Безмълвните желания на жените към мъжете

Какво дамите спестяват на половинките си, а не трябва
22 фев 2015 23:00, Теодора Драгоева
61
Безмълвните желания на жените към мъжете
Снимка: outnow.ch

Жените са известни като много по-отворени и приказливи същества в сравнение с мъжете, но истината е, че често и те не са съвсем откровени към половинката си. Жените си имат тайни и една от тях е, че спестяват някои неща на мъжете си, с което понякога създават напрежение във връзката.

Ето и някои от тези тайни, които жените премълчават пред своите партньори:

1. Дамите искат мъжете да поемат инициатива

Повечето жени искат някой друг да ги обгрижва, а не все те да се товарят с планирането на съвместния живот с половинката си. Жените искат мъже, които поемат инициативата... поне от време на време. За тях това би значело, че мъжът е ангажиран с връзката точно толкова, колкото са и те.

2. Жените искат да бъдат изненадвани по-често

Всички жени обичат изненадите и тайно мечтаят техният партньор да покаже своята креативност и да ги впечатли с нещо неочаквано, сладко и забавно. Така той ще покаже, че жената е специална за него, че я обича и цени.

3. Жените се страхуват, че друга може да привлича любимия им повече

Всички дами имат скрит страх да не би любимият им да си пада чисто физически по друга жена – колежка, приятелка, съседка. Всяка жена изпитва ужас, че партньорът ѝ може да си фантазира друга, докато прави любов с нея.

4. Жените искат мъжете им да бъдат по-искрени

Жените мечтаят за искрен и лоялен мъж. Няма представителка на нежния пол, която да обича да бъде заблуждавана и мамена. Независимо от ситуацията, жената предпочита да чуе истината, дори тя да е болезнена.
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
До настоящ 2, бивш 3: eто, надявам се, че сега ти е ... мирно. Не ти се налага да попадаш на четива, които не са ти удобни...явно...на мира. Почивай си.До 3 "комплексарка" е жена, която живее със страхове ("Жените се страхуват, че друга може да привлича любимия им повече"). Външният й вид, поведението й, нахакана ли е външно или не няма значение.
12
0
 
3
 
! Отговори
Жена преди 9 години
По т.7 - винаги ще намериш време за приятелка: пращаш мъжа да гледа мач/ пие бира с приятел/и, а ти излизаш с приятелка. По-скоро бих споделила, че глътката въздух се състои в това да сме за малко сами - не ми е приятно да си правя маска на лице, да се епилирам пред половинката. Тогава искам да съм сама - или поне в друга стая. Нещата не са толкова сложни, ние ги правим такива. По т.3 - и жените се заглеждаме. По т.8 - имаме си огледала и кантари, ако не искаш да чуеш нещо, което не ти харесва -
11
0
 
4
 
! Отговори
Бай Гошко преди 9 години
Нищо не трябва да се премълчава и като казвам нищо, нямам предвид факти като примерно "днес бебето се опика и забравих да му сменя пелените". Има начини да се кажат нещата къде по-деликатно, къде в по-прав текст. Това че някои не умеят (или не искат, или и двете) си е техен проблем. Колкото повече такива неща се отлагат във времето, толкова по-зле. За съжаление обаче много хора разсъждават първо на принципа, че не са длъжни да се отчитат на някой и след това всичко останало.
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до: 11Големината на портфейла е много по-важна от пищова. Имат ли пари ще си намерят с пищоФ по тяхно желания, а теб ще те цакат, пускайки ти от време на време да га оправяш, а ако искат ново палто или ботуши, може и *** да направят. Абе това съвременните жени са *ати ***. Само парите гледат. Безкрупулни са отвсякъде. Какво ли не правят за пари...
9
3
 
12
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
Истината е че днес е по лесно да удариш шестица от тотото отколкото да не попаднеш на ***.Толкова са меркантилни и безскрупулни , че са готови да си правят една на друга мръсно , само и само да гепят някой който да ги възнаграждава за креватните им способности.За днешните парцали не е от значение ,че е 20 години по стар от тях ,че е женен , че има деца ... за тях е важно , да им дава пари и всичко е ОК.Но едно нещо забравят , че неусетно ще станат на 40 години и няма да има кой да ги ...
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се, кое предпочитат в днешно време жените:Малък пищов и голям портфейл или обратното...
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Странни са жените...станат ли обаче откровенни стават малко цинични. Преди години една все ми обясняваше че пищова ми бил голям а портфейла малък
6
1
 
10
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Държа да отбележа, че от целия ти пост най ми харесаха финалните ти посладния, присъщи на един възвишен и мъдър човек като теб. Набеждавайки авторката за лекомислието й със забележката да обмисли малко, последствията от писанията си , защото горко му на , който тръгне да се води по нейните необмислени съвети обричащи хората на крах във взаимоотношенията им. Чудя се да се смея ли или да плача като знам, че жена трябва да си търся скоро.
5
3
 
23
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Много сте ми интересни всички такива като теб ... Може ли публично да се възмущаваш от това, че авторката предлага честност към партниора ти след като са те изплющяли в някоя дискотека,кръчма,кола, тъй като разбираш ли водело до раздяла в ~ 90% от случайте. Е кво да прави с теб тоя човек след това? Една гума втора употреба? И цялата ти умопомрачителна логика се крепи на това, че "някои не могат да понесат измамата,заблуждението,изневярата,лъжата." и затова нека ги лъжем.
4
7
 
25
 
! Отговори
Ххх преди 9 години
Искат (голем) и пари(много) , за друго не се сещам
3
0
 
24
 
! Отговори
до === преди 9 години
Много крайно мнение. По т.3, понякога и на най-нахаканите мадами им изневеряват, не е задължително да си комплексарка.
2
2
 
26
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Що най-после не намериш някой да ти го сложи, че да мирнеш?
1
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво предлага Авторката? Признание! Не всеки може да понесе Истината! В 90% от случаите признанието води до развод,раздяла.И не само,това.Човека на ,който му е отредено да понася е възможо никога да не го направи.Някои не могат да понесат измамата,заблуждението,изневярата.Лъжата.Е? Авторката е хубаво ,преди да пише да обмисли малко, последствията от писанията си.В случай,че човек започне да се води по нейните необмислени съвети.Според, тях обричаш хората на крах във взаимоотношенията им.