Какво следва, след като се разделите с половинката?

10 неудобни истини
28 май 2015 22:46, Теодора Драгоева
15
Какво следва, след като се разделите с половинката?
Снимка: outnow.ch

Раздялата е тежко, тъжно и често съдбовно събитие в живота на човек, особено ако е с романтичен партньор. Нещата обаче понякога са неизбежни.

По-добре е да скъсате с постоянната си половинка, ако не се чувствате щастливи един с друг, за да си дадете шанс всеки от вас да открие щастието по своему. Не се чувствайте длъжни да стоите обвързани с даден човек, само защото ви е страх да бъдете сами!

Но също така се пригответе, че когато останете сами, реалността в началото няма да ви харесва. Ако сте прекратили своя дълга връзка, която вече е била превърната в навик, то вие ще бъдете изправени пред една нова реалност. Изведнъж ще се почувствате по-неуверени, по-смирени и по-мъдри, като след преживяна буря - ще събирате отломките и отново ще градите живота си.

Ето и какво ви очаква:

1. Ще разберете, че сте съсипали мнението на близките и приятелите си за експоловинката си и то завинаги

Може навремето вашите приятели да са обожавали половинката ви, но след вашата раздяла, те да го смятат за подлец, прасе и др. Той може да не е такъв, но те никога повече няма да гледат на него с добро око.

2. На семейните сбирки вече ще трябва да ходите сами и ще се чувствате неудобно

Ако години наред сте ходили на семейните празници в комплект с половинката си и изведнъж започнете да ходите сами, то определено ще се чувствате зле (особено ако всички други са по двойки). Да не говорим, че всичките роднини ще се чувстват длъжни да ви питат дали сте срещнали нов човек, а темата за бившия ви ще е табу, дори майка ви да го е обожавала.

3. Ще трябва да скъсате с гаджето си поне 10 пъти, за да е окончателно

Най-лошото от всичко е, че дългата връзка не може да се скъса изведнъж с едно "край - бяхме до тук!". Обикновено са нужни няколко края, за да се стигне до истинския, а това много ще ви измъчи психически.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
Калин, видях го преди да го изтрият.Много ми е натоварено в момента и не мога да се занимавам със странични неща, така че мога да се забавя. Дай ми седмица.
9
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
Светлана.
8
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
Калине, какво означава "готвила"?
7
1
 
3
 
! Отговори
мда преди 8 години
Не винаги имаме шанс да намерим щастието с един човек за жалост, но дали не е по-важно да намерим куража да се отворим за ново влюбване за да пробваме отново да намерим "човека". Страха от нов крах ни кара да сме по-предпазливи и резервирани, но пък ако намерим куража след края идва ново начало.
6
0
 
6
 
! Отговори
Искрено се разсмях, преди 8 години
но ми стана и малко тъжно,защото си спомних за една интересна и симпатична двойка,която вече не е сред живите.Бях дете, когато се разведоха.Бяха интелигентни хора, имаха дъщеря, която беше още ученичка.Причина за раздялата им било увлечението на жената по друг мъж, който бил изселен от София като неблагонадежден за червената власт.Тя се омъжи за него, но решили дъщерята да остане при баща си -той беше от БКП.НО, тъщата заявила, че държи на първия си зет И ОСТАНА В ДОМА МУ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ
5
0
 
3
 
! Отговори
Разделена преди 8 години
Много правилно е написана статията. Аз на скоро се разделих с приятеля ми и чувствам всичко това...Как се среща нова половинка?
4
0
 
8
 
! Отговори
пич преди 8 години
Не знам за вас, но аз разделите ги приемам по мъжки.Когато съм с приятели им казват "слава богу, че се отървах от тая мойта".А вечер и звъня по телефона и с треперещо гласче и казвам "Миме, моля те върни се! Обичам таааааа"
3
0
 
15
 
! Отговори
Сиса преди 8 години
Ами то реално погледнато в днешно време, любовта и страстта си имат срок на годност, както и почти всяка връзка рано или късно приключва. Думи от сорта на "любовта на живота ми" и "заедно- завинаги" трябва да се отбягват, защото в последствие човек ще се чувства още по- наранен когато връзката свърши някога във времето
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, какво да следва? Отчаяние, плач, псувни, примирение, безразличие, помпане на самочувствието, хвърляне отново в играта, нова половинка и т.н. Нищо ново под слънцето, просто Теодора пак смуче "статии" от пръсти.
1
3
 
8
 
! Отговори
Калин до === преди 8 години
Доста ме радваш и ти чета коментарите от известно време :) Ако живееш в България бих се запознал с теб на живо. Явно доста си готвила в този живот до сега, а и доста готвено си изхвърлила. Ако си жена разбирасе бих се запознал с теб. Колко си смела и били го направила. От любопитство дали ще споделиш поне 1-та буква от името си?