Mузикалните фестивали - място за изневери

Изкушенията дебнат навсякъде
7
Mузикалните фестивали - място за изневери
Иън Сомърхолдър и Ники Рийд на фестивала "Коачела"; Снимка; Splash News

Изкушенията от другия пол дебнат навсякъде, но има ситуации, в които контролът ви е почти невъзможен. Ашли Медисън е направила кратко изследване, според което музикалните фестивали като „Гластънбъри“ са сред „най-опасните“ места за вашия самоконтрол.

Малцина българи ще посетят популярното събитие, но пък и у нас има интересни музикални събития като „SPIRIT of Burgas“, които ще поставят на изпитание верността ви към половинката. Ето и защо е толкова лесно да кръшнете на подобни събития:

Либидото се покачва в летните нощи

Горещината кара хората да бъдат по-безгрижни и по-леко облечени. Накъдето и да се обърнете, виждате пищни деколтета, безкрайни бедра, плочки и бицепси и логично искате да ги оближете с език.

Музиката създава настроение

Музиката е мощно оръжие, което може да насочи мислите и желанията ви в конкретна посока – като например романтика или просто един бърз и вълнуващ секс с непознат/а.

Високият адреналин

По време на фестивалите, хората танцуват, което води до освобождаване на ендорфини, подобни на тези при секс. Когато последната песен е изпята и тълпата оредява, много от присъстващите искат да запазят за по-дълго тази опияненост.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
keti преди 8 години
ами то си боли, ама в началото. после е яко
4
1
 
0
 
! Отговори
malinka преди 8 години
ne znam. men vseki pat me boli i ne moga da svikna
3
1
 
3
 
! Отговори
таня преди 8 години
Тази която му е (ако му е...) пуснала отзад на случайна свалка или първа среща, значи е пълен батал. Аз трябва да познавам добре партньора, да не бързам и да съм много възбудена, че да си помисля за нещо ... по-така
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, бе! Жените като отиват на фестивал се подготвят с клизма само и само да ги "посещават" на задната врата. Не ядем доматите с колците.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярвай си! Колко ли преди теб са ги посещавали там... :)))