Уроци за любовта и живота от "Сексът и градът"

Оказва се, че да си необвързан не е проклятие
20 май 2015 23:00, Михаела Лазарова
12
Уроци за любовта и живота от "Сексът и градът"
Снимка: Outnow.ch

Винаги когато жените се срещат с приятелки, една от обсъжданите теми е любовта и партньорствата. Също като в любимия ни филм "Сексът и градът" споделяме нашите трепети и разочарования. 

Това безспорно е една лента, от която можем да научим ценни уроци за любовта и живота. Нека си припомним някои от тях. 

Винаги продължавайте напред. 

Лесно е да се даде подобен съвет на човек с разбито сърце. Ако си спомняте, във филма 4-те дами често преминаваха през любовни разочарования, но сякаш с лекота ги превъзмогваха. Направете това правило в стил "Сексът и градът" да важи и за вас. 

Каквото било, било. Животът продължава, а вие трябва да продължавате да се движите напред. 

Обсъждането на важни въпроси е от съществено значение, преди реализирането им. 

В част втора на игралния филм, само за миг целият свят на Кари се срути. Да, сцената, в която Тузаря не бе готов да поеме сериозен ангажимент, оставяйки любимата си облечена в бяла рокля, сама пред олтара. 

Ако някой има проблем със задълженията, това трябва да стане ясно преди брака, общото съжителство или появата на децата. Затова обсъждането на тези важни въпроси изисква време, понякога повече, отколкото ни се иска.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
10
 
! Отговори
жена преди 8 години
Филмът е изключително *** не защото става въпрос за феминизма, а защото вменява на жените идеи, че да бъдеш куха кифла, която се вълнува само от модни ревюта, парцали и дали ще й се обади еди кой си е върха, на това, което могат да постигнат!
8
1
 
6
 
! Отговори
от 5 преди 8 години
Моля ви се, не ми говорете за еманципация, защото сами не си вярвате. На жената се пада да бъде майка и която от вас е майка знае какво значи това, колкото и добър мъж да има и колкото да й помага и да я замества. Просто животът ни е определил тези роли и няма как да избягаме от това. Еманципирана жена, превърнала се в мъж, и едновременно с това и майка? Това е малко като по времето на комунизма, когато всички трябваше да бъдем равни. Айде да не живеем с илюзии. На практика това не работи.
7
1
 
5
 
! Отговори
от 5 преди 8 години
Жена съм и като семейна се чувствам по-добре. Останалото е изхабяване, безсмислие, безизходност и отчаяние. Освен това много приятелки се изпоразведоха, няма една щастлива. Не ми ги говорете тия от сериалите. Няма нужда да се защитавате. Сега е и пълно с млади глупачки, които просто раждат по едно дете на някой случаен и са горди, че станали майки, а после теглят сами теглото... А до 6 - на мъжете, на много от тях им е в природата да си имат бройки и да си живеят свободно, те са си добре така.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
който си моделира живота по ''уроци'' от ТВ сериали не емного в ред.Тези в крайна сметка всички завършиха с приятел/Съпруг,две от 4те даже и с деца :) та по въпроса -съвсем нормално показваше сериала какви са отношенията между хората в голям град .Сега на някои мъже /като номер 5 :) явно /не им харесва жени да имат фин .независимост и да се отнасят с мъжете ,така КАКТО МЪЖЕТ ТРЕТИРАТ ЖЕНИТЕ :) но като премине този стадии -всички си намират ''майстора '' както казват хората..
5
2
 
7
 
! Отговори
do 5 преди 8 години
До Анонименне е лошо да си ''плейбой'' ,ама е до време,изкарваш си парите ,правиш каквото ти е кеф ,но мъжете специално се превръщат в дърти ку*ва*и,да си сам и да ползваш жените /само за секс/ -доста разходи.Особено за мъжете-превръщат се в някакви ***,ползващи само ***,заразени с болести.Дърти мъже ,с шкембе ,с претенции за млада жена -пълна отврат.Пълн ое с дърти ергени на 45-50 -60- год -които се сетили да си търсят млада жена ,за да правят сеймейство,пенсионер за баща -ужасс.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е лошо да си еманципирана, да си изкарваш парите и да си правиш каквото ти е кеф (и това сме го минали), но жените специално се изтощават така. Да си сам (и само да ползваш партньорите за секс), не си е работа. Поне за жените. Превръщат се в ***, с колкото и скъпи дрехи да са. Душите им се изхабяват, стават празни, озлобени, няма какво да предложат... Абе, иска се голяма интелигентност и себеуважение, за да не се превърнеш в ***, ако водиш живот като тия 4-те.
3
7
 
7
 
! Отговори
Юрдан преди 8 години
Да голям урок нЕма що, накрая отворената блогърка след като нито един мъж не и хареса си остана сам самичка на 40+ години. Стойте си сами дами гледайте тоя *** филм и се нахъсвайте че да си сама не е проклятие. Ама един мъж на 40 е машина, а една жена на 40 е чао... тея мъже на 40 излизат с 27-30 годишни а на жените на 40 какъв им е таргета....може би 25-27 годишни младежи да се фукат пред приятелките си... за малко ?!?хахахаххахах
2
3
 
5
 
! Отговори
Любител чекиджия преди 8 години
По цял ден обичам да си го барам. Гледам мадамите зад пердето и му троша главата.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох, майко! Уроци за любовта и живота от тая помия! Как изобщо ти дойде на акъла, Михаела?А между другото, тая статия вече сте я публикували.