Най-разпространените видове изневеряващи

Пазете се от тези мъже
26 дек 2014 23:00, Теодора Драгоева
69
Най-разпространените видове изневеряващи
Кадър от филма "Last Night"; Снимка: outnow.ch

Моралните ценности по отношение на любовта се променят с всяка година. Като че ли днес се приема за нормално човек да изневерява или поне на хората не им прави чак толкова силно впечатление.

Дори жените започват да настигат мъжете в това отношение, макар че все още доминира „патриархалното мислене“ и по този въпрос.

Може би не за дълго. Може би след някоя и друга година със започването на връзка хората ще бъдат с ясното съзнание, че изневярата е напълно част от играта. Дотогава обаче – внимавайте за следващите няколко типа изневеряващи мъже:

Безцеремонният

Обикновено този вид изневеряващ мъж е млад и безразсъден. Също така той е и много егоцентричен. Обича себе си и поставя своите нужди на много по-високо ниво, отколкото нуждите на своята половинка. Той има силно сексуално желание, което задоволява често с различни жени. Този мъж не търси афера, а просто секс за една нощ. Независимо каква жена има до себе си, той има нужда да подхранва своето его и да си доказва колко велик мъж е всъщност.

Лъжецът

Този тип изневеряващ сваля своята брачна халка, преди да тръгне „на лов“. Той лъже, че е необвързан и прикрива изключително важния факт, че той не само е обвързан, а и дори е женен. Ако го заподозрат и го попитат – той ще отрече, макар че след като постигне целта си, вече не го интересува дали жената ще разбере истината или не. Този вид измамник заблуждава „жертвите“ си с мили думи и дори в началото им дава много сериозни обещания.
 

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.