5 типа жени, към които мъжете са алергични

Има няколко вида дами, които почти всички мъже ненавиждат
26 яну 2015 23:00, Теодора Драгоева
119
5 типа жени, към които мъжете са алергични
Снимка: outnow.ch

Всички сме свикнали с популярното схващане, че мъжете мечтаят за дългокраки манекенки с холивудска усмивка и коса до кръста. Истина е, че мъжете ценят женската красота, но дори и най-красивата жена на света може да им се стори отблъскваща, ако се държи по определен начин.

Всички мъже се надяват да открият жена, която да бъде добра в много аспекти, а не само като външност. Разбира се, предпочитанията на представителите на силния пол са различни.

Някои харесват сериозни, делови жени, други си падат по спортистки и балерини, трети мечтаят за авантюристка и т. н. Естествено, всичко това не може да е основен фактор при избора на партньор в живота.

Колкото и тривиално да звучи, почти всички мъже си търсят гадже с висок морал, с чувство за хумор, което да има сходни на техните интереси и с което да се чувстват специални.

Има няколко типа жени, които почти всички мъже намират за отблъскващи. Ето и кои са те:

1. Властната жена, която се държи като шеф
Една жена може да е едновременно привлекателна, успешна и силна. Тя може да има кариера, да е независима и амбициозна, въпросът е да не го демонстрира прекалено много. Мъжете се плашат от твърде войнствени и еманципирани дами, които се държат в личните си отношения, сякаш са на бизнес среща. Тези дами понякога забравят какво е романтика и започват да се държат твърде властно и студено с половинката си.

2. Жената без мнение
Мъжете не обичат жени, които се нагаждат по тях като пластилин. Жени, които нямат собствено мнение, нямат собствени цели и мечти, нито пък собствен живот. За всеки мъж е истинско изпитание да си задържи интереса върху такова скучно момиче.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
57, няма значение какъв си или каква си. Пишеш нездравословни и неотрезвяващи факти, с които някои могат да се оприличат, а такива хора....нямат нужда от споделяне на нещастието си. Те имат нужда от отрезвяване и крачка, за да продължат напред, към тези, които наистина ще ги ценят и обичат, заради това, което са, не заради това, което са си внушили, че са в живота на някой....преходен и незначещ. Спирам.
33
0
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
Имах един такъв разговор преди време с един много опитен и изживял индивид. Зададе ми въпрос и разговорът приключи: "Кое, кое може да те спре да си с жената, която обичаш? КОЕ? КОе оправдание ще измислиш в главата си, за да не СХВАНЕШ, че там обич няма?". Разговорът приключи. Така че мани я тази глупост за обсебването. Игри на ума. Нищо повече. Нищо. Повече.
32
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
От кое си обсебена? От мъжа, който те е зарязал и сигурно никога не те е обичал или от илюзията си за това какъв е бил той, можело е да бъде, проекциите, които си правила отгоре му и глупостта, че са били реалност? В момента, в който намериш отговора, събереш 2 и 2, напишеш списъка с това, което ДЕЙСТВИТЕЛНО се е случило и накрая дръпнеш чертата и кажеш: Да, той отиде при друга! ...тогава ще се отърсиш от глупавите си мисли и идиотщините в главата ти. Елементарно.
31
0
 
4
 
! Отговори
=== преди 9 години
Леле...прочетох статията.1. А като правя секс мога ли да се държа като шеф или много много да не го демонстрирам?2. Това е идеалната жена за брак. Несъгласни? Лепиш си я и си хойкаш по която сакаш.3. Заплаха, че може да намери някой от приятелите му за по-....хехе, симпатични. Комплексарско е това, пиленце. Обичам бира. Обичам да се смея. Нищо не може да замени шегите с МЪЖЕ.4. Мда обичам луксозни...пакетчета чай. Е, ко, лоша ли съм?5. Разбира се, че с гръм и трясък. По вълнени чорапи ли?
30
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
47, това послание за кого е: за тарикатите, чиято цел в живота е да обходят възможно най-много в?гини и ан?сни отверстия и устни кухини, за тъпанарите,които зарязват жените си, защото са надебелели или още по-зле защото са забременели от ТЯХ и примерно не им се прави секс, докато са в нЕкой си месец,за некадърниците, които се развеждат по мин 3 пъти, защото жените им били психически неустойчиви, а не схващат,че ТЕ са пълни мухльовци или пък за мързеливите жени, които хванат ли някой се освинват?
29
1
 
