Най-разпространените видове изневеряващи

Пазете се от тези мъже
26 дек 2014 23:00, Теодора Драгоева
69
Най-разпространените видове изневеряващи
Кадър от филма "Last Night"; Снимка: outnow.ch

Моралните ценности по отношение на любовта се променят с всяка година. Като че ли днес се приема за нормално човек да изневерява или поне на хората не им прави чак толкова силно впечатление.

Дори жените започват да настигат мъжете в това отношение, макар че все още доминира „патриархалното мислене“ и по този въпрос.

Може би не за дълго. Може би след някоя и друга година със започването на връзка хората ще бъдат с ясното съзнание, че изневярата е напълно част от играта. Дотогава обаче – внимавайте за следващите няколко типа изневеряващи мъже:

Безцеремонният

Обикновено този вид изневеряващ мъж е млад и безразсъден. Също така той е и много егоцентричен. Обича себе си и поставя своите нужди на много по-високо ниво, отколкото нуждите на своята половинка. Той има силно сексуално желание, което задоволява често с различни жени. Този мъж не търси афера, а просто секс за една нощ. Независимо каква жена има до себе си, той има нужда да подхранва своето его и да си доказва колко велик мъж е всъщност.

Лъжецът

Този тип изневеряващ сваля своята брачна халка, преди да тръгне „на лов“. Той лъже, че е необвързан и прикрива изключително важния факт, че той не само е обвързан, а и дори е женен. Ако го заподозрат и го попитат – той ще отрече, макар че след като постигне целта си, вече не го интересува дали жената ще разбере истината или не. Този вид измамник заблуждава „жертвите“ си с мили думи и дори в началото им дава много сериозни обещания.
 

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
до 24... преди 9 години
...идваха на гости с нея. Проста като гьон. Викам си е, намери я баш за него. Бяха заедно около 3 години. Тя го заряза, защото той се оказа страхлив, нерешителен и егоистичен. Дълго се обвинявах, че нещо не направих както трябва. Времето...времето. В момента той е сам, спи с която намери (приятели мои ми го казват незнайно защо, все едно ме е еня), а тя се усмихва щастливо от снимките, които виждам във Фейса в червената си дълга рокля със симпатичен мъж, с който са заедно от около година.
14
0
 
1
 
! Отговори
До 24 преди 9 години
Ж не съм аз, а аз сигурно съм онази, която ''ще се фърга". Като прочетох мнението й обаче се сетих за моя подобна история. Хубаво е да видиш нещата от позиция на времето. Обичах мъж преди години. Съдбата ни събра в един град. Всичко свърши в мен, в деня, в който приятелят му ми падна на колене да ме моли да оставам с въпросния обичан, защото нещата можели да се получат.Значи не идва той, а идва приятелят му? За какъв смелчага иде реч, а?! Намери си друга. Младичка, къдравичка, наивна..
13
1
 
2
 
! Отговори
kur4o преди 9 години
защо само за мъже се говори били такива унакива, а масовите курветинки в България дето за здравей и здрасти им падат гащите, за тях никой нищо не казва ;)
12
1
 
1
 
! Отговори
v преди 9 години
До АнонименИ защо да са по-подли и коварни, защото истината за вас колко сте грешни ви боли ли?
11
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тошке ,пиши за изневерите на жените-***,те са много по- подли и коварни!!!
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТЕ ЗАТОВА СПИНЬОСАНИТЕ СЕ УВЕЛИЧИХА С 50 % ЗА 20 ГОДИНИ.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чакаме принца на белия кон значи :D
8
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
прочетете обявите за запознанство по тв с насоченост нар музика от всяка обява лъханужда от доброта честност всичко което ти е липсвало в миналото го искаш сега над 60 гмоето скромно мнение че тая разюзданост в днешно време я нямаше пр в нашия вход с23 ап половината са вдовици и няма нито една връзка след това докато от сугрин до вечерслушам в гр транспорт как говорят момичетата ако бях момче не бих се омъжила никогатакава простотия такива думи как един смислен разго
7
2
 
23
 
! Отговори
redordead преди 9 години
ба си заглавието, ще кажеш, че жените не изневеряват...а тия дето си лягат с женени мъже, все едно не знаят, че са такива...
6
13
 
7
 
! Отговори
жена преди 9 години
жени ,никога не сключвайте брак,за 30 години брачен живот разбрах за 3 изневери на моят съпруг ,а аз глупачката съм вярвала в семейните ценности..
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много е прав 1-ви! С години пробвах с ласки, с нежност, с глезене, с кавги - стана само по-зле. Пустотата в семейното легло продължи. Един ден просто се изморих и към днешна дата вече не искам нищо от това, което исках преди, но ми остава само още една колежка от офиса, за да съм спокоен, че за година съм бил нежен с всички тях.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анон преди 9 години
Не са 2 типа, а един. Колкото и да се стараят да са уникални като визия, жените си носят една душевна лисича униформа.
3
0
 
26
 
! Отговори
revasionnn преди 9 години
Жената казва,че обича, но винаги си търси нещо по-добро.
2
5
 
33
 
! Отговори
А преди 9 години
Много кофти жени се навъдиха, само интерисчийки, няма да ти дадат любов, да са грижовни да са добри. За тва и мъжете кръшкат, няма лошо. Ако жената е добра мъжът никога няма да кръшка.Така че сами си го заслужават.
1
1
 
21
 
! Отговори
Ali Kemal преди 9 години
Taka e