5 типа жени, към които мъжете са алергични

Има няколко вида дами, които почти всички мъже ненавиждат
26 яну 2015 23:00, Теодора Драгоева
119
5 типа жени, към които мъжете са алергични
Снимка: outnow.ch

Всички сме свикнали с популярното схващане, че мъжете мечтаят за дългокраки манекенки с холивудска усмивка и коса до кръста. Истина е, че мъжете ценят женската красота, но дори и най-красивата жена на света може да им се стори отблъскваща, ако се държи по определен начин.

Всички мъже се надяват да открият жена, която да бъде добра в много аспекти, а не само като външност. Разбира се, предпочитанията на представителите на силния пол са различни.

Някои харесват сериозни, делови жени, други си падат по спортистки и балерини, трети мечтаят за авантюристка и т. н. Естествено, всичко това не може да е основен фактор при избора на партньор в живота.

Колкото и тривиално да звучи, почти всички мъже си търсят гадже с висок морал, с чувство за хумор, което да има сходни на техните интереси и с което да се чувстват специални.

Има няколко типа жени, които почти всички мъже намират за отблъскващи. Ето и кои са те:

1. Властната жена, която се държи като шеф
Една жена може да е едновременно привлекателна, успешна и силна. Тя може да има кариера, да е независима и амбициозна, въпросът е да не го демонстрира прекалено много. Мъжете се плашат от твърде войнствени и еманципирани дами, които се държат в личните си отношения, сякаш са на бизнес среща. Тези дами понякога забравят какво е романтика и започват да се държат твърде властно и студено с половинката си.

2. Жената без мнение
Мъжете не обичат жени, които се нагаждат по тях като пластилин. Жени, които нямат собствено мнение, нямат собствени цели и мечти, нито пък собствен живот. За всеки мъж е истинско изпитание да си задържи интереса върху такова скучно момиче.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
А тази гениална мисъл, че сексът или го обичаш или не и това било вродено, Сексът е като магнит. Какъв магнетизъм има между дърво и пластмаса? Всяко живо същество обича секса с правилното му магнитче. Е, това, че сте се оказали в комбинация дървесна не означава, че дърветата не изпитват оргазми от полъха на вятъра или от гъделичкането на буболечки в корените им... По-широко скроен бъдете и приемете, че не може ВСЯКА жена да Ви е навита като за последно!..жени от гейове не се възбуждат. Примерно.
53
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Другарю, ето няколко варианта в леглото ви да се окаже жена, която е "привлечена и заинтригувана", но според Вас "не обича секса":- платил сте си, за да е в леглото Ви, тоест сте си я поръчали и трябва да изпълни поръчката независимо от това, какъв мъж се окаже клиента,- пияна е доста и не й се е правило секс,- озовала се е в леглото ви, но при вида на малкия Другар всякакви илюзии са й паднали и съответно и либидото й е спаднало,- искала е да се възбуди,обаче фантазията в главата не стига..
52
1
 
2
 
! Отговори
До Елена преди 9 години
Аха ,даже съм си написал на едно листче стъпка по стъпка какво трябва да правя,че да не объркам нещо.Пак казвам-само два вида сте жените-такива дето им викаме ебливи и такива дето не стават за секс.Ако ще и младият Ален Делон да е с теб в леглото,ако не обичаш секса просто е мъчение и за жената и за мъжа.А иначе просто питам какво обича и какво не жената да и правят и да прави.Просто се дръжте в леглото като ку.....ви и мъжете ще ви харесват и няма да бягат от къщи
51
0
 
0
 
! Отговори
До 85 преди 9 години
Уважаема Другарке ! След като една жена е стигнало до леглото с мен това какво означава според Вас ,която сте тъй веща по тези въпроси.Че ме харесва ,че е привлечена и заинтригувана или просто иска да опита ще се подмокри или няма .Значи оправданията на жените които не обичат секса ,мога да ги сравня само с оправданието на мъжете ,които не им става ,ама все се заблуждават ,че при тях всичко си е наред ,ама ей на жената не е успяла да ги предразположи.А секса или го обичаш или не-вродено е
50
0
 
1
 
! Отговори
Eлена преди 9 години
До Анонимен 79:Държите се по един и същ начин с различни жени и очаквате да се държат еднакво и да харесват едно и също?
49
1
 