1
 
! Отговори
Иванова преди 9 години
Аз се определям като жените от 1, 3, 4. Е идеално ми е!
28
0
 
0
 
! Отговори
невидимка преди 9 години
властна жена - "привлекателна, успешна и силна,...да има кариера, да е независима и амбициозна,...войнствени и еманципирани дами,....твърде властно и студено."Като изключа последното, мисля че това са определения за средностатическа жена работеща в голям град в западните страни.
27
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
Хахахаха! Мъжът можел да окаже влияние върху визията на жената?! И от къв зор е направила тази невероятна промяна, след като онзи, ВЕЛИКИЯТ мъж я е ***...таковал качествено и я зарязал? Аха, тя се била променила ЗАРАДИ него и не поглеждала ДРУГ Мъж, пак заради него, обаче се променила физически и се харесвала!! *** овце!
26
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Тя най-накрая се харесва!" - о, ни думай! Най-накрая се харесала милата! Харесала се, ЧАК след като оня я е зарязал и тя страдайки като разблеяло се добиче се натруфила и накиприла и се затворила като килия на женски манастир пред дявола!? Що? Ам, заради бившия й, който я бил зарязал?! Ко?! Така, драга моя или скъпи мой не се прави. Никой и никъде не трябва да определя това дали ТИ се харесваш или не!? Независимо в чия дупка ще си завре оная работа! Жал ми е за такива жени!
25
0
 
4
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Всеки се променя. Една жена може и да е еди-каква си, но след време може да се промени, може би с малко помощ от мъжа" - Една от най-големите илюзии на влюбените мъже и жени. Абсурд! Може леко да се ошлайфаш обаче да се промениш, цъ! И шлайфането става пи умните."Ако държи Жената да е с него ще полага грижи за осанката си.И здравето си,нато цяло." - Ако се грижиш за здравето и вида си, го правиш заради САМАТА теб, не заради друг. Ако е второто - жалка история. Да фанеш някой и после...дроб.
24
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
в българия мъжете са алергични по рождение искат пари без да работят и учаттези бълг младежи не разбраха че без висше образование са изгубени освентова не ходят в казарма та още повече се усложнява работатаи като гледам как и какво пишат пофорумите изпадам в ужас от перспективата
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки се променя. Една жена може и да е еди-каква си, но след време може да се промени, може би с малко помощ от мъжа. В този смисъл всичко изброено в статията не е вярно.
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно-статията е какви жени харесват или не харесват мъжете пък е написана от жена.Тя от къде знае какво харесват мъжете.това за дългите крака ,големите цици и прочее са пълни глупости.Бил съм с жена ,която беше като манекенка но в леглото абсолютно дърво.Значи мъжете харесват развратни и обичащи секса жени.Другото е ала бала
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименСам ще ти е най-добре.
20
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има и още - моята жена беше хубавка, нежна, грижовна, умна, работлива, отговорна, лоялна и секси, ама пак я зарязах, заради един недостатък - не се подчиняваше безропотно. Пък аз съм толкова велик, че не позволявам някой да ми дава акъл.
19
1
 
22
 
! Отговори
бла преди 9 години
Банална и глупава статия.
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбира се, че мъжете харесват привлекателните и поддържани жени. Само ***, който никога не е имал привлекателна жена би говорил нещо по-различно. Какъвто мъжът във връзката, такава и жената. Семействата, успели сами в живота и стигнали поне до средната класа, са хора кариеристи, хора със силен характер. Типичният загубеняк, за който всеки богат е с крадени пари, е ясен- със злобна затлъстяла жена с лоша професия, със сбъркана ценностна система.
17
0
 
27
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
хммм, аз па съм алергичен към жени тип пайнерки - проста, нагла, с особенно мнение по всички въпроси
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много правилно!
15
3
 
3
 
! Отговори
Starija hush преди 9 години
Vaznoto e da nema psihi4eski problem.Za drugite nedostataci vinagi moga da naprava kompromis.No dosega v zivota si ne mozah da namera psihi4eski zdrava zena.Izob6to ima li normalni zeni ili samo na men sadbata mi nabutva takiva.Na vseki 10 godini se nalaga da gi smenjavam I kakvo?Premenil se Ilia I se ogledal pak v tia.