Любовен хороскоп за 25 - 31 май 2015

Любовният климат никак няма да бъде слънчев
25 май 2015 08:25, Михаела Лазарова
1
Любовен хороскоп за 25 - 31 май 2015
Снимка: freeimages.com

В последната седмица на май любовният климат няма да бъде слънчев за някои представители на зодиакалните знаци. Очакват се конфликтни ситуации, но въпреки тях, място за романтика ще има. Вижте какво показва звездната карта. 

Овен 

В последната седмица на май сякаш настъпва някакво объркване в любовния живот на Овните. Възможно е да настъпят ситуации, които да ви накарат да се замислите дали да не прекратите връзката. Не бързайте! Също така, не се ангажирайте с мнението на близки и приятели относно любовния ви живот. 

Телец 

Обвързаните Телци и по-специално тези, които скоро са открили любовта, ще преливат от романтика. Желанието ви да разкриете вашите силни чувства и намерения към любимия човек е голямо. Въпреки това бъдете деликатни с думите. 

Близнаци 

През тези дни няма да има особено раздвижване в любовния живот на Близнаците. Пуснете се по течението и следвайте събитията. Тъй като родените под този знак обичат да говорят и споделят, бъдете предпазливи и не обсъждайте лични теми дори с най-близките. Това може да се отрази на романтиката във вашия живот.

Повече за останалите зодии вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
В любовта мъжете се нуждаят от форми и цветове,те търсят...образи.Жените търсят само усещания.Те любят по...добре от нас,те са...слепи.Анатол Франс