По какъв начин кръшкачите винаги се издават

4 типа поведение, заради които те будят подозрение
29 мар 2015 22:41, Теодора Драгоева
69
По какъв начин кръшкачите винаги се издават
Снимка: outnow.ch

Няма нужда да наемате частен детектив, ако имате подозрения, че партньорът ви ви изневерява. Истината е, че ако имате някакви съмнения, необходимо е само да започнете да наблюдавате по-внимателно половинката си, и скоро ще я уловите в крачка.
Защо ли? Защото повечето кръшкачи не успяват да прикрият следите си или изобщо не се стараят да го направят.
Ето и 4 причини защо те винаги намират начин да се издадат:

1. Кръшкачът вярва, че половинката му няма да го хване в крачка.
Това е изключително ключова причина – измамникът просто е смел, защото смята, че половинката му няма да се усети за изневярата никога. Точно затова някои мъже и жени продължават да поддържат извънбрачната си връзка дълъг период, като с времето стават все по-смели в действията си, поемайки все повече рискове. В крайна сметка дългосрочният им партньор започва да усеща, че е лъган, именно заради нелепите, зле скалъпени лъжи.

2. Кръшкачът смята, че половинката му ще му прости.
Много измамници, независимо от пола им, смятат, че като се разкаят за деянието си и половинката им веднага ще си ги прибере обратно. Те смятат, че грешката им не е достатъчна причина за развод или раздяла. Именно затова не се крият вманиачено, а оставят следи след себе си.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимни е по-лесно преди 9 години
До Резон и !!!Да не би да сте семейна двойка, която си разрешава проблемите тук във форума? :)
27
1
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
27, "И тук не става въпрос за нищо повече от нагон и природа ;)"По този повод, ти защо не споделиш на партньорката си, че си последвал нагона и природата си? По този начин ще докажеш колко много я цениш и тачиш, защото ще й дадеш правото на избор да последва собствения си нагон и природа. Обаче на Големия Играч тази игричка не му харесва, нали? Е, как ще му харесва, когато ЖЕНСКИЯ нагон и природа е да избира винаги НАЙ-Качествения екземпляр, а ти,г-н Играчо не си. Ти си от имитаторите. Плюнка.
26
1
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
"доблестен и честен спрямо нея мъж, мъж,който даже да боли знае как да поднесе истината" Между другото ето тези мъже винаги са лесно разпознаваеми. Толкова открити, че все едно са си отворили ребрата и ти казват: "Черен съм! Боли от мен, ама съм такъв. Познавам се. Виж ме. Направи избора." Толкова лесно разпознаваеми са, че господата Големи Играчи бягат от тях като дявол от тамян. Жалко, че малко жени могат да ги оценят. Жалко. Тези Жени са истински обичани, защото тези Мъже могат.Стига толкова.
25
1
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
...да избере да бъде с доблестен и честен спрямо нея мъж, мъж,който даже да боли знае как да поднесе истината. Това е да си играч. Не е играч, господинчото, който се крие като мишок и замазва живота си в лъжа. И не само своя, а този на жената, която той, глупендера, си въобразява, че го обича. Какво точно ти обича? ТЕБ ЛИ? Истинският теб ли обича? Лъжецът? Ето това значи да си ниЗък, да не обичаш и да знаеш какво е да те обичат. Обичат илюзията за теб, а ти знаеш, че тя е Лъжа.
24
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
34...Криеш, аз да не я нараниш? Самият факт, че си мислиш, че ще я нараниш, означава, че вече си я наранил. Подпокал си доверието, съграждаш отношенията ви на лъжа. Драми да нямало? Защо да има драми? Защото използваш брутално наивността на някоя, която те обича и ти вярва. А може би използваш глупостта й. Ето защо мъжете като теб обичат глупави жени. Не е за всеки мъж да има жена, която да има смелостта да не излъже. Ако не лъжеш жена си, това означава, че я обичаш и даваш свободата да избере.
23
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
34, схващам, обаче "хора, които могат да го правят без да се налага да има драми след това, хора които имат достатъчно акъл та да не се налага половинката да е наранена." ще ти дам пример: какъв точно акъл трябва да имаш ти, големи играчо, че да не нараниш жена, която те обича и вярва, че си й верен, тоест не извършваш сексуални действия с други жени? Жена, която ти има пълно доверие и вярва на всяка твоя дума просто, защото е такава. Ти какво правиш? Криеш се да не разбере?Е, вече си ниЗък.
22
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
40, попитах какво има предвид с това "Пропуснала съм много ценни хора".Какво означава това "пропуснала" от гледна точка на тема свързана с "изневяра"?
21
0
 