3
 
! Отговори
kjnfljnfljrnfkljrn преди 9 години
tursete si zena ot druga durzava
48
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Значи аз съм си един и същ ,с една визия ,нежен съм и съм галантен ,уважавам жените" - След малко ще почна да си мисля, че сте Купидон и сте универсално средство за възбуждане на всякакви жени! Ако не се възбуждат от Вашата Невероятна Харизматична Личност и Дон Жуановските Ви петДесетлетовни инструменти това означавало, че не обичат секса? Хайде де! Може да не обичат секса с ВАС! Малкооооо да си свалите самочувствието,нали? Ако може. Ако не може мислете се за Купидон. И носете семки да люпим!
47
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това ,че мъжът трябва да придизвиква възбуда и да е незнам какъв си е просто за оправдание на жените които просто не обичат секса.Значи аз съм си един и същ ,с една визия ,нежен съм и съм галантен ,уважавам жените .Как тогава една жена ме харесва и я възбуждам пък за другата трябва да си нося кремчета.А пакетче семки да и нося ли докато се мъча или някоя плетка.С кремчета се подготвям за жини ,които са на такава възраст ,че просто няма как да са хлъзгави.
46
0
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
79, господине, извинявайте, но когато искате да Ви е влажно и не сте сигурен дали Вие, с Вашия опит на 50 годишен мъж,който е бил с повече от 50 жени, когато не сте сигурен, че ще успеете с Вашата външност, опит, думи, подход да възбудите една жена с визия на манекенка, бъдете моля Ви, по-подготвен с помощни кремчета. Все пак не бива да се отказвате от хубавици заради някои неудобства породени, често,боя се,не само от жената, а и от мъжа, който трябва да предизвика възбуда в нея, че да е влажна.
45
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
хаха, колко мило... Сигурно ето такова е усещането да срещнеш жена, към която си алергичен/а.
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дрън ,дрън ,дрън.Има само два вида жени.Това ви го казва един 50 годишен вече мъж ,който е бил с повече от 50 жени.Та на въпроса-само два вида са.Такива, които обичат секса и такива за които секса е досадно занимание.Никакво значене няма с какъв мъж са.Аз се държа винаги по един и същи начин с всяка жена ,но реакциите и усещанията са различни.А от както една жена с визия на манекенка ми прожули инструмента със сухата си пещера бягам надалеч от разните красавици
43
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
74, оуууу, ама ти за коя се взе, скъпо? Да работя над себе си, че да съм достойна да се срещна с някакво женско-мъжко, което дава примери не от собствения си живот, пише наизуст, квалифицира думите ми СПОРЕД пола ми? Ти сериозно ли си въобрази, че си ми интересен/на?
42
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Eх, ако бях мъж! Щях да отида на това Велико Кафе с теб, жено, да кимам одобрително, да се усмихвам въобразявайки си как ти, жено, си Слънцето, което си е решило, че е значимо, защото му се хиля тъпо на дълготемието безсмислено и само се чудя ставаш ли или не ставаш за ...следКафе. Ех, ако бях мъж... колко тихо, споделено, разбиращо, уважително щеше да бъде...ех, б?си късметлийката дето съм! Пу!
41
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
Аха, значи ако бях мъж думите ми нямаше да се разтълкуват като: "имаш мнение по всички въпроси, не харесаш различно мнение от собственото, има отговори за всичко и изпада в безсмислени спорове" и щях да се класирам за Великото Кафе?Впечатлена съм. Направо си отдъхнах, че не заслужавам подобна "чест". След малко ще почна да лея горки сълзи заради пропуснатото общуване с алабаланикащи индивиди.... пс Полът при алабаланикащите няма значение. Никакво. Те са еднакво клиширани... Ех, а ако бях мъж!
40
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Аха! Ето пак! Ти кое си: мъжът/жената, който разсмива и се чувства недепресиран/а (щот бил направил нещо си ???) от това или си мъжът, който стой срещу разсмиващата жена и й се кефи, без изобщо да вдява какво има вътре в нея докато те разсмива? Като обясниш кое си в ситуацията, може и да ти обясня как стоят нещата от моя гледна точка, щот аз алабаланици мразя да пиша! Безсмислени са и са кухи като клишета.
39
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
65, а колко е сложно да напишеш ЖЕНА Съм или МЪЖ съм!? Колко да е сложно?! Аман от неопределени!!!Аз съм жена. Колко да е сложно да го напиша? КОЛКО?! ****нари.
38
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Изводите за мен? Накарал една жена да се усмихне. Все тая. Аз разсмивам всеки мъж, който се доближи до мен. Това лекува ли болка, прави ли те значим, чувстваш ли се обичан от това, че някоя ти се хили за 5 мин...? Като удавник ли се хващаш?! Всеки мога да разсмея?! И кво? Спрях.
37
0
 
3
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===Здраво "лелче" Днес явно си първа смяна.
36
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
!! ?аси, даже не мога да схвана с мъж ли си пиша с жена ли?! От сто гледни точки пише и на нищо не учи. Както и да е. Много здраве на жената.
35
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
Хубу. Защо тогава обясняваш какви хора имало, като си друга? Дървени философи. Тя била суууупер добре и щастлива, ама виж ти имало и нам си кви други хора! Ами да има! Какво ги описваш? И като даваш пример с тези...другите, какво постигаш с това?! НИЩО! Да споделим ***?ания живот на другите? Аре бягай и не ме занимавай с жени, които се били променяли заради бившите си, ама ти неси от тях!? Е, колко да тежат думите ти?! Нихтс. Уф, аре стига.