! Отговори
лида преди 9 години
Какъв приятел ще ми бъде един бивш,няма такъв умрял е вече.Откатко е с друга и са семейни с деца не ме е еня за никакви бивши,те са минало.Да се спасяват с техните жени и да си висят по пейките с бебетата.Ужас за едно приятелсво трябва лицемерие особено ако е женско/
1
1
 
13
 
! Отговори
Да,преодоляваш го преди 9 години
Той, разбира се, точно тогава ти се обажда. Удивен е, че ти си мислиш, че сте скъсали! Това е било просто едно леко спречкване, но ти като жена си прекалено емоционална и си си въобразила, че късате. Той обаче бил живял с мисълта, че сте си гаджета и дори не е поглеждал друга. Защо е изчезнал за известно време ли? Ами бил е страшно много зает, но въпреки това често се е отбивал да те търси, но все улучвал момент, когато у вас няма никого. А ти изобщо не си го потърсила, бива ли така, бе ?!?!