0
 
! Отговори
до 39 преди 9 години
И защо трябва да значи това???
20
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
37, Пропуснала съм много ценни хора, това пък какво значи? Пропуснала си да спиш с тях? Интересно.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как по-ловко да прецакаме другарчето си!! Това е изневярата!
18
1
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Ima 3 tipa hora. Horizontalni, vertikalni I horizontalno-vertikalni toest poligamni, monogamni, niakakva smesica mejdu poli I mono(tip "rezon", s komentarite po-dolu). Horizontalni: tyrsiat plosht za iziava,materia, tela. Vertikalni: tyrsiat izrastvane nagore, dusha, bez da se pileiat izlishno s telesa. Smesenite:smeseni, namirashti opravdanie za "igrata", v koiato vinagi ila losers,samo da ne sa te.Tova im e igrata.
17
0
 
2
 
! Отговори
Резон преди 9 години
Грешка"И да полигамията е изключение с" исках да напиша моногамията ;)
16
0
 
11
 
! Отговори
Резон преди 9 години
Явно не сте схванали.Игра е изневярата и тя е за професионалисти т.е. за хора, които могат да го правят без да се налага да има драми след това, хора които имат достатъчно акъл та да не се налага половинката да е наранена.И да полигамията е изключение с правилния човек, но не забравяйте, че е временно изключение - ние хората винаги търсим идеала - партньор, работа, хоби, среда...и винаги има нещо над идеала.
15
4
 
9
 
! Отговори
30 преди 9 години
''Според мене е тъпо да си развалиш семейството защото мъжът ти е отишъл за няколко часа на хотел с колежка."'Разбира се. Колегата също се справя добре. Даже по-добре от мъжа. Никой не знае и си живеем щастливо като семейство, в което ядем заедно, лягаме заедно, имаме сметки заедно, деца заедно, доверие никакво нямаме заедно, щастливи сме. Гледаме се и мигаме знаейки, че сме .... заедно? хахаха
14
0
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
29, Ти - ЕДВА ли.
13
0
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
29, може би. Тя може би те обича. Ти - една ли.
12
1
 
5
 
! Отговори
!!! преди 9 години
27, кое е точно играта да си полигамен? Да лавираш между жените или мъжете, с които правиш секс, БЕЗ да разберат другите ли? Голяма игра. Да прецакаш кой по-точно? Кой е загубилият тази игра? Я да помислим. И загубилите играта какви са ни на нас, победителите?Страшна игра, хахахаха.
11
0
 
10
 
! Отговори
!!! преди 9 години
"'Моногамията не е правило, а изключение ....''Точно така. Моногамията е изключение и Тя е игра за професионалисти, тоест над Животното, за Човеци с Емоции, над отвъд онождането. Не полигамията. Ако полигамията е природа, каква игра е това, като е съвсем естествена реакция на отдадените на инстинските си хорица? Само, че да си моногамен изисква повече сила, а и се иска Правилния Човек, с който да си моногамен. Ако не обичаш, разбира се, че се отдаваш на животнинските си инстинкти. Игра? Не.
10
5
 
8
 
! Отговори
Резон преди 9 години
Пълни глупости! Хората по природа сме полигамни, а моногамията е право на избор, което си налагаме в дадена връзка. Моногамията не е правило, а изключение в което за известно време се чувстваме добре. Винаги има как и с кого да се кръшне, но и това е въпрос на отговорности, емоции и най - вече здрав разум. Когато нещо се прави с достатъчно мозък не е необходимо да се наранява някой или да се разбира. И тук не става въпрос за нищо повече от нагон и природа ;) Това е игра за професионалисти!
9
0
 
5
 
! Отговори
!!! преди 9 години
А това да лъжеш, да обясняваш, че си големия е?ач/играч, обикновено ***?аваш и играеш най-вече със себе си, да си трайкаш, че някой мъж те тачи, защото си му някоя си там странична, за час два на седмица, това не е за хвалба. Хвалба е за хората, които не МОГАТ по друг начин. Те не знаят какво е да обичаш, те не знаят какво е отдаване, те не знаят какво е болка. Те са едни елементарни амсалаци и туй то. Духовни, продажни, водени от половите си органи заблуденяци. Жени или мъже все тая.