Какво е да имате връзка с жена Везни

Кои са отличителните черти на дамите от тази зодия?
18 мар 2015 17:00, Теодора Драгоева
29
Какво е да имате връзка с жена Везни
Моника Белучи; Снимка: Dolce & Gabbana

Жената Везни въплъщава честност, справедливост и чувство за баланс. Тя има дар слово, затова обикновено е много комуникативна.

Освен това представителката на този зодиакален знак се слави със своята харизма, която неминуемо привлича и завладява хората наоколо.

Дамите Везни въплъщават в себе си Ин и Ян и са възхитителна смесица от логика и хаотични емоции, недостатъци и чар. Въпреки това те винаги са отворени за разума и добродушно ще признаят грешките си, ако вие достатъчно добре ги убедите в правотата на своята позиция.

Любовни отношения с жена Везни:

Тя е управлявана от Венера и винаги търси хармонични партньорства. За жената с този зодиакален знак е много важно във връзката да има равновесие и партньорът ѝ да бъде добър любовник, който да я радва с рози и малки жестове. Жената Везни се наслаждава на това да бъде обичана и се отдава напълно на този, с когото е решила да бъде.

Въпреки че представителките на тази зодия могат да ви изглеждат спокойни и съсредоточени, те могат да бъдат много игриви и романтични, когато се отпуснат.

От друга страна, когато жената Везни се влюби истински, тя със сигурност не би играла игрички със своя избраник. Дамата с тази зодия е безпристрастна и понякога болезнено честна.

Още по темата по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
16
 
22
 
! Отговори
99 преди 9 години
Най-пресметливите жени в зодиака, водени винаги от интерес, страх я е винаги да не и изневериш не щото мн.те обича / те обичат само себе си/ , а понеже да не би да си харчиш парите по друга. Те самите изневеряват, женствени, кокетни, игриви, лъжливи, лесно можеш да ги харесаш и да се подхлъзнеш към тях..