Какво е да имате връзка с мъж Риби

Кои са храктеристиките на представителите на тази зодия
28 яну 2015 07:32, Теодора Драгоева
28
Какво е да имате връзка с мъж Риби
Адам Лавин; Снимка: Out

В живота ви се е появил мъж със зодия Риби? Вероятно се питате какво трябва да очаквате от него. Разбира се, хората не бива да бъдат съдени само по техния зодиакален знак, но едва ли някой може да отрече, че зодията играе важна роля във формирането на характера на всеки човек.

На първо място, от Рибите трябва да очаквате милосърдие, адаптивност, умение да приемат позицията на другия, както и развита фантазия. По отношение на отрицателните характеристики бъдете готови за свръхчувствителност, нерешителност, мързел и понякога склонност за самосъжаление.

Трябва да знаете, че личността на Рибите трудно може да бъде формулирана. Мъжът с тази зодия е мистериозен и неуловим. Той се повлиява от заобикалящата го среда, както и е много състрадателен. По тази причина представителите на зодията са по-склонни да чувстват болката на хората около себе си.

Друго характерно за Рибите е, че когато човек от този зодиакален знак е щастлив, на него му личи много. Обратното също е вярно – ако мъж Риби се чувства тъжен, той дори може да изпадне в голяма депресия. Ето и нещо интересно – представителите на тази зодия имат интуитивни и психически способности повече от всички други зодиакални знаци.

Мъжете Риби се страхуват от отхвърлянето и се опитват да се отнасят с хората така, както биха желали да се отнасят с тях. Често не могат да отказват от страх да не наранят чуждите чувства. Рибите обичат да бъдат с хора, които отключват техните емоции, защото самите те са много емоционални и имат нужда да го показват.

Любовни отношения с мъж Риби:

Той е изключително добър, романтичен и чувствителен. Така че, ако сте от жените, които искат да имат достатъчно чувствителен мъж до себе си, Рибите определено са добър избор. Проблемът при повечето представители на тази зодия е, че имат нереална представа за любовта. Парадоксално, но мъжът Риби се нуждае от жена, която да го държи здраво стъпил на земята, а не романтичка като него. Добре е дори половинката на мъжа с тази зодия да може да доминира, но умело. Рибите имат нужда да получават чувствителност, щедрост и състрадание.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: зодиярибичувствителен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всички риби са поне бисекс, да не кажа ...
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Даже плачат на саме !
5
0
 
8
 
! Отговори
риби преди 9 години
мамка му такива сме!!!
4
0
 
11
 
! Отговори
6a stawam ba6ta?!? преди 9 години
Hahaha...az sym riba i naistina opisanieto e wqrno
3
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като да имаш връзка с друга жена. Разликите са малки.
2
1
 
9
 
! Отговори
тони преди 9 години
ми мъж ве . ко искаш, кошница ли
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимката кърти