Коментари за екслюбимата, които да спестите на сегашната си приятелка

Има някои неща, които е по-добре да премълчите
27 юли 2015 22:19, Теодора Драгоева
8
Коментари за екслюбимата, които да спестите на сегашната си приятелка
Снимка: outnow.ch

Бившата. Тази ужасяваща личност в живота на всяка настояща приятелка. Това дали сме я виждали някога на живо, или основният ни поглед е в тайното разглеждане на профилите ѝ в различни социални мрежи, няма никакво значение.
Самият факт, че тя съществува, ни е достатъчен. Макар понякога да са напълно безпочвени и лишени от разум, притесненията все пак съществуват и постоянно ни подтикват към едно своеобразно надпреварване.

Дори и то да е само в главата ни, тайно се опитваме да превъзхождаме бившата на сегашния ни приятел по всички критерии.

Въпреки че не можем да изтрием миналото на новата си половинка, има някои коментари, които е добре да бъдат спестявани.

Мъже, представяме ви моментите, в които е по-добре да си замълчите. Жени, същото важи и за вашите бивши.

1. Не бъркайте имената
Да, може да не сте имали нея предвид, но това е едно от възможно най-неприятни неща, които можете да направите. Фактът, че бъркате имената, мигновено се асоциира от вашта половинка като знак, че мислите за друг човек и може би дори искате той да е тук в момента. Друг важен момент е да предупредите родителите си за новата фигура в живота, с която да заменят старата.

2. Махнете подаръците и не носете нейни/негови неща
Без значение дали това е най-любимата гривна на живота ви например, или никога не сте харесвали повече дадена тениска, спрете! Колкото повече пазите подобни подаръци или носите нещо нейно/негово, което има сантиментална стойност, толкова повече новата ви половинка ще си мисли, че евентуално бихте се върнали към старата любов.

3. Не лъжете за поддържането на контакт
Колкото и рядко да се случва, има двойки, които успяват не просто да се разделят с добро, но и да запазят добрите си отношения. Ако сте от тези късметлии, на които им се случва от време на време да обменят по някоя и друга приказка с бившата половинка на по чаша кафе, не лъжете сегашното си гадже. Накрая може да излезете виновни без вина.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари